χορευτρια σto dream city μου ειχε πει...ωραιο κορμι αλλα οχι πολλα πραγματα.ειχαμε βρεθει στη Πατρα το Χειμωνα!
Ρε γιατί όταν ρωτάμε για Πάτρα δεν λέτε τίποτα; ε; ε;
χορευτρια σto dream city μου ειχε πει...ωραιο κορμι αλλα οχι πολλα πραγματα.ειχαμε βρεθει στη Πατρα το Χειμωνα!
Ποια Jenifer,η παλια Jenifer?που λεγανε για χλαμηδια και τετοια?gyrise h JENIFER???
Who I'd like to meet:
pare me thlefwno sto 6947063271 gia na me synanthseis If you come to Greece and want to have fun just call me on the number above
MY SPACE COM JENIFER
αν μαθεις στειλε pm!ρε σεις,δραχμή είχαμε επί Τζένιφερ!!!!!
πού ξεθάφτηκε αυτή?
ΥΓ πώς την βρίσκουμε?
αρχηγε οτι ξερεις ξερω.....οποιος μαθει κατι περισσοτερο στελνει στο αλλον!Μπήκε στο θρεντ το περί τζένιφερ επειδή δούλευε παλιά με πόπη ή επειδή πάλι εκεί επέστρεψε? Δεν ρωτάω πόπη, δεν έχω εμπιστοσύνη (θα μου πει ναι και θα στείλει καμιά άλλη, μην χαλιόμαστε βραδιάτικα).
Υποθέτω πάντως όχι, αλλιώς alpula, etc. θα το ξέρανε/βρίσκανε ε...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιλάω για την πρώτη τζένιφερ πόπης, που το ζούσε ωραία το πήδημα, αν ξέρει κανείς που το βρίσκουμε, ευπρόσδεκτος χαχα.
Όποιος/αν την είδε, είναι πράγματι αυτή? Παραμένει μάχιμη ή μήπως πήρε 32 κιλά, κλπ. ή (ακόμη χειρότερο) αγόρασε υφάκι?
Πολλά ζητάω να μάθω ε...
αυτή η Νικόλ δεν υπάρχει πουθενά εδώ...[URL unfurl="true"]http://tzinasmodels.wordpress.com/[/b[/URL]]Παίδες δεν υπάρχει Τζένιφερ δεν ξέρω και πως βγήκε η βρώμα , πάντως με ρώτησε αν ήθελα Νικόλ την πρώτη με τα παραπανίσια κιλά και πήρα τι να έκανα; 100 η ώρα + τα έξτρα (κλασικά) αλλά η γκόμενα ήταν εντελώς αλλαγμένη.
Παίδες δεν υπάρχει Τζένιφερ δεν ξέρω και πως βγήκε η βρώμα , πάντως με ρώτησε αν ήθελα Νικόλ την πρώτη με τα παραπανίσια κιλά και πήρα τι να έκανα; 100 η ώρα + τα έξτρα (κλασικά) αλλά η γκόμενα ήταν εντελώς αλλαγμένη. Ήρθε τουλάχιστον 20 κιλά πιο αδύνατη (λίγο σπασμένη) αλλά στο κρεβάτι ήταν πύραυλος. Μιλάμε δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα. ΄Ηθελε ξεφτύλισμα λέει, χαστούκια στον κώλο και άλλα τέτοια. Στο τσιμπούκι θεά, λες και είχε να γαμηθεί χρόνια. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τη γκόμενα (ωραία δεν τη λες) ή για το γραφίο Πόπης-Τζίνας αλλά το κοριτσάκι η Νικόλ τα δίνει όλα. Διψάει για πούτσο και το δίχνει, αυτό για μένα είναι καύλα...