Νέα

Οι Παρενέργειες της Εύκολης Επιλογής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
ειναι φως φαναρι η υποθεση.
οταν ηταν μικρος τον ξεκωλιασε καποιος λεπτος μουσατος με ταττου
ποιο μελος ειναι; (θα ρωταγε καποιος) :tooth:
μπορεί απλά να χτύπησε κάπου το κεφάλι του με δύναμη και από τότε να είναι έτσι :undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Τι επαρχία που εχιε αδειάσει η επαρχία από νέο κόσμο, εκτός άμα επαρχία εννοείς εύοσμο διαβατα Νικόπολη και κορδελιο που εκεί όλες με τα μωρά είναι ρωσοποντιες Γεωργιανες αρμενισες οι ελλενιδες μόνο με πολύ πλούσιο κάνουν παιδια

Απο γυναίκες έχει αδειάσει,όχι απο κόσμο

Κι ένα σωρο ελλεεινίδες έχει με παιδιά

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
έχεις σκεφτεί να αφήσεις τίποτα μούσια και να κανείς κάνα τατοο μήπως βρεις καμία γκόμενας και αποδείξεις στον εαυτό σου και σε όλους ότι δε τη γέρνεις την αχλάδια?
Έτσι και αλλιώς δε τη γέρνω τη αχλάδια γιατί γαμαω αβερτα σε πουτανες τώρα τι λες εσύ χέστηκα και όχι τέτοιος πουστης εγώ δε γίνομαι με μούσια και τατουάζ.Δε έχω να αποδείξω τίποτα αν νομίζεις πως το να γαμας σε πουτανες είναι πράγμα πουστικο είσαι άξιος της μοίρας σου.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Ναι καλά κανας αδύνατον θα είσαι 65-70 κιλά για να με λες έμενα χοντρό Άντρας από τα Λίντλ δλδ εφόσον είσαι λεπτός.
Τι λες μωρε παπαρα μπουλη. Που σου πετανε σουσαμια στην κωλοχαραδρα και γελανε απο πισω σου :2funny:

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Τι λες μωρε παπαρα μπουλη. Που σου πετανε σουσαμια στην κωλοχαραδρα και γελανε απο πισω σου :2funny:
Κατάλαβα και εσύ 70 κιλά αδερφαρα να χαιρεσαι τη φλωριά σου,μια μπουνιά έχω κάποιον που είναι 70 κιλά,έχει και το θετικό να είσαι εύσωμος επιβάλλεσαι,εσύ ούτε να κλάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
μενουν ελληνες με λεφτα κυριως,οποτε θ\α Απο γυναίκες έχει αδειάσει,όχι απο κόσμο

Κι ένα σωρο ελλεεινίδες έχει με παιδιά
η θεσσαλονικη δυτικα εχει κυριως αρμενιους ρωσοποντιους γεωργιανους και απο καζακσταν..τα μωρα αυτες τα εχουν..ανατολικα μενουν ελληνες με λεφτα κυριως,οποτε αν βλεπεις μωρα σε θερμη καλαμρια,πυλαια πονοραμα και θερμαικο στους νεοπλουτους ειναι ελλεινιδες που βρηκανε τον πλουσιο..αθηνα πανω κατω ισχυουν τα ιδια,δυτικα μενουν αλβανοι,ρωσοποντιοι και ανατολικα βορεια ελληνες με λεφτα..οσο για επαρχια,ναι εχει αδειασει απο γυνααικες,ψωλαρια εχει πολλη ακομα

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Κατάλαβα και εσύ 70 κιλά αδερφαρα να χαιρεσαι τη φλωριά σου,μια μπουνιά έχω κάποιον που είναι 70 κιλά,έχει και το θετικό να είσαι εύσωμος επιβάλλεσαι,εσύ ούτε να κλάσεις.
67 κιλά ατσάλι τυπε
Αι φτιάξε καμια σαλατα τωρα και μη λες πολλα γιατι σε βλεπω να χτυπας και tattoo στο τελος

Τουτο εδω πανω απ τον κωλο
CYO-B-No-Rubbish.jpg

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Η επιβεβαίωση και η σύνδεση που υπάρχει με μια κοπέλα που πηδιέται μαζί σου επειδή σε γουστάρει όπως και οι προοπτικές που υπάρχουν μετά το πήδημα δεν μπορούν να αντικατασταθούν από καμία πουτάνα. Και εννοείται και η πραγματική σχέση με έναν άνθρωπο επίσης.
αυτο. γιατι και μεις σαν αντρες θελουμε επιβεβαιωση. αλλη ικανοποιηση παιρνεις οταν σε γουσταρει η αλλη απο μονη της, γιαυτο που εισαι και ετσι οπως εισαι. φυσικα αυτο δεν ισχυει αν εισαι πλουσιος γιατι σαυτη τη φαση παντα θα εισαι καχυποπτος και θα λες οτι σε θελει για αυτα που μπορει να παρει απο σενα

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
χωρις να εχω καποια διαθεση να υπερασπιστω αυτον τον μαλακα, αλλα αυτες οι καταγγελιες ειχαν καποια βαση?καποιο εστω και μικρο αποδεικτικο στοιχειο?ή απλα ειπε μια γυναικα κατι οποτε αδερφη μου σε πιστευω και να παει φυλακη ο αλλος
Άμα δεις και ακούσεις τον τύπο τον Τ. Χατζή θα καταλάβεις ότι είναι λαμόγιο και ότι αυτό συνεπάγεται...
Κάποια στιγμή πριν από χρόνια είχε κυκλοφορήσει κουτσομπολίστικη εφημερίδα (νομίζω ήτανε η STAR) με πρωτοσέλιδο το πέσιμο μέσα σε σπίτι (σε κάποια γιορτή ή πάρτυ) του Χατζή στην Τσαπανίδου,ο οποίος την ξεμονάχιασε και της είπε "θέλω και εγώ από αυτό που δίνεις στους άλλους"
Αυτή τον έβρισε και τον χτύπησε - σύμφωνα με το δημοσίευμα - αλλά δεν του έκατσε!
Τέλος πάντων,είχανε "βγει" και άλλες δημοσιογράφοι και είχανε πει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε γραφεία από "μεγάλους" συναδέλφους τους...
Όλα αυτά είχανε γίνει την εποχή που ήτανε μόδα το ΜηΤου με το μπάχαλο της υπόθεσης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.
Αργότερα,είχε πάει κάποια υπόθεση καταγγελίας στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση και ο Τ. Χατζής την είχε κερδίσει.Έτσι είχε πει αυτός στο ραδιόφωνο,στην εκπομπή του...
Γενικότερα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουνε αποδείξεις,οι καταγγελίες είναι μετά από πολλά χρόνια και οι καταγγέλουσες συνεργάζονται μία χαρά με τους "θύτες" μετά το χρονικό της υποτιθέμενης σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ο Τ. Χατζής σίγουρα θα είχε και έχει στριμώξει διάφορες στον τομέα της ενημέρωσης για να τους κάνει πλάτες και να τις προωθήσει αλλά απο την στιγμή που έτσι δουλεύει το σύστημα άντε να βγάλεις άκρη...!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
ρε μαλακα τραβα σε ψυχιατρο σε καθε νημα τις ιδιες αυτιστικες μαλακιες θα σπαμαρεις;
βρες μια δουλεια ρε μαλακα χοντρε 24 χρονων πηγες, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να διαβαζω για τα μουσια και τα τατουαζ ρε μαλακα κουραστηκα.

Σε σοδομισε κανενας σφιχτης με μουσια και τατου; Πες μας την αληθεια, σε κωλογαμησε κανενα χιπστερογκρουπ και ζαλιζεις αρχιδια;
Μαλακα πιο αυτιστικο ανθρωπο απο εσενα δεν εχω δει εδω μεσα, και σου ορκιζομαι οτι τους μισους τους θεωρω καθυστερημενους.

Γκρετα Τουνμπερκ του μπου
ο τζιμακος αρχησε να μιλαει με τα προφιλ του τωρα. ιδιος τροπος γραφης. ρεκορ διαγραμμενων προφιλ ο τυπος. αρχιζει και σαλευει ασχημα

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Ατ
67 κιλά ατσάλι τυπε
Αι φτιάξε καμια σαλατα τωρα και μη λες πολλα γιατι σε βλεπω να χτυπας και tattoo στο τελος

Τουτο εδω πανω απ τον κωλο
CYO-B-No-Rubbish.jpg
Ατσάλι από τα Λίντλ 67 κιλά άστο δε το σωζεις,μια γκόμενα που σέβεται τον εαυτό της ποτέ δε θα πάει με τόσο αδύνατο,εγώ τώρα κοίταζα 2 και τσακώθηκαν μετά το ποια κοίταζα δε το λέω έτσι το άκουσα τι ελεγαν.εγω είμαι 1.81 και κιλά 100 οπότε καταλαβαίνεις εσύ 67 μια τρίχα από τα αρχιδια μου είσαι.Ειμαι αντρακλας και ψηλός και με τα κιλά μου και ούτε τατουάζ έχω ούτε φλωρικη φάτσα έχω ούτε μούσια είμαι η επιτομή του άντρα στη εμφάνηση απλά εγώ αλλού υστερω είμαι ψιλοφλωρος στη συμπεριφορά όχι σε όλα τα θέματα αλλά σε μερικά ναι,εχω κάποια κολλήματα και εμμονές.

Τελευταία τροποποίηση:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Μονο κατι τσοπανηδες κατσικογαμιαδες εχετε μεινει, μπραβο σας.
εμεις φταιμε αν τα μουνακια στα 18 θελουν πολη, κοσμο, καφετεριες, μαγαζια, εστιατορια, παραλιες και σελφις σε ολα αυτα?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ο τζιμακος αρχησε να μιλαει με τα προφιλ του τωρα. ιδιος τροπος γραφης. ρεκορ διαγραμμενων προφιλ ο τυπος. αρχιζει και σαλευει ασχημα
γαμησε τα εχει καψει φλατζα. η επιστημονικη κοινοτητα του μπου εχει σηκωσει τα χερια ψηλα.

Mr Bean Thumbs Up GIF

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.995
Πόντοι
3.506
Ο τύπος που έλεγε ξεφτίλα μου θύμιζε έναν σουβλατζή τον Θανάση που είχε οπελ τιγκρα και το έπαιζε τζοβενο αλλά στο πιο άσχημο

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Δε ξέρω καν για ποιο τζιμακο μιλάς ειλικρινά,εμένα το πρώτο μου προφίλ είναι εδώ.Μαλλον μοιάζει ο τρόπος γραφής μας.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Ατ

Ατσάλι από τα Λίντλ 67 κιλά άστο δε το σωζεις,μια γκόμενα που σέβεται τον εαυτό της ποτέ δε θα πάει με τόσο αδύνατο,εγώ τώρα κοίταζα 2 και τσακώθηκαν μετά το ποια κοίταζα δε το λέω έτσι το άκουσα τι ελεγαν.εγω είμαι 1.81 και κιλά 100 οπότε καταλαβαίνεις εσύ 67 μια τρίχα από τα αρχιδια μου είσαι.
Ελα τυπε καλαμπουρι κανω. Οχι οτι δε λες μαλακιες, αλλα ειναι καλαμπουρι απο τη δικη μου πλευρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom