primalgreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσο ειναι το κασε της παρις? λεω να δοκιμασω σημερα. αξιζει? εχει αναφερθει καποιος νωριτερα για αυτην?
Ξεκιναει απο 120 ευρω + 20 δευτερη φορά + 20 ευρω χωρίς σκουφο δεν δίνει λοκοποσο ειναι το κασε της παρις? λεω να δοκιμασω σημερα. αξιζει? εχει αναφερθει καποιος νωριτερα για αυτην?
Πας σε όποιο ξενοδοχείο γουστάρεις, παίρνεις τηλ και κλείνεις κοπέλα, λέγοντας το όνομα του ξενοδοχείου και τον αριθμό δωματίου και περιμένεις (αν δεν έχεις πάει σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα θα έρθει σε 30-60 λεπτά). Αν δεν ξέρεις τι ψώνισες, καλή τύχη...και αν δεν είναι όπως συμφώνησες απλά σούταρέ τη και κάνε παράπονο στο γραφείο. Αν είναι σοβαροί θα σου στείλουν άλλη. Στην χειρότερη θα πληρώσεις το ταξί της.Καλως σας βρηκα παιδες...
Μια ερωτηση επειδη δεν το εχω κανει αυτο ποτε να φωναξω κοπελα ...
ποση ωρα κραταει η ολη φαση και πως παιζει ???
δηλ. ( ξενοδοχειο μες την τιμη - χωρος δικος της - η εξτρα ο χωρος )
με την ωρα η με το τελειωμα ???
Βοηθηστε ...
εκτος αθήνας έρχονται? μιλαμε για αποσταση μεχρι 1-130 ωρα..Γενικά υπάρχει λύση γι αυτήν την περίπτωση?Πας σε όποιο ξενοδοχείο γουστάρεις, παίρνεις τηλ και κλείνεις κοπέλα, λέγοντας το όνομα του ξενοδοχείου και τον αριθμό δωματίου και περιμένεις (αν δεν έχεις πάει σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα θα έρθει σε 30-60 λεπτά). Αν δεν ξέρεις τι ψώνισες, καλή τύχη...και αν δεν είναι όπως συμφώνησες απλά σούταρέ τη και κάνε παράπονο στο γραφείο. Αν είναι σοβαροί θα σου στείλουν άλλη. Στην χειρότερη θα πληρώσεις το ταξί της.
Διάρκεια γύρω στα 45 λεπτά συνολικά εφόσον αντέχεις.
Το ξενοδοχείο είναι επιλογή σου και το έχεις πληρώσει εσύ.
Οι τιμές ξεκινούν για πίπα-γαμήσι απλό στα 100-120 Ε και αρχίζεις να προσθέτεις 20 Ε για κάθε extra (δεύτερο τελείωμα, ακάπωτη πίπα, cim, cif, κλπ.) Αν δίνει κώλο (σπάνια δεν δίνει) συνήθως πάει +50 Ε. Για τα extra ρωτάς στο τηλ. τι υπηρεσίες-τιμή μπορεί να προσφέρει η κοπέλα
και ανάλογα με τα κέφια σου όταν την δεις παίρνεις και πληρώνεις αντίστοιχα.
παντως ραφηνα δεν παιζει...εκτος αθήνας έρχονται? μιλαμε για αποσταση μεχρι 1-130 ωρα..Γενικά υπάρχει λύση γι αυτήν την περίπτωση?
Φιλαρακο η Εμανουελα απο οτι ξερω δεν παιζει απλος εχουν αφηση το προφιλ της στο σαιτ.Παιδια καλησπερα!!!Μπορει να ακουστει γελειο,αλλα μηπωs μπορει καποιοs να μου στειλει σε πμ το τηλεφωνο τηs ποπηs,διοτι εχω στειλει 4 email αλλα απαντηση δεν εχω λαβει ακομα?Λεω να χτυπησω την εμμανουελα η την paris αν και φωτο τηs δευτερηs δεν βρηκα,αλλα εχω διαβασει πολυ καλα λογια εδω μεσα και γι αυτην.Ευχαριστω!!!!!
Παιδια νομιζω οτι το χασαμε το Ποπάκη εδω και 4 μέρες δεν σηκωνει τηλεφωνο...το εχει κλειστό!!! Λετε να την μπουζουριάσανε!!!