TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
φίλε, κάνε μας ένα ποστ εδώ να τσεκάρουμε...νέο σάιτ στη θέση του παλιού της Πόπης αυτήν τη Βαλέρια,από πού την ξέρουμε?...κάτι μου θυμίζει έντονα
φίλε, κάνε μας ένα ποστ εδώ να τσεκάρουμε...νέο σάιτ στη θέση του παλιού της Πόπης αυτήν τη Βαλέρια,από πού την ξέρουμε?...κάτι μου θυμίζει έντονα
σωστόςςςς και ταχύτατος....ttp://popisangels.wordpress.com/
και γω, με μια γρήγορη ματιά, ίδιες εντυπώσεις έχω...πάλι....σαλάτα είναι το γραφείο
η άννα με τις κάκιστες κριτικές,η σάρα που ήταν εδώ πριν 5 χρόνια,μια βαλέρια άγνωστη(σαν αλβανίδα μου κάνει),η Νικολέτα Ρωμανού(!) και μια Μορένα που φαίνεται καλή αλλά ποιος τολμάει να δοκιμάσει....
και γω, με μια γρήγορη ματιά, ίδιες εντυπώσεις έχω...
χαμηλής ποιότητας τεμάχια....
πάλι....σαλάτα είναι το γραφείο
η άννα με τις κάκιστες κριτικές,η σάρα που ήταν εδώ πριν 5 χρόνια,μια βαλέρια άγνωστη(σαν αλβανίδα μου κάνει),η Νικολέτα Ρωμανού(!) και μια Μορένα που φαίνεται καλή αλλά ποιος τολμάει να δοκιμάσει....
το σαιτ της ποπης σε στελνει αλλου οπου σου λεει οτι η νικολετα συντομα θα ειναι κοντα τους.Το σάιτ της Πόπης είναι εκτός λειτουργίας (προσπαθησα να μπω για να τσεκαρω τις κοπέλες). Μού φαίνεται πολύ απίθανο πάντως να έχουν τη Νικολέτα Ρωμανού στο ρόστερ τους.
το κακο ειναι οτι καποιοι νεοι την πατανε δες ανεξαρτητες για εβελινα πχ.ρε μαυρο....αυτοι μυαλο δεν βαλανε ακομα!
Κάτι μου θυμίζει αυτή... χορεύτρια, κλαμπ, tv show, κάτι. Θα τη βρούμε.τώρα το είδα
οι φώτο της Μορένα είναι από το....2008!!!!!
καλή αρχή έκανε το γραφείο!
φρέσκο πράγμα,προ ΔΝΤ!!!!
Κάτι μου θυμίζει αυτή... χορεύτρια, κλαμπ, tv show, κάτι. Θα τη βρούμε.
την Μορένα κανείς δεν την έχει "δοκιμάσει"?
Κάτι λέει για ένα Ρωσάκι καλό. Η Μορένα νομίζω είναι Ισπανίδα. Έφερε και μία Ελληνίδα λεει αλλά είναι ντροπαλή (τι να σημαίνει αυτό άραγε για αυτό το επάγγελμα;). Κάποια στιγμή είχα δει και την Ν. Ρωμανού αλλά τώρα την έβγαλε. Τι παίζει μ' αυτήν; Ήταν πολύ καύλα στην ταινία
Κάτι μου θυμίζει αυτή... χορεύτρια, κλαμπ, tv show, κάτι. Θα τη βρούμε.
i love uχορευτρια σto dream city μου ειχε πει...ωραιο κορμι αλλα οχι πολλα πραγματα.ειχαμε βρεθει στη Πατρα το Χειμωνα!