Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.700
- Πόντοι
- 3.656
Γκρετα Τουνμπερκ του μπου
Γκρετα Τουνμπερκ του μπου
αμα δεν βρεις δουλεια στειλε πμ να σε βαλω με βυσμα να κανεις την τσατσα σε κανενα τσαρδι στο μεταξουργειο να μαζευεις τα χυσια μας απο τα σεντονια. 2 ευρω ανα πελατη θα παιρνεις, βαλε και το επιδομα αμεα, θα ξεπερασεις το χιλιαρικοΒρε παπάρα σε πληροφορω ότι ψάχνω για δουλειά οπότε μη μιλάς,δε είμαι κανας άχρηστος τεμπέλης σα εσένα που μόνο Μεταξουργείο σε ενδιαφέρει να γαμας οπότε άστο,ψάχνω σα τρελός για δουλειά και το έχω άγχος και σκέψου σπουδάζω δε κάθομαι οπότε άσε δε είμαι όπως εσύ.
γιατι του φερεσαι ασχημα;αμα δεν βρεις δουλεια στειλε πμ να σε βαλω με βυσμα να κανεις την τσατσα σε κανενα τσαρδι στο μεταξουργειο να μαζευεις τα χυσια μας απο τα σεντονια. 2 ευρω ανα πελατη θα παιρνεις, βαλε και το επιδομα αμεα, θα ξεπερασεις το χιλιαρικο
Χαχαα είσαι μλκς,τουλάχιστον κάτι θα κάνω εγώ εσύ κάθεσαι και τρως το χαρτζηλικι σου μεταξουργειο που σου δίνει η μαμά και ο μπαμπάς.αμα δεν βρεις δουλεια στειλε πμ να σε βαλω με βυσμα να κανεις την τσατσα σε κανενα τσαρδι στο μεταξουργειο να μαζευεις τα χυσια μας απο τα σεντονια. 2 ευρω ανα πελατη θα παιρνεις, βαλε και το επιδομα αμεα, θα ξεπερασεις το χιλιαρικο
Γιατί νομίζει ότι μιλάει στο τικ τοκ Άστον συνήθισα τη αγένεια του δε πειραζειγιατι του φερεσαι ασχημα;
θες να τον υιοθετησεις να σταματησει να πρηζει μπαλες;γιατι του φερεσαι ασχημα;
δεν βγαινω ρε συ...εχω σκυλι,γυναικα γαμησε ταθες να τον υιοθετησεις να σταματησει να πρηζει μπαλες;
απλα να τον ταιζεις γιατι θελει 3 κιλα φαι την μερα, ολα τα αλλα διορθωνονται με σφαλιαρες.
ψησου
θα είναι οικονομικόςδεν βγαινω ρε συ...εχω σκυλι,γυναικα γαμησε τα
εχω τατου ομως...μηπως δεν γουσταρειθα είναι οικονομικός
δε θα σου ζητήσει ποτέ λεφτά για τατοο και για περιποίηση για τα μούσια
Τι επαρχία που εχιε αδειάσει η επαρχία από νέο κόσμο, εκτός άμα επαρχία εννοείς εύοσμο διαβατα Νικόπολη και κορδελιο που εκεί όλες με τα μωρά είναι ρωσοποντιες Γεωργιανες αρμενισες οι ελλενιδες μόνο με πολύ πλούσιο κάνουν παιδιαΚανε καμια βόλτα επαρχία και άμα βρεις 30+ χωρις παιδί/παιδιά,φτύσε με
παρτον να τον ζευγαρωσεις με το σκυλι σου.δεν βγαινω ρε συ...εχω σκυλι,γυναικα γαμησε τα
Τουλάχιστον είμαι αντρακλας δε είμαι 70 κιλά σα εσένα Φλώρος δλδ.θες να τον υιοθετησεις να σταματησει να πρηζει μπαλες;
απλα να τον ταιζεις γιατι θελει 3 κιλα φαι την μερα, ολα τα αλλα διορθωνονται με σφαλιαρες.
ψησου
αυτά είναι οικογενειακά σας μετά τις. υπογραφές δεν τον ξαναπαίρνουμε πίσω θα πρέπει να τον κρατήσειςεχω τατου ομως...μηπως δεν γουσταρει
Τουλάχιστον εμένα το σκυλί θα με γουστάρει εσένα που ούτε το σκυλί θα σε θέλει τι να πεις?μόνο οι πουτανες πάνε μαζί σου και αυτές ούτε θα σε άγγιζαν αν δε το κάναν το κάναν ως δουλειά.παρτον να τον ζευγαρωσεις με το σκυλι σου.
απλα ξυρισε το πρωτα γιατι εχει θεμα με τις τριχες
αμα με δεις μπροστα σου η κουραδα σου θα ζυγιζει 70 κιλα μπουχεσακοΤουλάχιστον είμαι αντρακλας δε είμαι 70 κιλά σα εσένα Φλώρος δλδ.
Ναι καλά κανας αδύνατον θα είσαι 65-70 κιλά για να με λες έμενα χοντρό Άντρας από τα Λίντλ δλδ εφόσον είσαι λεπτός.αμα με δεις μπροστα σου η κουραδα σου θα ζυγιζει 70 κιλα μπουχεσακο
κατσε φρονιμα Γκρετα, τι ωρα σας κλεινουν το ιντερνετ στο ιδρυμα 23.00 πηγε ρε πουστη....
σκασε χοντρεΝαι καλά κανας αδύνατον θα είσαι 65-70 κιλά για να με λες έμενα χοντρό Άντρας από τα Λίντλ δλδ εφόσον είσαι λεπτός.
τύπε έχεις προσέξει ότι ασχολείσαι πολύ με τα κιλά άλλων τύπων?Ναι καλά κανας αδύνατον θα είσαι 65-70 κιλά για να με λες έμενα χοντρό Άντρας από τα Λίντλ δλδ εφόσον είσαι λεπτός.
Είσαι μλκςσκασε χοντρε
Όχι απλά νοιωθω αντρακλας μπροστά τους που είναι σα οδοντογλυφίδες.τύπε έχεις προσέξει ότι ασχολείσαι πολύ με τα κιλά άλλων τύπων?
είσαι σίγουρος ότι δεν το ξετρυπώνεις το πόμολο?
ειναι φως φαναρι η υποθεση.τύπε έχεις προσέξει ότι ασχολείσαι πολύ με τα κιλά άλλων τύπων?
είσαι σίγουρος ότι δεν το ξετρυπώνεις το πόμολο?
έχεις σκεφτεί να αφήσεις τίποτα μούσια και να κανείς κάνα τατοο μήπως βρεις καμία γκόμενας και αποδείξεις στον εαυτό σου και σε όλους ότι δε τη γέρνεις την αχλάδια?Είσαι μλκς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι απλά νοιωθω αντρακλας μπροστά τους που είναι σα οδοντογλυφίδες.