και πώς ξέρεις οτι είναι Ελληνίδα?Ειναι Ελληνιδα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και πώς ξέρεις οτι είναι Ελληνίδα?Ειναι Ελληνιδα
και πώς ξέρεις οτι είναι Ελληνίδα?
Μου εδειξε ταυτοτητα!!!!!!!!!!!!!!και πώς ξέρεις οτι είναι Ελληνίδα?
καλημέρα συναγωνιστές και χρόνια πολλά για την ημέρα!
έχει κάποιος να μας πει γνώμες για την Νicole;
Ουρεοπλασμα μπορεις να κολησεις και απο τη παραλια (αν ξαπλωνεις χωρις πετσετα)απο σκυλους και απο γατες. Το είπε γυναικολόγος σε μια φίλη.πακετο με το ουρεοπλασμα..εγω οντως δεν ειχα κανενα συμπτωμα..αλλα η κοπελα μου ..ειχε και πηγε στο γιατρο πριν καμια εβδομαδα και τησ ειπε για ουρεοπλασμα...πακετο..να ανοιξει η γη να με καταπιει....πακετο χοντρο....να ρωτησω κατι αλλο.....πρεπει να παρω και εγω καποιο φαρμακο...να κανω καποιες συγκεκριμενες εξετασεις?αν γνωριζει κανεις ασ μου πει....
ευχαριστω
Φίλε κατ' αρχήν αν βάλεις αναζήτηση την λέξη "Νικολ" λογικά θα σου βγάλει αρκετά posts που αναφέρονται σε αυτήν. Έχω γράψει και εγώ.
Αλλά για να μην τρέχεις σου λέω τα εξής:
Εμφανισιακά δεν λέει.
Είναι ψηλή, παχουλή και αλληθωρίζει.
Είναι Ελληνίδα 100%
Στο γαμήσι είναι δυναμίτης, κάνει ότι γουστάρεις με πολύ πάθος και είναι γενικά πολύ έκφυλη.
Αν θέλεις φουλ πρόγραμμα η τιμή της είναι σχεδόν απαγορευτική, με την έννοια ότι με λιγότερα λεφτά παίρνεις city tours με τα ίδια services.
H αρχική τιμή είναι 100 €. Στο οποίο περιλαμβάνεται μόνο σεξ και τσιμπούκι με προφυλατικό. Αν θες χωρίς προφυλακτικό +20, cif +20, cim +20, extraball +20. Και το κορυφαίο anal +80 !!!!
φιλε σε ευχαριστω πολυ....εξετασεις δεν χρειαζονται. ογυναικολογος της κοπελας ςου θα της δωσει θεραπεια αντιβιωτικων για 7 μερεσ και για σενα 1 χαπι (το ιδιο με της κοπελια σου)για μια μερα. θα τησ πει οτι εσυ δεν χρειαζεσαι εξετασεις. αν τωρα θελεις να ενημερωθεις μπες σε ενα ιατρικο ελληνικο γυναικολογικο φορουμ και ψαξε
Καλημέρα παιδιά,
έχει πάρει κανείς τελευταία την Τζένιφερ να μας πει εντυπώσεις.
Καλή συνέχεια σε όλους
άγνωστο! μια λένε οτι την χέζουν, μια οτι είναι άρρωστη.τελικά έχει ή δεν έχει κάτι αυτή?....αλλοι λένε ναι ,άλλοι όχι...τι ισχύει?....
Ναι, αλλά δεν μας ειπαν ποιος την έχεσε.... Βγάζει καποιος μια βρωμα, χωρις να λεει το έκανα εγώ, αλλά λέει, το άκουσα.......... Κρίμα, πάντως εστω και για πουτανα να λενε πραγματα που ισως δεν το ξερουν οι ιδιοι!!!!άγνωστο! μια λένε οτι την χέζουν, μια οτι είναι άρρωστη.
μια πουτάνα της προκοπής είχαμε βρει....
η παρις πως ειναι φιλαρακο? γιατι δεν παιζει φωτογραφια τησ στο γνωστο σαιτ. η gissele πως σου ξεφυγε?