Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σεις (και τη βοήθεια από rouli μπας και καταλάβω)
Τρια και μια ωραία μέρα μου λέει...σε λατρεύω, είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί, είσαι ο άνθρωπός μου αλλά...δεν είμαι ερωτευμένη!!!
Άσε το άλλο, που λόγω δουλειάς ταξιδεύω αρκετά και την παρακαλούσα να έρθει μαζί μου. "Δεν μπορώ" έλεγε, μου αρέσει να μένω σπίτι. Και ερχότανε σπίτι η αδελφή της και λιώνανε στην τηλεόραση.
Ρε κουλές είναι οι γυναίκες σήμερα?

Κατά 99,99% πηδιόταν με τον πρώην γκόμενό της, ή με κάποιον παντρεμένο. ʼκουσε που σου μιλάω...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο 1 βδομάδα με την νέα μου σχέση, επιτέλους μου καθεται να την πηδήξω αφού σιγουρεύτηκε οτι πραγματικά την γουστάρω και δεν είμαι μαζί της μόνο για το σεξ (τυπικό γυναικείο μυαλό  :grin: )
της ρίχνω το πρώτο, τελειώνω. αυτή δεν είχε τελειώσει.
δύο επιλογές είχα, η περίμενα να μου ξανασηκωθεί ή την αναλάμβανα με άλλους τρόπους. ε είπα να την γλύψω.
τι το ήθελα.
τινάζεται πάνω βάζει την μπλούζα της ανάβει τσιγάρο και κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. εγώ έχω μείνει κάγκελο.
- βρε τι έγινε?
- (καπνίζει και το ποδι της πάει πάνω κάτω)
(ωχ λέω έπεσα σε γυναίκα που δεν γουστάρει το συγκεκριμένο)
- έκανα κάτι που σε ενόχλησε?
- Μήπως είσαι πούστης?
- Ε?
- Νομίζω είσαι πούστης
- Ε? πως σου ήρθε τώρα αυτό?
- Γιατί ο Πέτρος (ο πρώην) ποτέ δεν νοιάστηκε να τελειώσω, πήδαγε, έχυνε και τέλος. Εσύ για να θες να κάνεις κάτι τέτοιο κάτι πάει λάθος πάνω σου
03:30 τα ξημερώματα και στην κυριολεξία έφυγα με τα σώβρακα απο το σπίτι. Είχα γνωρίσει και άλλες μουρλές αλλα αυτήν την έχω στο Top  :grin:

Είσαι σίγουρα πούστης φιλαράκι.
Κοίτα να χύνεις πιο αργά από εδώ κ' εις το εξής για να λογίζεσαι
για straight. :2funny: :2funny: :2funny:

Τι άλλο θα ακούσουμε ;  :2funny:
Καλό καλό...  :2funny:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μη σου πω για την άλλη την τρελή που έβαζε τις κονσέρβες στο ντουλάπι με αλφαβητική σειρά  :grin:

πες πες ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωσις ! ! !  :2funny: :2funny:

Όταν τελείωναν οι κονσέρβες που άρχιζαν με άλφα, αγόραζε καινούργιες
για να μην λείπει κανένα γράμμα της αλφαβήτας ; :2funny:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι στο πρώτο έτος της σχολής πριν χρόνια, τα έχω με μία ωραία κοπελίτσα και όλα καλά ...... πλην όμως συνέχεια, μα συνέχεια μου έλεγε τι ωραία που είναι στην Νάξο και τι καλά που περνάμε στη Νάξο και οι Ναξιώτες είναι φοβεροί τύποι (πώς το καταλάβατε ; ήταν Ναξιώτισσα)κλπ. Μία μέρα τσακωνόμαστε για κάτι απλό, νομίζω με είχε στήσει σε ένα ραντεβού και μου λέει το φοβερό, Γι' αυτό και γω θα βρω κάποιον από την Νάξο που ποτέ δεν θα μου μιλούσε έτσι ...... Ε, άει στο διάολο της λέω βρες τον να ησυχάσουμε, να ησυχάσω κι εγώ. Έτσι τελείωσε μία μακρόχρονη σχέση τριών μηνών. Το κακό είναι ότι σιχάθηκα και τους Ναξιώτες και δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι ......

Ο Ναξιώτης φιλαράκι, θα την έστελνε στο διάολο,
ή καλύτερα, θα την είχε κάνει να τρέχει από πίσω του σα σκυλάκι.
Έχω ακούσει από 2 πηγές ότι οι Ναξιώτισσες είναι πολύ μαζόχες
και θέλόυνε άγριο ξύλο σαν τα κατσίκια για να υποταχθούν(που λέει ο λόγος). BDSM στην φυσική αγνή μορφή του... Μάλλον γουστάρουν
να τις γράφεις που κ' που :P.

Όσο για τους Ναξιώτες, ο πατέρας μου είναι από εκεί, ε.. δεν πάμε καλά.
Αν δεν προλάβουμε να τρελάνουμε την γκόμενα με την αλλοπρόσαλη
συμπεριφορά μας ,τότε θα μας χωρίσει.. Αλλά επειδή είναι μαζοχίστριες
όλες τους τελικά κ' λίγες έχουν τα @@ να μας στείλουνε στο διάλο
ε... ας προσέχανε...  :grin:. Την μάνα μου την τύλιξε μια χαρά πάντωζ ο νταντ  :grin:. Αλλά είναι τρελοκομείο κ' η ίδια οπότε, έδεσε το γλυκό  :2funny:.

Anal_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μολις γυρισα απο Βουδαπεστη και εχω να πω ενα χριστουγεννιατικο για τις ελληνιδες :uglystupid:-

"Ασχημες, ασχημες και κομπλεξικες, στο πουτσο μου ρε Ψωλες ανοργασμικιες Ω :2funny:!"

Στην ελλαδα εχετε δικαιωμα να ειστε μισογυνηδες, αγαπητοι >:(.

Κατα τα αλλα, καλες τσαρκες στους συναδελφους :), καλη παντρεια σε αυτους που παιρνουν ξενες :dancing: και καλα κρασια σε αυτους που παντρευονται ελληνιδες :headbang:.

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Πρόσφατο δικό μου, του Ιουλίου:
-Δεν περίμενα ποτέ να γνωρίσω κάποιον σαν εσένα. Αλλά πρέπει να χωρίσουμε.
-Γιατί; (έκπληκτος, καθώς όλα κυλούσαν ομαλότατα)
-Πιέζομαι πολύ.
-Μα δεν σε πιέζω.
-Το ξέρω, αλλά εγώ πιέζομαι πάρα πολύ.
-Από τι;
-Μου φέρεσαι πολύ καλά!
Εκεί τελείωσαν όλα και δεν ξαναεμφανίστηκε, ύστερα από 6 μήνες σχέσης (χωρίς κανέναν τσακωμό όλο αυτόν τον καιρό).
Τυχαίο που μοιάζει με του παραπάνω συναδέλφου; Ή απλώς οι Ελληνίδες γουστάρουν μόνο μπάτσα, χριστοπαναγία και κέρασμα; Γαμώ τις καριόλες τους όλες μέσα... >:(
Και μετά λένε γιατί πάμε στα μπουρδέλα....

Ομοίως μετά από σχέση 6 μηνών και σχεδόν καθημερινού σέξ με κάθε τρόπο και με οργασμούς της,απαραιτήτως κάθε φορά, με γλέντια, με γούστα πολυτελείας, σταματάει το Μερσεντές και λέει.
-Μπορείς να βγείς έξω, η σχέση μας εδώ τελειώνει
-....
-Είσαι ο καλύτερος γαμιάς που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ο καλύτερος σύντροφος που είχα ποτέ, καταλαβαίνω πόσο μ' αγαπάς και πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο μέγεθος των αισθημάτων σου.
-...
Γκαπ η πόρτα.
Ούτε αντίο, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση έκτοτε.
Να το πεις εντιμότητα, να το πεις αλητεία...
Και ήταν και παραμονές Χριστουγέννων...

Επισκέπτης
Ομοίως μετά από σχέση 6 μηνών και σχεδόν καθημερινού σέξ με κάθε τρόπο και με οργασμούς της,απαραιτήτως κάθε φορά, με γλέντια, με γούστα πολυτελείας, σταματάει το Μερσεντές και λέει.
-....
-Είσαι ο καλύτερος γαμιάς που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ο καλύτερος σύντροφος που είχα ποτέ, καταλαβαίνω πόσο μ' αγαπάς και πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί μου, αλλά δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο μέγεθος των αισθημάτων σου.
-...
Γκαπ η πόρτα.
μήπως ήταν ανοργασμικιά και εσύ είχες μεγάλες απαιτήσεις?

Iani07

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχουν περάσει πολλά χρόνια. Τα είχαμε για κανα μήνα περίπου.
Η γκόμενα είχε δικό της σπίτι και έμενε μόνη της, ετσι αρκετά βράδυα τα είχαμε περάσει στο σπίτι της, μέχρι το πρωί.
Το τελευταίο απο αυτά τα βράδυα, έχουμε πάρει σουβλάκια κλπ απο έξω και έχουμε ρίξει ενα πολύ καλό γαμήσι πρίν τον ύπνο.
Ξημερώματα, μισοξυπνάω απο ένα δυνατό θόρυβο, σαν έκρηξη...
Είχα κλάσει.... πολύ δυνατά! Τόσο δυνατά που ξύπνησα.. Ξύπνησε και αυτή, παρόλο που δεν κουνήθηκα και προσποιήθηκα ότι κοιμόμουν με "ξύπνησε", μου ζήτησε να σηκωθώ γιατί είναι πολύ σοβαρο αυτό που θέλει να μου πεί. Αμέσως μου έδωσε το παντελόνι και μου ζήτησε να φύγω, "γιατί έχω πολύ ανήσυχο ύπνο".

Μετά απο ενα σύντομο καβγά οπου αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, βρόντηξα την πόρτα , πρέπει να την άκουσε όλο η πολυκατοικία!
Φυσικά με πήρε τηλέφωνο να μου πεί οτι "δεν πρεπει να πάρω σοβαρά την συμπεριφορά της" και να ξεχάσω ότι έγινε.
Φυσικά αυτό ακριβώς έκανα, ξέχασα ακόμα και την ύπαρξή της..
Την ΕΚΛΑΣΑ δια παντός!!!!  :dancing:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Διαβάσαμε ενδελεχώς όλες τις σελίδες και τα ποστς του thread για τους χωρισμούς, ακόμη κι αυτά που παρέθεσε το... σ κ ι ο υ ρ α κ ι...!

Λοιπόν σας παροτρύνουμε να δώσετε βάση και να μάθετε απέξω ανακατωτά και ίσια το παρακάτω τραγούδι. Να το θυμάστε και να το κάνετε επανάληψη όποτε ξεκινάνε τα θυληκά να παρεκτρέπονται ζητώντας κι άλλα κι άλλα κι άλλα ...κλπ.

Με πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα στους παικταράδες του site

www.rubbish.gr/2007/11/05/monamour/]http://www.rubbish.gr/2007/11/05/monamour/[/url]

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Διαβάσαμε ενδελεχώς όλες τις σελίδες και τα ποστς του thread για τους χωρισμούς, ακόμη κι αυτά που παρέθεσε το... σ κ ι ο υ ρ α κ ι...!

Λοιπόν σας παροτρύνουμε να δώσετε βάση και να μάθετε απέξω ανακατωτά και ίσια το παρακάτω τραγούδι. Να το θυμάστε και να το κάνετε επανάληψη όποτε ξεκινάνε τα θυληκά να παρεκτρέπονται ζητώντας κι άλλα κι άλλα κι άλλα ...κλπ.

Με πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα στους παικταράδες του site

www.rubbish.gr/2007/11/05/monamour/]http://www.rubbish.gr/2007/11/05/monamour/[/url]

Γαματο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:rockon: :dancing: :dancing: :dancing:

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
-....
-...
Γκαπ η πόρτα.
και εμένα αυτο μου είπε και μετά μου πήρε πίπα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ σε μία σχέση που είχα για περίπου 2 μήνες την χώρισα επειδή δεν μου έπερνε πίπα...Η καριόλα την είχα πρίξει τόσο πολύ που έλεγε ακόμα ότι δεν της αρέσει & ότι συχαίνεται... Αι στο διάλο απ'εδώ... χουχουχου

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παίδες πάρτε το χαμπάρι οι γκόμενες δεν χρειάζονται υπερβολικές καλοσύνες, θέλουν και λίγο κλάσιμο.Ο λόγος ότι παραείσαι καλός γι αυτό και σε χωρίζω δεν είναι καθόλου κουφός. Αν είσαι yesman , ναι μωρό μου ότι θες εσύ, και υποτάσεσαι στις δικές τις ανάγκες τότε αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί....

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Καλά έχει πολύ πλάκα το θέμα που ανοίξατε.

Συνήθως τις στέλνω με στυλ αλα Πατσατζόγλου-βολίδα στο τέρμα της Βέρντερ, αλλά παίζουν και μερικές περιπτώσεις που πραγματικά αξίζει να αναφερθούν επειδή μου την έκαναν μόρτικα.

Αφού έχουμε σκυλογαμηθεί και το σπέρμα έχει ξεχιλίσει από όλα τα δυνατά λούκια τις τελευταίες δυο εβδομάδες, μου λέει ότι με βλέπει μόνο σα φίλο, να το ξεχάσουμε ότι έγινε, ...αυτό το μαλακισμένο ύφος ξέρετε ποιο που γυρνάει και σου κάνει: Ήσουν ότι καλλίτερο αλλά δεν μπορώ, νομίζω ότι θα σε ερωτευτώ και δεν το θέλω (???και το άρλεκιν μωρύ που διάβαζες???), σε αγαπάω σε βλέπω σα φίλο αλλά πρέπει να μείνουμε λίγο μακρυά να ξεκαθαρίσουμε τι νιώθουμε (τώρα στο 1ο πλυθηντικό κι ενόσω εγώ δεν έχω ανοίξει το στόμα μου). Με τα πολλά μπίρι μπίρι μπίρι, καταλήγει η όλη υπόθεση να μάθω και την αλλήθεια, η τύπισσα λοξοδρόμησε από το καθιερωμένο της πλακομόνιτορ-πινέλο... εν ολίγοις ήταν λεσβία που το έπαιξε λίγο στρεϊτ. Και την πέτυχα να κάνει και μερικά κόλπα στο Bios με το γκομενάκι της.

Φίλοι δε μείναμε, αλλά από τότε όταν υπάρχει ανάγκη, ένα βρώμικο φιλικό σε ουδέτερο γήπεδο πέφτει. (εμ άλλο τα πλαστικά κι άλλο το κρεατικό)

Επισκέπτης
Καλά έχει πολύ πλάκα το θέμα που ανοίξατε.

Συνήθως τις στέλνω με στυλ αλα Πατσατζόγλου-βολίδα στο τέρμα της Βέρντερ, αλλά παίζουν και μερικές περιπτώσεις που πραγματικά αξίζει να αναφερθούν επειδή μου την έκαναν μόρτικα.

Αφού έχουμε σκυλογαμηθεί και το σπέρμα έχει ξεχιλίσει από όλα τα δυνατά λούκια τις τελευταίες δυο εβδομάδες, μου λέει ότι με βλέπει μόνο σα φίλο, να το ξεχάσουμε ότι έγινε, ...αυτό το μαλακισμένο ύφος ξέρετε ποιο που γυρνάει και σου κάνει: Ήσουν ότι καλλίτερο αλλά δεν μπορώ, νομίζω ότι θα σε ερωτευτώ και δεν το θέλω (???και το άρλεκιν μωρύ που διάβαζες???), σε αγαπάω σε βλέπω σα φίλο αλλά πρέπει να μείνουμε λίγο μακρυά να ξεκαθαρίσουμε τι νιώθουμε (τώρα στο 1ο πλυθηντικό κι ενόσω εγώ δεν έχω ανοίξει το στόμα μου). Με τα πολλά μπίρι μπίρι μπίρι, καταλήγει η όλη υπόθεση να μάθω και την αλλήθεια, η τύπισσα λοξοδρόμησε από το καθιερωμένο της πλακομόνιτορ-πινέλο... εν ολίγοις ήταν λεσβία που το έπαιξε λίγο στρεϊτ. Και την πέτυχα να κάνει και μερικά κόλπα στο Bios με το γκομενάκι της.

Φίλοι δε μείναμε, αλλά από τότε όταν υπάρχει ανάγκη, ένα βρώμικο φιλικό σε ουδέτερο γήπεδο πέφτει. (εμ άλλο τα πλαστικά κι άλλο το κρεατικό)
Ρε φιλαράκο μου την γνωρίζεις? Εμένα όλες οι καριόλες ΘΕΛΟΥΝ να με ερωτευθούν! Why???? Δεν δύναται να μου κάτσει κι εμένα καμιά τέτοια γκόμενα (και λεσβία δηλαδή!) να κάνουμε τα πάρτυ του θανάτου!!! Και μετά ο καθένας σπιτάκι του!!!

Κι εις ανώτερα φίλε μου, κανόνισε κάνα τρίο, μην τις χάνεις αυτές τις ευκαιρίες.

Επισκέπτης
Παίδες πάρτε το χαμπάρι οι γκόμενες δεν χρειάζονται υπερβολικές καλοσύνες, θέλουν και λίγο κλάσιμο.Ο λόγος ότι παραείσαι καλός γι αυτό και σε χωρίζω δεν είναι καθόλου κουφός. Αν είσαι yesman , ναι μωρό μου ότι θες εσύ, και υποτάσεσαι στις δικές τις ανάγκες τότε αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί....

Κλασιμο και να λυσανε πιο πολυ :rockon:

Επισκέπτης
Μολις γυρισα απο Βουδαπεστη και εχω να πω ενα χριστουγεννιατικο για τις ελληνιδες :uglystupid:-

"Ασχημες, ασχημες και κομπλεξικες, στο πουτσο μου ρε Ψωλες ανοργασμικιες Ω :2funny:!"

Στην ελλαδα εχετε δικαιωμα να ειστε μισογυνηδες, αγαπητοι >:(.

Κατα τα αλλα, καλες τσαρκες στους συναδελφους :), καλη παντρεια σε αυτους που παιρνουν ξενες :dancing: και καλα κρασια σε αυτους που παντρευονται ελληνιδες :headbang:.

πεστα ρε.Εχουμε πηξει με τις φασολες εδω.Εγω προσωπικα δεν προκειτε ουτε σχεση ποτε να κανω με ελεινιδα τι γαμο και μαλακιες.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μικρος σαν ημουνα ταχα με ενα πουτανακι 18 χρονω μελαχρινακι αρμενακι
οταν τουπα κατσε να στον βαλω λιγο απο πισω
μουπε να τον κανω κομπο και να μην της ξαναμιλησω
απαντησα
αλανιαρα μου τρελιαρα μου μαρεσει ο τσαμπουκας σου
για δεν θες να σε γαμω οπως στο κανει ο νταβας σου
σαλιαρα ξεκολιαρα μου κατσε λιγακι να στον χωσω
δεν κρατιεμαι απτην καβλα μου δεν θελω εδω να ξημερωσω

κιεφυγε μακρυα κιαπο τοτε δεν την ξαναδα
την επεξα λοιπον κιεγω σαν ξαναμπηκα στην μοναδα
αληλουια

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Φοβοτανε το υπεργκαζι που εχω η τυπισα και ολο "κοψε - κοψε" μου ητανε.
Ρε ουστ που 8α μου πεις εμενα κοψε ,δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι
ειμαι σουμαχερ να πουμε?Αλλιως 8α σε ειχα στειλει αδιαβαστη ηδη..
Ρε τι τραβαμε , καμια κ@υλογκαζη δεν υπαρχει?  >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom