Νέα

οι πιο πολλες συνεδριες με μασατζου .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Μάγια freelancer και δεν το μετανιώνω καθόλου...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Χριστίνα γυμνάστρια και Τζένη, 5+ εκάστη.
2 φορές τρίο.

...επιμένω Ελληνικά...

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε και λέμε
- Σόνια Σ29 > 5 φορές
- Βίκυ Σ47 & Σ63 > 5 φορές
- Μαρία Σ29 > 5 φορές

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με την Τζένη από Βενιζέλου.....5 με 6 φορές!!!!! τώρα τελευταία έχει χαθεί και απ' ότι λέει η κα Νατάσσα έγνωστη η επιστροφη της

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Ριτα απο χευδεν

Νικη απο φορμιονοσ  212

αμετρητεσ φορεσ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Λίζα Στουρνάρη 29 τέσσερις φορές
Νίνα κινέζα Μάρνη 28, Συγγρού 29, Φραντζή 4 τέσσερις φορές
Λιλί κινέζα Φερρών 19 έξι φορές

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλή η ερώτηση του θέματος. Το κοντέρ μου δεν γράφει καλά αλλά θυμάμαι ότι έχω πάρει αρκετές φορές τις :
Αντζελίνα (Σολωμού 54), Ζάνα (Σολωμού 54, Στουρνάρη 29), Ναταλία (Σολωμού 54, Συγγρού 45), Μαριάννα (Καλλιρόης 48), Αλίσια (Καλλιρόης 48), Λίζα (Φραντζή 4, Αχιλλέως), Μάρσι (Στουρνάρη 63), Βίκυ (η παλιά από Στουρνάρη 63), Μάγια (Στουρνάρη 63), Έρικα (Ποσειδώνος 67), Σόνια (Μιχαλακοπούλου 99 και Στουρνάρη 29)
Όλο και κάτι θα ξεχνάω οπότε ίσως επανέλθω.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πω πω μαλακα... ολες αυτες τις εχω παρει κι εγω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
εγώ μια απορία έχω....
όλοι εσείς που γράφεται ότι έχετε πάει με την τάδε τόσες φορές με την δείνα τόσες φορές...
πώς και δεν έχεται ανεβάσει ούτε μια κριτική(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)  :think: :think: :think:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλά μιλάμε, εχω κατσει και εχω υπολογίσει τις φορες που εχει γράψει ο καθένας  και τις εχω πολαπλασιάσει επί 60€ (μια μέση τιμή) .. Μιλάμε για πολλάαααα λεφτάαααααααααα :grin: :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  με την μαρια  κανενας ?  :2funny:    απο το ιουλιανου το περιβοητο παλι κανενας ?  :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για να σου λυθει η απορια σμυρνιε... οταν πηγα με ολες αυτες τις παλιες καραβανες ομολογουμενως... στο σαιτ δεν υπηρχε δυνατοτητα κριτικης στα μασατζιδικα... τι να γραψω τωρα κριτικη για Αντζελινα απο Σ54... 5 χρονια μετα? και τι να πω για την Μαρσυ ή την Βικυ που δεν εχει ειπωθει ηδη...
ασε που πλεον εχω βαρεθει και απογοητευτει γιατι πολυ λιγοι ειναι τοσο αυστηροι και απαιτητικοι στην κριτικη τους... οσο εγω...
να δωσω παραδειγμα, παει ο Μακης στην κερα Γιαννα και παιρνει την Εσμεραλδα-Σμαραγδα... την εκθειαζει μας λεει ποσο ωραια περασε, γραφει μια γλαφυρη περιγραφη κλπ κλπ... ολα ενταξει... μεχρι εδω, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι περασε ωραια... αυτο που ξεχασε να πει ειναι οτι η Εσμεραλδα ειναι 1.60 ΜΕ τα 12ποντα τακουνια..., ολιγον χαμηλοκωλα και μπουτου... λοιπον τι να τις κανω τις κριτικες... τσαμπα η βενζινη που εκαψα να παω Καισαριανη...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ασε που πλεον εχω βαρεθει και απογοητευτει γιατι πολυ λιγοι ειναι τοσο αυστηροι και απαιτητικοι στην κριτικη τους... οσο εγω...
να δωσω παραδειγμα, παει ο Μακης στην κερα Γιαννα και παιρνει την Εσμεραλδα-Σμαραγδα... την εκθειαζει μας λεει ποσο ωραια περασε, γραφει μια γλαφυρη περιγραφη κλπ κλπ... ολα ενταξει... μεχρι εδω, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι περασε ωραια... αυτο που ξεχασε να πει ειναι οτι η Εσμεραλδα ειναι 1.60 ΜΕ τα 12ποντα τακουνια..., ολιγον χαμηλοκωλα και μπουτου... λοιπον τι να τις κανω τις κριτικες... τσαμπα η βενζινη που εκαψα να παω Καισαριανη...

κάτσε τύπε είπα ποτέ ή μάλλον έγραψα ότι είναι δίμετρη με 1 1/2 μέτρο πόδι???

αν είδες στις αναφορές μου έχω γράψει μικρόσωμη (ή κοντοπούτανος δεν θυμάμαι)κοινώς κοντή εύκολη στον χειρισμό που θέλω να κάνω στο κρεββάτι μαζί της.

το μπουτού δεν συμφωνώ έχω δει χειρότερες να ζητάνε τα ίδια λεφτά αλλά γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να ταιριάζουν όλοι με όλες ;)

Υ.Γ τι να πω σόρρυ που σε πήρα στο λαιμό μου δεν είχα τέτοια πρόθεση :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
για να σου λυθει η απορια σμυρνιε... οταν πηγα με ολες αυτες τις παλιες καραβανες ομολογουμενως... στο σαιτ δεν υπηρχε δυνατοτητα κριτικης στα μασατζιδικα... τι να γραψω τωρα κριτικη για Αντζελινα απο Σ54... 5 χρονια μετα? και τι να πω για την Μαρσυ ή την Βικυ που δεν εχει ειπωθει ηδη...
σωστά τα λές....αλλά είπα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις......
το θέμα είναι ότι 100 ζητάνε ενημέρωση και τα θέλουνε έτοιμα και μάλιστα σε λένε και απο πάνω και προμότορα αγαπούλη έμμισθο κλπ  και 3-4 γράφουν......και ξαφνικά ανοίγει ένα θέμα
και εμφανίζονται διάφοροι και λένε ΄χω πάει με την τάδε τόσες και αν δεις το προφίλ τους ποτέ δεν έχουν ενημέρωση ή έγραψαν κριτική

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το μπουτού δεν συμφωνώ έχω δει χειρότερες να ζητάνε τα ίδια λεφτά αλλά γούστα είναι αυτά δεν γίνεται να ταιριάζουν όλοι με όλες ;)
Υ.Γ τι να πω σόρρυ που σε πήρα στο λαιμό μου δεν είχα τέτοια πρόθεση :)
μπουτου και κωλαρου ψιλοειναι... μπορει να σου αρεσει βεβαια δεν ειναι κακο!!! ειπα δεχομαι οτι περασες καλα... γι'αυτο πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις κριτικες πρωτιστως με κατανοηση... παντως τη βενζινα μου πισω... εχουμε κριση!!! ελπιζω η Βικτωρια ναναι καλυτερη...
αφου το λες εισαι πρωην μπουτολατρης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom