Νέα

Οι παντρεμένοι σε ποια μπουρδέλα πάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maniaths1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Για σενα ειναι ολα μαυρο η ασπρο,οπως ειναι βασικα η οπτικη γωνια ενος....παιδιου!!

Σωστά, έξυπνου αλλά παιδιού και όχι γιατί αυτά που λέει, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι σωστά

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ερίνα δυστυχώς η ευτυχώς εχεις δίκιο και μην ακους μαλακιες εδω μεσα. Η πλειοψηφία εχει μεγαλώσει με τσόντα και μπουρδέλο... Μια αναγνωση στα κριτήρια που θέτουν είναι ικανή να καταλάβεις τα πάντα...
Τωρα τα περί ευθύνης σεβασμου αυτοεκτιμησης κλπ μαλλον σε λάθος χώρο τα απευθυνεις..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μάθε συντακτικό και γραμματική. ΑΝ κάποιος δεν συμφωνει μαζί μου εχει αντιθετη αποψη
Αν καποιος ξενοπηδαει φερεται στην οικογενεια του ως φαυλος, ψευτης και με θρασσος.
Τα καταλαβες τώρα;
;) :)
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι σαν χαζός που είμαι??? αν καποιος αγαπά την οικογένειά του ... και την γυναίκα του.... αλλά για κάποιο λόγο βρίσκετε σε συνεχή σεξουαλική δίαιτα!!!! δε θα ξενοπηδήξει??????

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
ιδιως οταν η γυναικα τον θεωρει δεδομενο και παραμελει την εμφανιση της

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι σαν χαζός που είμαι??? αν καποιος αγαπά την οικογένειά του ... και την γυναίκα του.... αλλά για κάποιο λόγο βρίσκετε σε συνεχή σεξουαλική δίαιτα!!!! δε θα ξενοπηδήξει??????
οι πλειοψηφία των παντρεμένων ξένο πηδάει αλλά όμως αποφεύγει τον οίκο ανοχή και γενικά τον αγοραίο έρωτα.
οι παντρεμένοι κυρίως δημιουργούν έξω συζυγικές σχέσεις και γεμίζουν ερωτικά αυτό που τους στερεί το έτερον μισή που λένε οι πολύ... 

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Σας λυπάμαι .. αξιοθρήνητα ανθρωπάκια,
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.. είστε φαυλοι.
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.
Σας οικτίρω και λυπάμαι που μεγαλώνω σε ενα κόσμο θρασσύ ..
Δυστυχως εχεις δικιο και λες τα πραγματα με το ονομα τους. Η αληθειες αυτες που ειπες θα ενοχλησουν πολλους

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
οι πλειοψηφία των παντρεμένων ξένο πηδάει αλλά όμως αποφεύγει τον οίκο ανοχή και γενικά τον αγοραίο έρωτα.
οι παντρεμένοι κυρίως δημιουργούν έξω συζυγικές σχέσεις και γεμίζουν ερωτικά αυτό που τους στερεί το έτερον μισή που λένε οι πολύ...   
Η παράλληλη σχέση είναι η καταδίκη του γάμου.... ενώ ο αγωραίος έρωτας σου προσφέρει αυτό που σου λοίπει και τέρμα!!

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η παράλληλη σχέση είναι η καταδίκη του γάμου.... ενώ ο αγωραίος έρωτας σου προσφέρει αυτό που σου λοίπει και τέρμα!!
ίσα ίσα που η παράλληλη σχέση είναι αυτό που σου δίνει,, ο αγοραίος έρωτας απλά σου γεμίζει ένα ας πούμε μισάωρο το οποίο μπορεί να είναι χειρότερο και από αυτό που ζεις με την γυναίκα σου..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δυστυχως εχεις δικιο και λες τα πραγματα με το ονομα τους. Η αληθειες αυτες που ειπες θα ενοχλησουν πολλους
κάποιος πρέπει να της πει ότι όταν παντρευτείς και περάσουν κάνα δυο μήνες η τον κώλο της γυναίκας σου πιάνεις η τον δικό σου είναι το ίδιο...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956
συγνωμη το [σωστος]αναφερεται στον dimis kavlas

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
κάποιος πρέπει να της πει ότι όταν παντρευτείς και περάσουν κάνα δυο μήνες η τον κώλο της γυναίκας σου πιάνεις η τον δικό σου είναι το ίδιο...
το σεβομαι αυτο που λες (εγω δεν ειμαι παντρεμενος και δεν μπορω να το νιωσω απολυτα) αλλα εξακολουθεις να λες απλα δικαιολογιες.
αν δεν θελεις μην παντρευεσαι, ποιος σε πιεσε?
και απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος 2 μηνες και βλεπεις οτι δεν παει χωρισε

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
παράλληλη σχέση δεν σημαίνει και ότι έχεις μια έξω συζυγική σχέση μόνιμη αλλά μπορείς να έχεις 2 με 3 ερωτικούς συντρόφους η να εναλλάσσεις με άλλες γυναίκες...  

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
ίσα ίσα που η παράλληλη σχέση είναι αυτό που σου δίνει,, ο αγοραίος έρωτας απλά σου γεμίζει ένα ας πούμε μισάωρο το οποίο μπορεί να είναι χειρότερο και από αυτό που ζεις με την γυναίκα σου..
και ρωτω και γω: αν το δει το θεμα ετσι ακριβως και η γυναικα σου η' η κοπελα σου, τι θα πεις :think:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ο παντρεμένος που αγαπά και σέβεται την οικογένεια και τη γυναίκα του ΔΕΝ πιάνει γκόμενα. Μαζεύει το πόνο του και τον αφήνει σε μια πόρνη (μπουρδέλο/CT/studio), όποτε κρίνει πως πρέπει να εκτονωθεί.

Σε μερικές περιπτώσεις όπου το σεξ είναι βασικό σπορ/χόμπι, και όχι π.χ. η μπάλα/το μπάσκετ/το ποδήλατο/ο τζόγος/κλπ, είναι ίσως και οικονομικό το ζήτημα.

Προσωπικά ως παντρεμένος έχω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ενδιαφερόμενες φίλες παλιές και νέες, αλλά προτιμώ να ακουμπήσω ένα studio μια φορά το μήνα, παρά να δώσω και μέρος της καρδιάς μου σε μια παράλληλη παράνομη σχέση.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το σεβομαι αυτο που λες (εγω δεν ειμαι παντρεμενος και δεν μπορω να το νιωσω απολυτα) αλλα εξακολουθεις να λες απλα δικαιολογιες.
αν δεν θελεις μην παντρευεσαι, ποιος σε πιεσε?
και απ την αλλη αν εισαι παντρεμενος 2 μηνες και βλεπεις οτι δεν παει χωρισε
ρε φίλε αυτό το περί κώλου είναι ένα ρητό που το λέει όλος ο κόσμος......
εγώ με την πείρα 2 γάμων καταθέτω της προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και άλλων φίλων που τα ζούμε...
πρέπει να ξέρεις ότι την παράλληλη σχέση την επικροτούν και οι γυναίκες μας και όχι της αγοραίες σχέσεις......
οι γυναίκες θέλουν να έχουμε έξω συζυγικές σχέσεις για να της αφήνουμε στην ησυχία τους  απλά δεν θέλουν να το μάθουν και για αυτό τον λόγο και τα περί κώλου..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
και ρωτω και γω: αν το δει το θεμα ετσι ακριβως και η γυναικα σου η' η κοπελα σου, τι θα πεις :think:
φίλε το ποσοστό των γυναικών που κάνουν σχέσεις πέραν αυτών με τους επίσημους συντρόφους τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους άνδρες..... οι γυναίκες βασικά γρήγορα βαριούνται να κάνουν έρωτα....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
πρέπει να ξέρεις ότι την παράλληλη σχέση την επικροτούν και οι γυναίκες μας και όχι της αγοραίες σχέσεις......
οι γυναίκες θέλουν να έχουμε έξω συζυγικές σχέσεις για να της αφήνουμε στην ησυχία τους  απλά δεν θέλουν να το μάθουν και για αυτό τον λόγο και τα περί κώλου..
δεν θελω να σε αμφισβητησω, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει γυναικα που σκεφτεται ετσι!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
φίλε το ποσοστό των γυναικών που κάνουν σχέσεις πέραν αυτών με τους επίσημους συντρόφους τους είναι μηδαμινό σε σχέση με τους άνδρες..... οι γυναίκες βασικά γρήγορα βαριούνται να κάνουν έρωτα....
με αυτο που λες ειναι σαν να λες οτι οι γυναικες ειναι πιο πιστες απο μας τους αντρες στις σχεσεις τους η' στους γαμους τους.
Σορρυ αλλα αυτο δεν ισχυει! ειναι και αυτες το ιδιο σαν και μας στο θεμα απιστια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom