Νέα

Οι παντρεμένοι σε ποια μπουρδέλα πάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maniaths1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε erinal_w γιατί βγάζεις χολή?

Εγώ εχθές πάντως, μία κυρία (χωρισμένη) με την οποία περάσαμε καλά και σήμερα με πήρε γραμμή ποιος είμαι (διαβάζει κρυφά φαίνεται το Site και από συμφραζόμενα κατάλαβε ότι είμαι ο Yorgos), δεν την χάλασε τελικά καθόλου. Άσε που ήδη μου ζητάει να βρεθούμε τρίο με συγκεκριμένα CT!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...αν ειναι καλη η γκομενα, λαβε με υπ οψιν σου...

Επισκέπτης
Ναι, αλλά επειδή είσαι μέλος στο bourdela.com έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις ΑΚΡΙΒΩΣ πως σκέφτονται οι σενρικοί, και αυτό είναι τρομερό κέρδος για σένα...

Μη μας χέζεις λοιπόν (ψεύτες, θρασείς, φαύλοι κλπ), αυτός είναι ο κόσμος, και αξιοποίησε την πληροφόρηση που παίρνεις από εδώ για να περνάς καλά.

Αυτή είναι η συμβουλή του παλιού.

Τα ξερά απο τα χλωρά τα ξεχωρίζω.
Λέω την γνώμη μου λιγάκι ακραία γιατι ως χαρακτήρας είμαι πληθωρικός ανθρωπος, δεν μπορώ τα ημίμετρα.. και τις παπαριές.Και η αποψή μου είναι απόλυτη. Τώρα ο καθένας στήνει τον δικο του μπερντε και παιζει τον καραγκιοζη του..
Το σημαντικό είναι πως παρουσιαζεται λες ο καραγκιοζης στους αλλους;;; Εγώ λέω οχι..

ΚΑΙ επειδη ειναι ο κοσμος ετσι.. δεν σημαινει οτι θα ομαδοποιηθω σαν γελαδι..
Σκέφτομαι και επιλέγω πως θέλω την δική μου ζωή και τις σχέσεις μου.
Επίσης δεν παω να παραστήσω οτι ειμαι σωστός ενω τα εχω κανει ρημαδιο.. γιατι αυτό λέγεται στρουθοκαμημισμός.
Και τελος.. επειδη ειμαι μελος του μπουρδελα κομ, μπορω να συνδιαλλεγομαι με τα μελη και να λεω την αποψη μου, η οποια τυγχανει να ειναι αντιθετη. Υποδειξεις για τους υβρισμους να κανεις σε ολους οχι μονο σε εμενα που στην τελικη ειμαι κοσμια..

Ευχαριστώ για την συμβουλή.

Επισκέπτης
Απο την πολυ σκέψη εχεις χάσει την χαρα και την απόλαυση, μπορεί να είναι επιλογή σου οκ. εγώ δεν τραβάω κάποιο ζόρι εσένα τα νευρα σου είναι στα κάγγελα....

Ρε παλικάρι γιατί παριστανεις τον χαζό. Εγώ είμαι λάθος επειδη σεβομαι την οικογενεια μου δηλαδή; σηκωσαν οι τριχες να χτυπησουν το κεφαλι; Ελα τώρα...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Σας λυπάμαι .. αξιοθρήνητα ανθρωπάκια,
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.. είστε φαυλοι.
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.
Σας οικτίρω και λυπάμαι που μεγαλώνω σε ενα κόσμο θρασσύ ..

... Η Ελένη Λουκά βρίσκεται ανάμεσά μας...

Το νου σας, πόρνοι!

Επισκέπτης
Αν κάποιος δεν συμφωνεί με την κυρία είναϊ:

(ψεύτες, θρασείς, φαύλοι)

και τα λέει και κόσμια....

Μάθε συντακτικό και γραμματική. ΑΝ κάποιος δεν συμφωνει μαζί μου εχει αντιθετη αποψη
Αν καποιος ξενοπηδαει φερεται στην οικογενεια του ως φαυλος, ψευτης και με θρασσος.
Τα καταλαβες τώρα;
;) :)

Επισκέπτης
πάνε σκεπασε το παιδί σου εσύ, δεν έχεις πιο σοβαρα πραγματα να κάνεις απο το να ασχολήσε με την γεροντοκόρη;ψαρακι.. :2funny: :2funny: :2funny:
:boobies: :boobies: μασσησες και το κοκκαλο..

Ναι γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω δουλειά οπότε είπα να γελάσω λίγο μαζί σου... γεροντοκόρη :) Σκουπάκι έχεις ή σου χάλασε κιόλας από την πολύ χρήση? :)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σας λυπάμαι .. αξιοθρήνητα ανθρωπάκια,
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.. είστε φαυλοι.
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.
Σας οικτίρω και λυπάμαι που μεγαλώνω σε ενα κόσμο θρασσύ ..
Α,ρε Ερινα...Ξερεις κατι?Δεν ειναι οτι εχεις αδικο σε αυτα που γραφεις,αλλα στον τροπο που τα γραφεις και το πρισμα απο το οποιο τα βλεπεις...Εχεις μια απολυτοτητα στον τροπο σκεψης σου που τσακιζει κοκκαλα και μια νοοτροπια 'τα ξερω ολα,εχω αποψη για τα παντα'που μονο σε λαθεμενα συμπερασματα μπορει να σε οδηγησουν...Για σενα ειναι ολα μαυρο η ασπρο,οπως ειναι βασικα η οπτικη γωνια ενος....παιδιου!!Και φυσικα δε σε κακιζω αφου εισαι πολυ μικρη για να τοποθετηθεις με τοση σιγουρια σε ενα θεμα οπως αυτο των συζυγικων σχεσεων...Η φθορα του χρονου στην οποια μια σχεση δοκιμαζεται ειναι ενας κακος 'προγνωστικος'παραγοντας για μια συζυγικη σχεση,οπως και η μη καλη επικοινωνια μεταξυ των δυο συζευγμενων...Η και να εχεις για γυναικα μια που σου φερεται ασχημα, σε γραφει, φερεται ασχημα στα παιδια της και  κερατωνει το συζυγο,κοκ δεν ειναι καλος οιωνος για την πορεια της σχεσης...Θελω να πω πως για οτι συμβαινει στη σχεση δεν εχει ΠΟΤΕ σχεδον μονο ευθυνη ο ενας...οποτε μη βιαζεσαι να κρινεις τον παντρεμμενο-δεσμευμενο που παει στο μπουρδελο η που ξενοπηδαει γενικοτερα...Τις περισσοτερες φορες παντως δε το κανει ουτε για να πουλησει μαγκια ουτε για να νοιωσει πιο αντρας...Το κανει γιατι κατι στη σχεση του με τη συζυγο δεν τον καλυπτει,γιατι η σχεση εχει αφεθει στη φθορα του χρονου και κανεις δεν κανει προσπαθεια να την ανανεωσει...για φαντασου για πχ να γινοταν το εξης σκηνικο...Ραντεβου με τη γυναικα σου,οπως κανατε παλια,υπο το ρομαντικο φως τον κεριων σε μια μικρη ταβερνουλα,καλη μουσικη,περιπατος στην παραλια,σεξυ εσωρουχα και΄'πουτανια' στο κρεβατι απο τη συζυγο,κοκ...Τοτε νομιζω οτι δινονται περισσοτερες ευκαιριες στη σχεση να αναθερμανθει και να αποτραπουν οι επεισκεψεις του ανδρα στο μπουρδελο και της κυριας στα πονηρα Οτελ με το γκομενο...Κομπρεντο?...Θα σου δωσω μια πολυ φιλικη συμβουλη:Οδηγοντας με οχημα τις αποψεις σου,να μπαινεις με λιγοτερα χιλιομετρα ισχυρογνωμοσυνης και απολυτοτητας στη στροφη του δρομου που λεγεται ΔΙΑΛΟΓΟΣ...Φιλικα,νινακι ;) ;)

Επισκέπτης
Α ρε Φρεντυ εγραψες παλι με την "εκθεση-ποστ" σου :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom