athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.687
- Πόντοι
- 12.756
με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος μηνιαιωςγια να ζητανε σημαινει δεν ειναι καλα.ουτε πακηδες δεν πανε,φαντασου δηλαδη για τι συνθηκες μεσαιωνα μιλαμε
με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος μηνιαιωςγια να ζητανε σημαινει δεν ειναι καλα.ουτε πακηδες δεν πανε,φαντασου δηλαδη για τι συνθηκες μεσαιωνα μιλαμε
αστονα ρε ψαχνει στοχευμεναπροχειρα θα σου πω ζητανε αποθηκαριους,σερβιτορους,οδηγους κλπ...
για να παρει μηνιατικο πρεπει να κλεισει και μηνα ε....με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος μηνιαιως
μπορει να θελουν καμμια χιλιαρουμπα με την μιααστονα ρε ψαχνει στοχευμενα
το οδηγος ρε μλκ, θα σκοτωσει κοσμο...
για να παρει μηνιατικο πρεπει να κλεισει και μηνα ε....
επειδη σε βλεπω προθυμο να βοηθησεις...μπορει να θελουν καμμια χιλιαρουμπα με την μια
επειδη σε βλεπω προθυμο να βοηθησεις...
ξερεις τα αισθηματα του τζιμακου για τον πρωθυπουργο φιλε αθηνεζε;
καλυτερα να μην τα μαθεις, θα εξοργιστεις
θελω βενζινη 7 ευρω τη μερα,μαι ωρα να παω κεντρο,μαι ωρα να γυρισω,μαι ωρα αν ετοιμαστω,αλλες 8 ωρες δουλεια,βαλε αλλα τοσα φαι νερο χυμο..τουλαχιστον 1400 για να πω οτι βγαζω κερδος στις δεκα ωρες..με ποσα θα ησουν ευχαριστημενος μηνιαιως
και τι ξερεις ρε μαν για να σου δωσει ο αλλος 1400;γιατι αυτο ειναι το κυριοτεροθελω βενζινη 7 ευρω τη μερα,μαι ωρα να παω κεντρο,μαι ωρα να γυρισω,μαι ωρα αν ετοιμαστω,αλλες 8 ωρες δουλεια,βαλε αλλα τοσα φαι νερο χυμο..τουλαχιστον 1400 για να πω οτι βγαζω κερδος στις δεκα ωρες..
Θα πάω εγώ δε πειράζει ας με έχουν να δουλεύω σα σκυλί και ας μου δίνουν λιγότερα δουλειά να υπάρχει απλά.για να ζητανε σημαινει δεν ειναι καλα.ουτε πακηδες δεν πανε,φαντασου δηλαδη για τι συνθηκες μεσαιωνα μιλαμε
τι σχεση εχει αυτο.εσεις το κεφαλαιο ζητανε εργαζομενους.εμεις θα απρουμε κανα κεα κανα χαρτζηλικι θα τη βγαλουμε..ουτε πακηδες δεν βρισκουν,οποτε φανταζομαι για τι δουλειες μιλαμε..καλα οτι θελουν να ξυπνας απο τις 3 τα χαραματα και να εισαι στις 4 για δουλεια μονο για γελια ειναι οι τυποικαι τι ξερεις ρε μαν για να σου δωσει ο αλλος 1400;γιατι αυτο ειναι το κυριοτερο
δηλαδη μου λες τωρα αν δεν σου δωσουν 1400 προτιμας κεα και επιδοματα...οκ...τι σχεση εχει αυτο.εσεις το κεφαλαιο ζητανε εργαζομενους.εμεις θα απρουμε κανα κεα κανα χαρτζηλικι θα τη βγαλουμε..ουτε πακηδες δεν βρισκουν,οποτε φανταζομαι για τι δουλειες μιλαμε..καλα οτι θελουν να ξυπνας απο τις 3 τα χαραματα και να εισαι στις 4 για δουλεια μονο για γελια ειναι οι τυποι
ξερω γω να πας να μας πεις αμα ειναι καλα.αλλα φαντασου χειμωνα με τα κρυα να πρεπει να φορτωσεις ενα φορτηγο παλετες..παει ιδρωσες την αλλη μερα 40 πυρετο..καλα οσο για τη μεση αστα θα θες γιατρους στα 30 σουΘα πάω εγώ δε πειράζει ας με έχουν να δουλεύω σα σκυλί και ας μου δίνουν λιγότερα δουλειά να υπάρχει απλά.
Δε πειράζει δουλειά να υπάρχει φίλε μουξερω γω να πας να μας πεις αμα ειναι καλα.αλλα φαντασου χειμωνα με τα κρυα να πρεπει να φορτωσεις ενα φορτηγο παλετες..παει ιδρωσες την αλλη μερα 40 πυρετο..καλα οσο για τη μεση αστα θα θες γιατρους στα 30 σου
ε χωρις πτυχιο ή τελος παντων τεχνη που αλλου θα βρεις δουλεια;ξερω γω να πας να μας πεις αμα ειναι καλα.αλλα φαντασου χειμωνα με τα κρυα να πρεπει να φορτωσεις ενα φορτηγο παλετες..παει ιδρωσες την αλλη μερα 40 πυρετο..καλα οσο για τη μεση αστα θα θες γιατρους στα 30 σου
εχω φιλο υδραυλικο....εχει απιστευτη δουλεια...ε χωρις πτυχιο ή τελος παντων τεχνη που αλλου θα βρεις δουλεια;
απολυτηριο λυκειου εχει το 90% του ενηλικου πληθυσμου, χωρις βυσμα δουλεια σε γραφειο δεν παιζει σε ανειδικευτους, ακομα και η κουτση μαρια πλεον εχει βγαλει εστω ενα ΙΕΚ/ΤΕΙ... Τουρισμος; θελει καλα αγγλικα+++γλωσσες (οχι σαν του τσιπρα)...
Ειναι μονοδρομος η χειρωνακτικη δουλεια, και επειδη υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι χαμηλομισθοι δεν παιζει να πληρωθεις καλα.
ε και ο υδραυλικος πρεπει να ξερει τι του γινεται. Εγω περσι μια βρυση εβαλα ενα μαλακα να την κανει να σταματησει να σταζει, και ηρθαν 3 φορες για να τα καταφερουν (την τριτη ηρθε το "αφεντικο" σιχτιριζοντας τα μαλακισμενα που μου εστελνε πριν).εχω φιλο υδραυλικο....εχει απιστευτη δουλεια...
δινει 80 ευρω μεροκαματο για μαστορα και 50 για βοηθο...
μονο βοηθο βρηκε μετα απο 1 χρονο...απιστευτο
εχει φρικαρει απο το πρωι μεχρι το βραδυ δουλευει
οι υδραυλικοι δεν θεωρουνται ανειδικευτοι νομιζωεχω φιλο υδραυλικο....εχει απιστευτη δουλεια...
δινει 80 ευρω μεροκαματο για μαστορα και 50 για βοηθο...
μονο βοηθο βρηκε μετα απο 1 χρονο...απιστευτο
εχει φρικαρει απο το πρωι μεχρι το βραδυ δουλευει
οχι ψαχνει μαστορα της προκοπης για αυτο δινει 80 αλλα δεν βρισκει....οι υδραυλικοι δεν θεωρουνται ανειδικευτοι νομιζω
δεν ειναι ανειδικευτοι αλλα παιρνουν χαρτι υδραυλικου και απο ΕΠΑΛ νομιζω. Δηλαδη ψωλοβροντανε 2-3 χρονια στα θρανια (αναθεμα κι αν μαθαινουν τιποτα) και μετα σου λενε "ειμαι υδραυλικος". Θελει να πιανουν τα χερια σου, να νιωθει λιγο το κεφαλι σου την πατεντα γιατι ποτε δεν θα ειναι ευνοικες οι συνθηκες κτλ κτλοι υδραυλικοι δεν θεωρουνται ανειδικευτοι νομιζω
πιστευεις ότι ένας καλός υδραυλικός μόνος του συντηρεί τον εαυτό του? (να μένει μόνος του σε νοίκι κλπ)δεν ειναι ανειδικευτοι αλλα παιρνουν χαρτι υδραυλικου και απο ΕΠΑΛ νομιζω. Δηλαδη ψωλοβροντανε 2-3 χρονια στα θρανια (αναθεμα κι αν μαθαινουν τιποτα) και μετα σου λενε "ειμαι υδραυλικος". Θελει να πιανουν τα χερια σου, να νιωθει λιγο το κεφαλι σου την πατεντα γιατι ποτε δεν θα ειναι ευνοικες οι συνθηκες κτλ κτλ
Χιλιες φορες αγραμματος υδραυλικος που εχει δουλεψει σαν βοηθος 2000 ωρες παρα υδραυλικος με 2 χαρτια (επαλ/ιεκ) που δεν εχει πιασει ουτε δεκαρακι κλειδι στα χερια του.
πλακα κανεις; ο αλλος σου λεει του δινουν 80 μεροκαματο... Αρκει να ειναι καλος.πιστευεις ότι ένας καλός υδραυλικός μόνος του συντηρεί τον εαυτό του? (να μένει μόνος του σε νοίκι κλπ)