Νέα

οι πιο πολλες συνεδριες με μασατζου .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπουτου και κωλαρου ψιλοειναι... μπορει να σου αρεσει βεβαια δεν ειναι κακο!!! ειπα δεχομαι οτι περασες καλα... γι'αυτο πρεπαντως τη βενζινα μου πισω... εχουμε κριση!!! ελπιζω η Βικτωρια ναναι καλυτερη...

οκ δεχτώ να μην σου αρέσει σαν γυναίκα αλλά στο κρεββάτι είναι δύναμη ;)

όσο για την Βικτώρια ναι είναι ξανθιά,ψηλή(1,75+),γαλανομάτα αλλά μπούτια και κώλο ρώτα τον jerry5 που την έχει δει γυμνή....εγώ την έχω δεί μόνο ντυμένη :(

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:grin: :grin: :idiot:  Μασάζ? Τι είναι αυτό?   :think:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και μάλιστα σε λένε και απο πάνω και προμότορα αγαπούλη έμμισθο κλπ
ασε ρε... δεν τα ξερω... δεν ειχαμε τον ντανιελ και τους κλωνους του, που μου τα'ριχνε οτι ειμαι του Σ29? ή τοσοι και τοσοι αλλοι ακομα ενεργοι? αλλα ενταξει δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Zάνα μολδαβεζα (η γνωστή) οταν δουλευε ακόμα Μάρνης, πανω απο 10 φορές. Οταν εφυγε απο Μαρνης δεν την ξαναπήρα
Ρωξάνη μιλφ ρωσιδα πρωην Σκρά, Σολωμου 54, και Κηφισιας 12, εχω χασει το μετρημα, πάρα πολλες φορές....
Μαρίνα ρωσιδα μιλφ απο κηφισιας 12 (πρωήν Φραντζη 4) 7-8 φορές.
Δέσποινα μολδαβεζα απο Σολωμου 59, 6-7 φορές. Την Δεσποινα καθως και την αδερφή της την Μελινα (νυν Στουρναρη 29) τις επαιρνα και σε κρυφο στουντιο πριν ανοιξουν το μαγαζι, ενδοξες εποχες....
Αντζελινα μολδαβεζα, Σολωμου 54 καμια 10 φορές. Η πιο ζεστη και χυμωδης γυναικα που περασε απο τα μασαζ.
Βίκη ρωσιδα μιλφ απο Στεφανου Κομανουδη και μετεπειτα Καιτοσπιτο, τωρα εχει σταματησει, 5-6 φορες.
Στελλα, η ξανθια βουλγαρα γυρολογος μιλφ με τα σιλικονατα βυζια , πανω απο 10 φορες, τωρα εχει σταματησει.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πάντως, πλάκα πλάκα, μόνο με μία έχω πάει πάνω από δύο φορές, την Λίζα απο Ιουλιανού. Και θα ξαναπάω με την Ζωή απο Αχιλλέως αφού πέρασα υπέροχα μαζί της και είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμη.. (κριτική θα ακολουθήσει όταν ξεκολλήσω κάποια στιγμή). Βέβαια είμαι νέος ακόμα αφού πιν το 2000 έμενα Αγγλία, απο το 2000 μέχρι το 2004 ήμουν μπουρδελάκιας, μετά παντρεύτηκα και το έκοψα το σπορ μέχρι τα χωρίσματα που έγινα στουντιάκιας και τώρα πλέον μασαζάκιας κ κώλομπαράκιας.. 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
για να σου λυθει η απορια σμυρνιε... οταν πηγα με ολες αυτες τις παλιες καραβανες ομολογουμενως... στο σαιτ δεν υπηρχε δυνατοτητα κριτικης στα μασατζιδικα... τι να γραψω τωρα κριτικη για Αντζελινα απο Σ54... 5 χρονια μετα? και τι να πω για την Μαρσυ ή την Βικυ που δεν εχει ειπωθει ηδη...
ασε που πλεον εχω βαρεθει και απογοητευτει γιατι πολυ λιγοι ειναι τοσο αυστηροι και απαιτητικοι στην κριτικη τους... οσο εγω...
να δωσω παραδειγμα, παει ο Μακης στην κερα Γιαννα και παιρνει την Εσμεραλδα-Σμαραγδα... την εκθειαζει μας λεει ποσο ωραια περασε, γραφει μια γλαφυρη περιγραφη κλπ κλπ... ολα ενταξει... μεχρι εδω, δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω οτι περασε ωραια... αυτο που ξεχασε να πει ειναι οτι η Εσμεραλδα ειναι 1.60 ΜΕ τα 12ποντα τακουνια..., ολιγον χαμηλοκωλα και μπουτου... λοιπον τι να τις κανω τις κριτικες... τσαμπα η βενζινη που εκαψα να παω Καισαριανη...

Είσαι εμπειρος και έπρεπε να ξέρεις με ποιούς έχεις να κάνεις. Να μην ξόδευες και τη βενζίνη.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπα χαμπάρι δεν παίρνει. Αυτό δεν λέγεται το σύνδρομο του ηλίθιου?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μπα χαμπάρι δεν παίρνει. Αυτό δεν λέγεται το σύνδρομο του ηλίθιου?
εαν αναφερεστε σε μενα αγαπητε συναδελφε... και επιθυμειτε να εγειρετε λεκτικον διαξιφισμον κατα την διαρκεια του οποιου θα σας λιανισω με τα κρεμμυδακια... χασατε... γιατι βαριεμαι αφορητα...
σας επιστρεφω λοιπον τον χαρακτηρισμο υπερδιπλασιασμενο και στον κυβο και τελειωνει εδω...

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οκ δεχτώ να μην σου αρέσει σαν γυναίκα αλλά στο κρεββάτι είναι δύναμη ;)

όσο για την Βικτώρια ναι είναι ξανθιά,ψηλή(1,75+),γαλανομάτα αλλά μπούτια και κώλο ρώτα τον jerry5 που την έχει δει γυμνή....εγώ την έχω δεί μόνο ντυμένη :(

μονο εγω  την εχω  δει γυμνη ?    καστανα ματια  εχει.    βυζι ειναι λιγο πεσμενο(  ειναι και 33χρ.  εχει γεννησει κιολας )  .    παντως  εχει υψος ,  και απο μπουτια και κωλο  ειναι καλη.      η δε αλλη η σμαραγδα  ειναι λιγο πραγματι μπουτου και κωλαρου (  δεν την βοηθαει και το υψος  της )  αλλα δεν εχει κατι το περιττο  πανω της.  και οι 2  ειναι πολυ καλες  μεσα.   

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  τις περισσοτερες  φορες  ειπαμε τις  εχω παει  με χριστινα και σονια (  απο το μιχ.99).  επισης  πρεπει να εχω παει 6-7  φορες με αφροδιτη  με τα 5αρια  :tits: ( απο το 99 επισης ) .    και την παολα (  την ρουμανα  για οσους  την  θυμουνται.  4-5  φορες.  επισης  απο το 99)  .  εκεινη  την εποχη  το 99  ειχε σονια- αφροδιτη-παολα-χριστινα (  δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις ).    επισης με αννα(  απο μαρνης  και μετα  στο  συγγρου 144 .  4-5  φορες ) .  και αννα την κοκινομαλλα  την γεωργιανη (  απο πατησιων 145 . 3-4  φορες ).  αν θυμηθω  καμμια  αλλη ,  συνεχιζεται.......

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
  τις περισσοτερες  φορες  ειπαμε τις  εχω παει  με χριστινα και σονια (  απο το μιχ.99).  επισης  πρεπει να εχω παει 6-7  φορες με αφροδιτη  με τα 5αρια  :tits: ( απο το 99 επισης ) .    και την παολα (  την ρουμανα  για οσους  την  θυμουνται.  4-5  φορες.  επισης  απο το 99)  .  εκεινη  την εποχη  το 99  ειχε σονια- αφροδιτη-παολα-χριστινα (  δεν ηξερες ποια να πρωτοδιαλεξεις ).    επισης με αννα(  απο μαρνης  και μετα  στο  συγγρου 144 .  4-5  φορες ) .  και αννα την κοκινομαλλα  την γεωργιανη (  απο πατησιων 145 . 3-4  φορες ).  αν θυμηθω  καμμια  αλλη ,  συνεχιζεται.......

πως ήταν η Αννα από Μάρνη; θυμάμαι μια Αννα πριν πολλά χρόνια...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Zάνα μολδαβεζα (η γνωστή) οταν δουλευε ακόμα Μάρνης, πανω απο 10 φορές. Οταν εφυγε απο Μαρνης δεν την ξαναπήρα
Ρωξάνη μιλφ ρωσιδα πρωην Σκρά, Σολωμου 54, και Κηφισιας 12, εχω χασει το μετρημα, πάρα πολλες φορές....
Μαρίνα ρωσιδα μιλφ απο κηφισιας 12 (πρωήν Φραντζη 4) 7-8 φορές.
Δέσποινα μολδαβεζα απο Σολωμου 59, 6-7 φορές. Την Δεσποινα καθως και την αδερφή της την Μελινα (νυν Στουρναρη 29) τις επαιρνα και σε κρυφο στουντιο πριν ανοιξουν το μαγαζι, ενδοξες εποχες....
Αντζελινα μολδαβεζα, Σολωμου 54 καμια 10 φορές. Η πιο ζεστη και χυμωδης γυναικα που περασε απο τα μασαζ.
Βίκη ρωσιδα μιλφ απο Στεφανου Κομανουδη και μετεπειτα Καιτοσπιτο, τωρα εχει σταματησει, 5-6 φορες.
Στελλα, η ξανθια βουλγαρα γυρολογος μιλφ με τα σιλικονατα βυζια , πανω απο 10 φορες, τωρα εχει σταματησει.

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου ! :o ;)

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Αλικη 3Σεμπτεβριου 4οροφοσ .Πανω απο 10 φορεσ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οριστε? 3Ζεμπτεμπριου ποσο?

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον εννοεί το Γ΄Σεπτεμβρίου 59. Εκεί είχε μια Αλίκη

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πως ήταν η Αννα από Μάρνη; θυμάμαι μια Αννα πριν πολλά χρόνια...

πριν ποσα  χρονια  λες  εσυ ?        αυτη που λεω  εγω ,  ηταν 24-26 χρ (  καστανα μακρια μαλλια -  νοστιμουλα  στο προσωπο -  βυζακι 2- 2,5 -    με πολυ καλη  τεχνικη  στην  :pipa2:  και με πολυ καλη  συμμετοχη στο  :fuck1: )

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 την δεσποινα  απο σολωμου  59  τι  εγινε  ρε  σεις την ξεχασατε ?    :2funny:  μονο ο ζερο  εγραψε  κατι για  αυτην νομιζω.  

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πριν ποσα  χρονια  λες  εσυ ?        αυτη που λεω  εγω ,  ηταν 24-26 χρ (  καστανα μακρια μαλλια -  νοστιμουλα  στο προσωπο -  βυζακι 2- 2,5 -    με πολυ καλη  τεχνικη  στην  :pipa2:  και με πολυ καλη  συμμετοχη στο  :fuck1: )

αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν στο 2008 περίπου... ήταν ομορφούλα με καστανό μαλλί σχετικά σπαστό καλό βυζάκι και καλή συμμετοχή
δήλωνε Ιταλίδα αλλά μάλλον από Αλβανία ήταν...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Οι πιο πολλες ηταν ζανα, αντζελινα...
Ζανα αρχισα απο μαρνης που ειπε κ ο ζερο κ λιγο σολωμου, πριν γνωρισω ατζελινα, με συχνοτητα  εβδομαδας οσο ειχε μεινει ελλαδα...
Μετα εμπλεξα με βιζιτες ...

Κ αλλες που ξεχναω, θα γραψετε θα θυμηθω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom