gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μια χαρά παλικάρι είσαι...θα τους πεις ότι θα πας και στον στρατό και θα γίνεις άντρας!ναι αλλα,οι δικοι της τι θα ελεγαν για μενα; :-
Μια χαρά παλικάρι είσαι...θα τους πεις ότι θα πας και στον στρατό και θα γίνεις άντρας!ναι αλλα,οι δικοι της τι θα ελεγαν για μενα; :-
Μια χαρά παλικάρι είσαι...θα τους πεις ότι θα πας και στον στρατό και θα γίνεις άντρας!
πλακα κανεις? η φωτο της!!3 χιλιαρικα...η μπαιτ;;;
πλακα κανεις? η φωτο της!!
η μπαιτ φιλε ειναι ανεκτιμητης αξιας
Κάνε μια καλή τιμή ρε απάτη!Εκμεταλλεύεσαι την καψούρα του παιδιού!πλακα κανεις? η φωτο της!!
η μπαιτ φιλε ειναι ανεκτιμητης αξιας
γειααα!!!σας ελειψα?
παλι εμας βριζετε?(κ γυναικα κ σαλονικια!!! )
γτ ταυτοχρονα μπαινουμε?αφου μπηκες εσυ...καιρος να μπει κ η μπαιτ!
γτ ταυτοχρονα μπαινουμε?
οκ φιλος δικιο εχεις! 2900 παρακατω δεν μπορω λυπαμαι...Κάνε μια καλή τιμή ρε απάτη!Εκμεταλλεύεσαι την καψούρα του παιδιού!
Που να ήταν και ωραία...οκ φιλος δικιο εχεις! 2900 παρακατω δεν μπορω λυπαμαι...
ε σχεδον μαζι φυγατε,αρα...
Αχχχχ..Σε εχει τυφλωσει ο ερωτας..Στο εγραψα και πριν οτι, απο οτι προαιθανομαι, γυρναει στο μπου μεταλλαγμενη.
Αυτα..
Οι 16 πιο μισητές, για τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ
«Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω)
- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)
- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)
- «a αχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)
- «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)
- Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα
- «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως)
- «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)
- «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)
- «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)
- «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)
- «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)
- «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Aάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο)
- «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)
- «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)
ελα λεγε πως μπκε!!!
μη με κρατας λεμε!!!
1) Αν θελει,να σου στειλει πμ η ιδια..(εμενα παντως δεν μου εστειλε)
2) Αν την ηθελες πραγματικα, θα το καταλαβαινες μονο σου..
Αυτα..
ατακα απολυτης ξενερας,αφου εχει κανει παιχνιδι μαζι σου η γκομενα κ πας να κανεις κινηση "ξερεις σε βλεπω σαν φιλο'
θελω να μεινω λιγο καιρο μονη