Για σενα ειναι ολα μαυρο η ασπρο,οπως ειναι βασικα η οπτικη γωνια ενος....παιδιου!!
Σωστά, έξυπνου αλλά παιδιού και όχι γιατί αυτά που λέει, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι σωστά
Για σενα ειναι ολα μαυρο η ασπρο,οπως ειναι βασικα η οπτικη γωνια ενος....παιδιου!!
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι σαν χαζός που είμαι??? αν καποιος αγαπά την οικογένειά του ... και την γυναίκα του.... αλλά για κάποιο λόγο βρίσκετε σε συνεχή σεξουαλική δίαιτα!!!! δε θα ξενοπηδήξει??????Μάθε συντακτικό και γραμματική. ΑΝ κάποιος δεν συμφωνει μαζί μου εχει αντιθετη αποψη
Αν καποιος ξενοπηδαει φερεται στην οικογενεια του ως φαυλος, ψευτης και με θρασσος.
Τα καταλαβες τώρα;
;)
οι πλειοψηφία των παντρεμένων ξένο πηδάει αλλά όμως αποφεύγει τον οίκο ανοχή και γενικά τον αγοραίο έρωτα.Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι σαν χαζός που είμαι??? αν καποιος αγαπά την οικογένειά του ... και την γυναίκα του.... αλλά για κάποιο λόγο βρίσκετε σε συνεχή σεξουαλική δίαιτα!!!! δε θα ξενοπηδήξει??????
Δυστυχως εχεις δικιο και λες τα πραγματα με το ονομα τους. Η αληθειες αυτες που ειπες θα ενοχλησουν πολλουςΣας λυπάμαι .. αξιοθρήνητα ανθρωπάκια,
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.. είστε φαυλοι.
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.
Σας οικτίρω και λυπάμαι που μεγαλώνω σε ενα κόσμο θρασσύ ..
Η παράλληλη σχέση είναι η καταδίκη του γάμου.... ενώ ο αγωραίος έρωτας σου προσφέρει αυτό που σου λοίπει και τέρμα!!οι πλειοψηφία των παντρεμένων ξένο πηδάει αλλά όμως αποφεύγει τον οίκο ανοχή και γενικά τον αγοραίο έρωτα.
οι παντρεμένοι κυρίως δημιουργούν έξω συζυγικές σχέσεις και γεμίζουν ερωτικά αυτό που τους στερεί το έτερον μισή που λένε οι πολύ...
ίσα ίσα που η παράλληλη σχέση είναι αυτό που σου δίνει,, ο αγοραίος έρωτας απλά σου γεμίζει ένα ας πούμε μισάωρο το οποίο μπορεί να είναι χειρότερο και από αυτό που ζεις με την γυναίκα σου..Η παράλληλη σχέση είναι η καταδίκη του γάμου.... ενώ ο αγωραίος έρωτας σου προσφέρει αυτό που σου λοίπει και τέρμα!!
κάποιος πρέπει να της πει ότι όταν παντρευτείς και περάσουν κάνα δυο μήνες η τον κώλο της γυναίκας σου πιάνεις η τον δικό σου είναι το ίδιο...Δυστυχως εχεις δικιο και λες τα πραγματα με το ονομα τους. Η αληθειες αυτες που ειπες θα ενοχλησουν πολλους
όταν απευθύνεσαι για κάτι να πατάς την παράθεση...συγνωμη το [σωστος]αναφερεται στον dimis kavlas
το σεβομαι αυτο που λες (εγω δεν ειμαι παντρεμενος και δεν μπορω να το νιωσω απολυτα) αλλα εξακολουθεις να λες απλα δικαιολογιες.κάποιος πρέπει να της πει ότι όταν παντρευτείς και περάσουν κάνα δυο μήνες η τον κώλο της γυναίκας σου πιάνεις η τον δικό σου είναι το ίδιο...
και ρωτω και γω: αν το δει το θεμα ετσι ακριβως και η γυναικα σου η' η κοπελα σου, τι θα πειςίσα ίσα που η παράλληλη σχέση είναι αυτό που σου δίνει,, ο αγοραίος έρωτας απλά σου γεμίζει ένα ας πούμε μισάωρο το οποίο μπορεί να είναι χειρότερο και από αυτό που ζεις με την γυναίκα σου..
ρε φίλε αυτό το περί κώλου είναι ένα ρητό που το λέει όλος ο κόσμος......το σεβομαι αυτο που λες (εγω δεν ειμαι παντρεμενος και δεν μπορω να το νιωσω απολυτα) αλλα εξακολουθεις να λες απλα δικαιολογιες.
αν δεν θελεις μην παντρευεσαι, ποιος σε πιεσε?
και απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος 2 μηνες και βλεπεις οτι δεν παει χωρισε
φίλε το ποσοστό των γυναικών που κάνουν σχέσεις πέραν αυτών με τους επίσημους συντρόφους τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους άνδρες..... οι γυναίκες βασικά γρήγορα βαριούνται να κάνουν έρωτα....και ρωτω και γω: αν το δει το θεμα ετσι ακριβως και η γυναικα σου η' η κοπελα σου, τι θα πεις
δεν θελω να σε αμφισβητησω, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει γυναικα που σκεφτεται ετσι!πρέπει να ξέρεις ότι την παράλληλη σχέση την επικροτούν και οι γυναίκες μας και όχι της αγοραίες σχέσεις......
οι γυναίκες θέλουν να έχουμε έξω συζυγικές σχέσεις για να της αφήνουμε στην ησυχία τους απλά δεν θέλουν να το μάθουν και για αυτό τον λόγο και τα περί κώλου..
με αυτο που λες ειναι σαν να λες οτι οι γυναικες ειναι πιο πιστες απο μας τους αντρες στις σχεσεις τους η' στους γαμους τους.φίλε το ποσοστό των γυναικών που κάνουν σχέσεις πέραν αυτών με τους επίσημους συντρόφους τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους άνδρες..... οι γυναίκες βασικά γρήγορα βαριούνται να κάνουν έρωτα....