alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Αυτη καλη φαινεται αλλα εχεις εμπιστοσυνη σε αυτο το κολογραφειο τι θα σου στειλει και σε ποση ωρα?τούτη δω μου πάει καλύτερα... ξέρουμε τίποτις;;;
[URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B1/[/b[/URL]]
δύσκολο....Αυτη καλη φαινεται αλλα εχεις εμπιστοσυνη σε αυτο το κολογραφειο τι θα σου στειλει και σε ποση ωρα?
too_good_2_be_true...Παίζει στ' αλήθεια τούτο δω; Με την Πόπη είμαι πολύ επιφυλακτικός αλλά το συγκεκριμένο δείχνει πολύ αξιόλογο...
οι φωτό παλιές;Δεν ξέρω αν είναι στο γραφείο της Πόπης, αλλά είναι η γνωστή πλέον Νάντια η τραγουδίστρια. Νομίζω στα 200 per hour.
Δεν ξέρω αν είναι στο γραφείο της Πόπης, αλλά είναι η γνωστή πλέον Νάντια η τραγουδίστρια.
Εμένα μια φορά μου είχε στείλει τρεις διαφορετικές, εκτός από αυτήν που είχα ζητήσει. Την μία χειρότερη από την άλλη. Τις είχα διώξει όλες φυσικά...
Με ποιό επώνυμο άδει η νεαρά?
μη βαράτε δόκτορα...Ρε μιλάμε σοβαρά τώρα; Το γραφείο της Πόπης είναι απολύτως για τον πούτσο!
Οι πιθανότητες να σου στείλει την κοπέλα που θα ζητήσεις είναι μικρότερες κι απ΄ το να κερδίσεις το Λόττο!
Εμένα μια φορά μου είχε στείλει τρεις διαφορετικές, εκτός από αυτήν που είχα ζητήσει. Την μία χειρότερη από την άλλη. Τις είχα διώξει όλες φυσικά...
πληρώνοντας μόνο για τη μία!)