Καλησπερα παιδες,
Βλεπω οτι ολοι ζητατε πληροφοριες για τις καινουργιες της Ποπης αλλα κανεις δεν γραφει τπτ σχετικο. Φαινεται ολοι φοβαστε να μην κλαψετε τα ευρο σας και δεν εχετε και πολυ αδικο.
Εγω λοιπον που ειμαι πιο ριψοκυνδυνος (οικονομικα) δοκιμασα προσφατα Joanna και ειπα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια. Η Joanna μας ειναι μια 28χρονη τουλαχιστον (δηλωνει 26 !!!) Ουκρανη με πολυ μετρια εμφανιση. Εξαιρετικα αδυνατη με ανυπαρκτο στηθος και μικρο κωλαρακι. Απο φατσα ειναι ακομα χειροτερα με αρκετα σπυρακια & λακακια και γενικοτερα ξενερουα φυσιογνωμια. Ξανθια με καταλευκο δερμα και γαλαζια ματια (ειπαμε Ουκρανη ειναι!!!).
Προσφερει τα κλασικα προγραμμα της Ποπης αλλα οχι κουλουρι. Στο κρεβατι δεν κανει κατι το εξαιρετικο αλλα τουλαχιστον προσπαθει. Δυναμη της ειναι το τσιμπουκι που με βαση τα γουστα μου ηταν σουπερ (αλλα βεβαια αυτο ειναι υποκοιμενικο).
Θετικα:
- Συζητησημη, κανει την ωρα να περναει ευχαριστα.
- Ρωταει πριν βουτηξει για OWO (ξερω οτι για αρκετους αυτο ειναι πολυ σημαντικο).
- Καθαρη.
- Προσπαθει να σε ευχαριστησει.
Αρνητικα:
- Γαλαζια ματια σε κοκκινο φοντο και μυτη που τρεχει (τα ευκολος ενοουμενα...)
- Προσπαθει να σε ευχαριστησει, αλλα δεν «το’χει»
- Δεν ειναι η κοπελα που προκυτε να ξαναπαρεις ακομα και αν περασες καλα.
- Πολυ μετρια εμφανιση.
- Τραγικα Ελληνικα και Αγγλικα. Σχεδον αδυνατη συνενοηση.
Μετρο Συγκρισης: Αν υποθεσουμε οτι για’μενα η Jennifer ηταν ενα 9αρι και η Titty (απο τα παλια) ενα 8αρι η Joanna παιρνει πανηγυρικα ενα 3αρι.
Ετοιμηγορια: NO GOOD
Αυτα απο’μενα επομενως στοχος....NIKKI08….