You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οι πιο πολλες συνεδριες με μασατζου .
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χριστίνα γυμνάστρια και Τζένη, 5+ εκάστη.
2 φορές τρίο.
...επιμένω Ελληνικά...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Λίζα Στουρνάρη 29 τέσσερις φορές
Νίνα κινέζα Μάρνη 28, Συγγρού 29, Φραντζή 4 τέσσερις φορές
Λιλί κινέζα Φερρών 19 έξι φορές
Λίζα Στουρνάρη 29 τέσσερις φορές
Γράψε και καμιά κινέζα κ. τακούνι.
Καλή η ερώτηση του θέματος. Το κοντέρ μου δεν γράφει καλά αλλά θυμάμαι ότι έχω πάρει αρκετές φορές τις :
Αντζελίνα (Σολωμού 54), Ζάνα (Σολωμού 54, Στουρνάρη 29), Ναταλία (Σολωμού 54, Συγγρού 45), Μαριάννα (Καλλιρόης 48), Αλίσια (Καλλιρόης 48), Λίζα (Φραντζή 4, Αχιλλέως), Μάρσι (Στουρνάρη 63), Βίκυ (η παλιά από Στουρνάρη 63), Μάγια (Στουρνάρη 63), Έρικα (Ποσειδώνος 67), Σόνια (Μιχαλακοπούλου 99 και Στουρνάρη 29)
Όλο και κάτι θα ξεχνάω οπότε ίσως επανέλθω.
Αντζελίνα (Σολωμού 54), Ζάνα (Σολωμού 54, Στουρνάρη 29), Ναταλία (Σολωμού 54, Συγγρού 45), Μαριάννα (Καλλιρόης 48), Αλίσια (Καλλιρόης 48), Λίζα (Φραντζή 4, Αχιλλέως), Μάρσι (Στουρνάρη 63), Βίκυ (η παλιά από Στουρνάρη 63), Μάγια (Στουρνάρη 63), Έρικα (Ποσειδώνος 67), Σόνια (Μιχαλακοπούλου 99 και Στουρνάρη 29)
Όλο και κάτι θα ξεχνάω οπότε ίσως επανέλθω.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
πω πω μαλακα... ολες αυτες τις εχω παρει κι εγω...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Γράψε και καμιά κινέζα κ. τακούνι.
έλα, έλα. έγραψα τη Λίζα που είναι Ρουμάνα (με σωματότυπο κινέζας)
(με σωματότυπο κινέζας)
πω πω μαλακα... ολες αυτες τις εχω παρει κι εγω...
Πουτάνες παιδί μου σου λέω...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
εγώ μια απορία έχω....
όλοι εσείς που γράφεται ότι έχετε πάει με την τάδε τόσες φορές με την δείνα τόσες φορές...
πώς και δεν έχεται ανεβάσει ούτε μια κριτική(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)
όλοι εσείς που γράφεται ότι έχετε πάει με την τάδε τόσες φορές με την δείνα τόσες φορές...
πώς και δεν έχεται ανεβάσει ούτε μια κριτική(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Καλά μιλάμε, εχω κατσει και εχω υπολογίσει τις φορες που εχει γράψει ο καθένας και τις εχω πολαπλασιάσει επί 60€ (μια μέση τιμή) .. Μιλάμε για πολλάαααα λεφτάαααααααααα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
για να σου λυθει η απορια σμυρνιε... οταν πηγα με ολες αυτες τις παλιες καραβανες ομολογουμενως... στο σαιτ δεν υπηρχε δυνατοτητα κριτικης στα μασατζιδικα... τι να γραψω τωρα κριτικη για Αντζελινα απο Σ54... 5 χρονια μετα? και τι να πω για την Μαρσυ ή την Βικυ που δεν εχει ειπωθει ηδη...
ασε που πλεον εχω βαρεθει και απογοητευτει γιατι πολυ λιγοι ειναι τοσο αυστηροι και απαιτητικοι στην κριτικη τους... οσο εγω...
να δωσω παραδειγμα, παει ο Μακης στην κερα Γιαννα και παιρνει την Εσμεραλδα-Σμαραγδα... την εκθειαζει μας λεει ποσο ωραια περασε, γραφει μια γλαφυρη περιγραφη κλπ κλπ... ολα ενταξει... μεχρι εδω, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι περασε ωραια... αυτο που ξεχασε να πει ειναι οτι η Εσμεραλδα ειναι 1.60 ΜΕ τα 12ποντα τακουνια..., ολιγον χαμηλοκωλα και μπουτου... λοιπον τι να τις κανω τις κριτικες... τσαμπα η βενζινη που εκαψα να παω Καισαριανη...
ασε που πλεον εχω βαρεθει και απογοητευτει γιατι πολυ λιγοι ειναι τοσο αυστηροι και απαιτητικοι στην κριτικη τους... οσο εγω...
να δωσω παραδειγμα, παει ο Μακης στην κερα Γιαννα και παιρνει την Εσμεραλδα-Σμαραγδα... την εκθειαζει μας λεει ποσο ωραια περασε, γραφει μια γλαφυρη περιγραφη κλπ κλπ... ολα ενταξει... μεχρι εδω, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι περασε ωραια... αυτο που ξεχασε να πει ειναι οτι η Εσμεραλδα ειναι 1.60 ΜΕ τα 12ποντα τακουνια..., ολιγον χαμηλοκωλα και μπουτου... λοιπον τι να τις κανω τις κριτικες... τσαμπα η βενζινη που εκαψα να παω Καισαριανη...
κάτσε τύπε είπα ποτέ ή μάλλον έγραψα ότι είναι δίμετρη με 1 1/2 μέτρο πόδι???
αν είδες στις αναφορές μου έχω γράψει μικρόσωμη (ή κοντοπούτανος δεν θυμάμαι)κοινώς κοντή εύκολη στον χειρισμό που θέλω να κάνω στο κρεββάτι μαζί της.
το μπουτού δεν συμφωνώ έχω δει χειρότερες να ζητάνε τα ίδια λεφτά αλλά γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να ταιριάζουν όλοι με όλες ;)
Υ.Γ τι να πω σόρρυ που σε πήρα στο λαιμό μου δεν είχα τέτοια πρόθεση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
σωστά τα λές....αλλά είπα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις......για να σου λυθει η απορια σμυρνιε... οταν πηγα με ολες αυτες τις παλιες καραβανες ομολογουμενως... στο σαιτ δεν υπηρχε δυνατοτητα κριτικης στα μασατζιδικα... τι να γραψω τωρα κριτικη για Αντζελινα απο Σ54... 5 χρονια μετα? και τι να πω για την Μαρσυ ή την Βικυ που δεν εχει ειπωθει ηδη...
το θέμα είναι ότι 100 ζητάνε ενημέρωση και τα θέλουνε έτοιμα και μάλιστα σε λένε και απο πάνω και προμότορα αγαπούλη έμμισθο κλπ και 3-4 γράφουν......και ξαφνικά ανοίγει ένα θέμα
και εμφανίζονται διάφοροι και λένε ΄χω πάει με την τάδε τόσες και αν δεις το προφίλ τους ποτέ δεν έχουν ενημέρωση ή έγραψαν κριτική
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μπουτου και κωλαρου ψιλοειναι... μπορει να σου αρεσει βεβαια δεν ειναι κακο!!! ειπα δεχομαι οτι περασες καλα... γι'αυτο πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις κριτικες πρωτιστως με κατανοηση... παντως τη βενζινα μου πισω... εχουμε κριση!!! ελπιζω η Βικτωρια ναναι καλυτερη...το μπουτού δεν συμφωνώ έχω δει χειρότερες να ζητάνε τα ίδια λεφτά αλλά γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να ταιριάζουν όλοι με όλες ;)
Υ.Γ τι να πω σόρρυ που σε πήρα στο λαιμό μου δεν είχα τέτοια πρόθεση
αφου το λες εισαι πρωην μπουτολατρης...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις