Επισκέπτης
άκουσες ΟΧΙΑ;
αν θες εξήγησε μου γιατι όταν χωρίζω π.χ. έναν μικροτσούτσουνο να πρέπει να του λέω αλήθεια?
άκουσες ΟΧΙΑ;
άκουσες ΟΧΙΑ;
Οι 16 πιο μισητές, για τους άντρες, γυναικείες ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ
«Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω)
- «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)
- «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)
αν θες εξήγησε μου γιατι όταν χωρίζω π.χ. έναν μικροτσούτσουνο να πρέπει να του λέω αλήθεια?
ίσως γιατί είναι;
εγώ λχ. είπα στην γκόμενα νέτα κάποτε
βρωμάει το μουνί σου. δεν αντέχω...
μπορεί και να της έκανα καλό και ο επόμενος να πέρασε καλά χωρίς εργουίκ.
Περσόνα, σ' αγαπώ τόσο πολύ, που πρέπει να φύγω μακριά από σένα και να μην ξαναϊδωθούμε, γιατί θα βαρεθείς να με ακούς να στο λέω το σ' αγαπώ και δε θέλω να χωρίσουμε
εγω προτιμώ να λέω απλά ότι δεν είμαι ερωτευμένη πια, που στην τελική έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
σωστό! απλό και περιεκτικό! αυτο που με χαλαει παντα, είναι το "πες μου γιατί να χωρίσουμε, τι εκανα λαθος, να μην ξερω;"εγω προτιμώ να λέω απλά ότι δεν είμαι ερωτευμένη πια, που στην τελική έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
εγω προτιμώ να λέω απλά ότι δεν είμαι ερωτευμένη πια, που στην τελική έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
δλδ είμαι μικροτσούτσουνος;
τι σχέση έχει η πουτσομεζούρα με τον έρωτα;
τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων, ακομα κι ο ερωτας δεν ειναι ικανος μερικες φορεςενα παράδειγμα ανέφερα.
αν είσαι ερωτευμένη γουστάρεις ακόμα και αν υστερει σε μέγεθος.
σωστό! απλό και περιεκτικό! αυτο που με χαλαει παντα, είναι το "πες μου γιατί να χωρίσουμε, τι εκανα λαθος, να μην ξερω;"
οοοοχι να μην ξερεις
ενα παράδειγμα ανέφερα.
αν είσαι ερωτευμένη γουστάρεις ακόμα και αν υστερει σε μέγεθος.
πώς να διορθωθεί ο μικροτσούτσουνος;Ακριβώς!!!!!
Δεν θελω να ξέρω, ούτε θέλω να ξέρει.
Αν διορθωνόταν δεν θα τον χώριζα, αφου δεν διορθώνεται καλύτερα να μην ξερει...
μέχρι να έρθει ο μπέουλας ο σωστός και ξερωτεύεσαι μονομιάς....
Περσόνα, γιατί δε μου στέλνεις μήνυμα; Γιατί δεν απαντάς στο κινητό; Σου έχει τελειώσει η μπαταρία;