Συνάντηση σήμερα το απόγευμα με cg από Πόπη. Μου πρότεινε 20χρονη ξανθιά ρωσίδα με όνομα ζιζέλ αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι και τώρα δεν κατάλαβα το ονομά της. Δεν είχα να χάσω τίποτα και δέχτηκα. Από το πρωί προσπάθησα να κλείσω VIKTORIA PLANET DREAMS, αλλά δεν κατάφερα να έρθω σε επαφή.Οι γκάβλες απίστευτες και δέχτηκα λοιπόν. Εμφανίζεται η Ρωσίδα και τι να δω; Μισή μερίδα γυναίκα.Ύψος 155, κιλά 45.Βυζί πλάκα, κώλος ελαφρά πεταχτός.Φάτσα συμπαθητική, άσπρο δέρμα, καστανά μαλλιά.Το αντίθετο από τις γυναίκες που γουστάρω δηλ. νταρντάνες χυμώδεις και προκλητικές. Γιατί τη δέχτηκα.
1. Γκάβλες
2. Ωραία δάχτυλα με περιποιημένα νύχια.
3. Η φιλοσοφία των φίλων μου στο site ότι αν δεν βρέξεις κώλο δεν θα γαμήσεις καλά.
4. Ήθελα να δώσω μια κριτική σε σας.
Κάνει το μπανάκι της, λέω να φορέσει τις μπότες της μήπως και ψηλώσει και γίνει και προκλητική γιατί ήταν σαν να είχα ραντεβού με τη 16χρονη ξαδέλφη μου.
Όλη η συμπεριφορά της άπειρη,χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή, όχι όμως παθητική (7/10).
Πίπα ρηχή, επιφανειακή (5/10)
Sex φυσιολογικό χωρίς τίποτα το εξαιρετικό (5/10).
Προσπάθησα να χύσω στο στόμα της αλλά και αυτό το απέφυγε.
Κουράστηκα.
Επικοινωνία 0/10. Ήξερε 3 ελληνικές κουβέντες και τα υπόλοιπα ρώσικα. Πρώτη φορά συνάντησα άνθρωπο που δεν ήξερε ούτε μία αγγλική λέξη. Σαν κωφάλαλοι ήμασταν.Την ώρα του sex ντρεπόταν να με κοιτάξει και το κυριότερο ζητούσε την αμοιβή της από την αρχή μαζί με τα έξτρα, τόσο αυτοπεποίθηση είχε με το ταλέντο της.
Οι τιμές, οι γνωστές της Πόπης.
Πρέπει να έχω εθιστεί με το site γιατί ένας από τους λόγους της σημερινής μου δραστηριότητας ήταν και η κριτική που έπρεπε να δώσω σε σας τους συμπολεμιστές μου.