χωρις να εχω καποια διαθεση να υπερασπιστω αυτον τον μαλακα, αλλα αυτες οι καταγγελιες ειχαν καποια βαση?καποιο εστω και μικρο αποδεικτικο στοιχειο?ή απλα ειπε μια γυναικα κατι οποτε αδερφη μου σε πιστευω και να παει φυλακη ο αλλος
Άμα δεις και ακούσεις τον τύπο τον Τ. Χατζή θα καταλάβεις ότι είναι λαμόγιο και ότι αυτό συνεπάγεται...
Κάποια στιγμή πριν από χρόνια είχε κυκλοφορήσει κουτσομπολίστικη εφημερίδα (νομίζω ήτανε η STAR) με πρωτοσέλιδο το πέσιμο μέσα σε σπίτι (σε κάποια γιορτή ή πάρτυ) του Χατζή στην Τσαπανίδου,ο οποίος την ξεμονάχιασε και της είπε "θέλω και εγώ από αυτό που δίνεις στους άλλους"
Αυτή τον έβρισε και τον χτύπησε - σύμφωνα με το δημοσίευμα - αλλά δεν του έκατσε!
Τέλος πάντων,είχανε "βγει" και άλλες δημοσιογράφοι και είχανε πει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε γραφεία από "μεγάλους" συναδέλφους τους...
Όλα αυτά είχανε γίνει την εποχή που ήτανε μόδα το ΜηΤου με το μπάχαλο της υπόθεσης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.
Αργότερα,είχε πάει κάποια υπόθεση καταγγελίας στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση και ο Τ. Χατζής την είχε κερδίσει.Έτσι είχε πει αυτός στο ραδιόφωνο,στην εκπομπή του...
Γενικότερα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουνε αποδείξεις,οι καταγγελίες είναι μετά από πολλά χρόνια και οι καταγγέλουσες συνεργάζονται μία χαρά με τους "θύτες" μετά το χρονικό της υποτιθέμενης σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ο Τ. Χατζής σίγουρα θα είχε και έχει στριμώξει διάφορες στον τομέα της ενημέρωσης για να τους κάνει πλάτες και να τις προωθήσει αλλά απο την στιγμή που έτσι δουλεύει το σύστημα άντε να βγάλεις άκρη...!