Νέα

Οι Παρενέργειες της Εύκολης Επιλογής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Δε ξέρω καν για ποιο τζιμακο μιλάς ειλικρινά,εμένα το πρώτο μου προφίλ είναι εδώ.Μαλλον μοιάζει ο τρόπος γραφής μας.
γιατι δεν εχεις τα αρχιδια ρε τζιμακο να μιλησεις σαν αντρας;
να σου φρεσκαρω το μυαλο λιγο;

Και εννοείται τουλάχιστον στις 20-25 χρόνων είναι άδικος κοπος να πας γιατί πάνε όλες ανεξεραιτως με φλώρους τελευταίους χωρίς ποιότητα,μούσια τατουάζ

:tooth:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ελα τυπε καλαμπουρι κανω. Οχι οτι δε λες μαλακιες, αλλα ειναι καλαμπουρι απο τη δικη μου πλευρα.
Και εγώ πλακιζω αλλά μερικοί οφείλουμε να πούμε έχουν κακια στο σάιτ όχι εσύ προφανώς αλλά ο παπαροτριφτουλας είναι αγενής πολύ.Αι βρες λέει δουλειά ρε χοντρέ τον πληροφορω λοιπόν ότι έχω πάρα πολύ άγχος να βρω και ψάχνω και θα συνεχίσω να ψάχνω,δε είμαι εγώ σα αυτόν που δε δουλεύει ποτέ του και ούτε και τον ενδιαφέρει να δουλεψει γιατί του τα δίνουν οι φραγκατοι γονείς του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι δεν εχεις τα αρχιδια ρε τζιμακο να μιλησεις σαν αντρας;
να σου φρεσκαρω το μυαλο λιγο;

:tooth:
Μάλλον με τον άνθρωπο έχουμε ιδιες ιδεες αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαι αυτός.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Και εγώ πλακιζω αλλά μερικοί οφείλουμε να πούμε έχουν κακια στο σάιτ όχι εσύ προφανώς αλλά ο παπαροτριφτουλας είναι αγενής πολύ.Αι βρες λέει δουλειά ρε χοντρέ τον πληροφορω λοιπόν ότι έχω πάρα πολύ άγχος να βρω και ψάχνω και θα συνεχίσω να ψάχνω,δε είμαι εγώ σα αυτόν που δε δουλεύει ποτέ του και ούτε και τον ενδιαφέρει να δουλεψει γιατί του τα δίνουν οι φραγκατοι γονείς του.
τραβα χασε κανα κιλο ρε πατσοκοιλε ποιος θα σε παρει για δουλεια 100 κιλα μοσχαρι, τωρα με τον καυσωνα θα ιδρωνεις σαν το γουρουνι μια αηδια θα εισαι χοντρομπαλα

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
τραβα χασε κανα κιλο ρε πατσοκοιλε ποιος θα σε παρει για δουλεια 100 κιλα μοσχαρι, τωρα με τον καυσωνα θα ιδρωνεις σαν το γουρουνι μια αηδια θα εισαι χοντρομπαλα
Έχω δει μια χαρά και εύσωμοι να δουλεύουν οπότε άστο Πρωτον και δεύτερον έχεις δίκιο είμαι χοντρός γιαυτο κοίταζα 2 τώρα και τσακώνονταν μετά το ποια κοίταζα επειδή είμαι χοντρός και άσχημος και ήταν και πιτσιρίκες πιο μικρές από μένα.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Έχω δει μια χαρά και εύσωμοι να δουλεύουν οπότε άστο Πρωτον και δεύτερον έχεις δίκιο είμαι χοντρός γιαυτο κοίταζα 2 τώρα και τσακώνονταν μετά το ποια κοίταζα επειδή είμαι χοντρός και άσχημος και ήταν και πιτσιρίκες πιο μικρές από μένα.
τι δουλεια θες να βρεις?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Κουβάλημα γιατί έχω φουλ δύναμη.
5f71a347a033fc138cec4efea1ce1d1f.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
Από σένα που τρώει από τη μαμά και το μπαμπά έως τα 40 του χίλιες φορές.
ρε παπαγαλε βγαλε την κασετα, στην ηλικια σου επαιρνα πτυχιο και ενα χρονο μετα δεν ξαναειδα το πατρικο μου παρα μονο καμια κυριακη. Εσενα βγαζουν βολτα σαν τον σκυλο στο μοναστηρακι, θες να σου θυμισω τα ποστ τζιμακο ή τα ξεχασες; :coffee:
Καθυστερημενε χοντρε

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
ρε παπαγαλε βγαλε την κασετα, στην ηλικια σου επαιρνα πτυχιο και ενα χρονο μετα δεν ξαναειδα το πατρικο μου παρα μονο καμια κυριακη. Εσενα βγαζουν βολτα σαν τον σκυλο στο μοναστηρακι, θες να σου θυμισω τα ποστ τζιμακο ή τα ξεχασες; :coffee:
Καθυστερημενε χοντρε
Ναι σόρρυ που βγαίνω με τους γονείς μου.Τι πτυχίο βρε βοιδι,έχεις απλά ματσωνενους γονεις και στα δίνουν τα έτοιμα και γαμας 100 φορές το χρόνο στο Μεταξουργείο ηλίθιε.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Κουβάλημα γιατί έχω φουλ δύναμη.
τι να πω δυσκολο να βρεις ελεεινιδα αμα κανεις δουλεια με κουβαλημα,θα σε αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι αμα λες οτι εισαι εργατης οικοδομος κτλ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.267
Πόντοι
12.756
ωραια ειναι εδω......θα κατσω λιγουλακι:coffee:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
τι να πω δυσκολο να βρεις ελεεινιδα αμα κανεις δουλεια με κουβαλημα,θα σε αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι αμα λες οτι εισαι εργατης οικοδομος κτλ
Δε με νοιάζει να βρω Ελληνίδα να δουλέψω σα σκυλί με νοιάζει και μετά να τα τρώω όλα στις πουτανες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.267
Πόντοι
12.756
Δε με νοιάζει να βρω Ελληνίδα να δουλέψω σα σκυλί με νοιάζει και μετά να τα τρώω όλα στις πουτανες.
δηλαδη θες να δουλεψεις και δεν βρισκεις δουλεια;και το γραφεις σοβαρα αυτο;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.300
Πόντοι
10.336
ο μητσοτακης φταιει που τα παχυσαρκα αμεα της χωρας δεν διαπρεπουν στον εργασιακο τομεα:coffee:
αφου παιρνεις επιδομα ρε τζιμακο τι κλαιγεσαι; σε λιγα χρονια θα τσιμπησεις και το αναπηριας απο το λιπος και εγινες :thumbsup:

exercise running GIF

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Όχι από φέτος ψάχνω δε ψάχνω χρόνια,τα προηγούμενα χρόνια άλλαξα 2 δουλειές,τη μια στα 19 τη άλλη στα 20 αλλά στα 21 ήταν η καραντίνα και δε έψαχνα επίσης στα 22 δε έψαχνα και φέτος στα 23 ψάχνω αβερτα και κάτι θα γίνει πιστευω γιατί ψάχνω πιο στοχευμένα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.267
Πόντοι
12.756
Όχι από φέτος ψάχνω δε ψάχνω χρόνια,τα προηγούμενα χρόνια άλλαξα 2 δουλειές,τη μια στα 19 τη άλλη στα 20 αλλά στα 21 ήταν η καραντίνα και δε έψαχνα επίσης στα 22 δε έψαχνα και φέτος στα 23 ψάχνω αβερτα και κάτι θα γίνει πιστευω γιατί ψάχνω πιο στοχευμένα.
προχειρα θα σου πω ζητανε αποθηκαριους,σερβιτορους,οδηγους κλπ...

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
ο μητσοτακης φταιει που τα παχυσαρκα αμεα της χωρας δεν διαπρεπουν στον εργασιακο τομεα:coffee:
αφου παιρνεις επιδομα ρε τζιμακο τι κλαιγεσαι; σε λιγα χρονια θα τσιμπησεις και το αναπηριας απο το λιπος και εγινες :thumbsup:

exercise running GIF
Εσύ μη μιλάς που από τις 100 φορές το χρόνο Μεταξουργείο οι 90 φορές είναι γκόμενες σα και της φωτογραφίας αυτές που γαμας.Ποιος σου είπε ότι δε βρίσκω επειδή είμαι χοντρός?ούτε καν φίλε λάθος απλά εγώ δε έψαχνα τα προηγούμενα χρόνια,τυχαία άλλαξα 2 δουλειές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ρε σου λέω ψάχνω πιο στοχευμένα

Τελευταία τροποποίηση:

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
για να ζητανε σημαινει δεν ειναι καλα.ουτε πακηδες δεν πανε,φαντασου δηλαδη για τι συνθηκες μεσαιωνα μιλαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom