Νέα

Οι παντρεμένοι σε ποια μπουρδέλα πάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maniaths1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TIC

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο όντας παντρεμένος να έχεις γκόμενες και παράλληλες σχέσεις, που σημαίνει τηλέφωνα σε ακατάλληλες ώρες ζηλίτσες και άλλες τέτοιες μαλακίες, αν ήθελα τέτοια καθόμουνα και ελεύθερος και έπαιζα όπως ήθελα….
Το να πληρώνεις και να γαμάς σημαίνει ότι δεν έχεις κανέναν συναισθηματικό σπάσιμο αρχιδιών από καμιά, επιλέγεις εσύ την ώρα ανάλογα με τα κέφια σου και είναι όλα πιο ξεκάθαρα και τακτοποιημένα.

Παιδιά εγώ δεν μπερδεύω το συναίσθημα με το γαμήσι, γιατί όπως λέει και μια πολύ καλή μου φίλη το γαμήσι είναι γαμήσι....

Το θέμα υγιεινής είναι το μόνο που με κολλάει και εμένα αλλά αυτό με κόλλαγε και όταν ήμουν ελεύθερος και γαμούσα γκόμενες (αυτές ήταν πιο καθαρές???? ) απλά όπως πάντα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός.

Επισκέπτης
Σας λυπάμαι .. αξιοθρήνητα ανθρωπάκια,
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.. είστε φαυλοι.
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.
Σας οικτίρω και λυπάμαι που μεγαλώνω σε ενα κόσμο θρασσύ ..

Επισκέπτης
Και εχετε κτισει μια οικογενεια στηριγμενη στο ψευδος γιατι σας αξιζει και ψευδος θα δεχεστε ...κατα συνεπεια και εσεις.

Ναι αλλά ΕΧΟΥΜΕ οικογένεια σε αντίθεση με σένα που ΔΕΝ έχεις και, το πιθανότατον, να μην αποκτήσεις ποτέ. Οπότε... όχι μας λυπάσαι... μας ΖΗΛΕΥΕΙΣ και ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ μάλιστα :) Περαστικά και συνήθισε την μοναξιά σου :)

Επισκέπτης
Ναι αλλά ΕΧΟΥΜΕ οικογένεια σε αντίθεση με σένα που ΔΕΝ έχεις και, το πιθανότατον, να μην αποκτήσεις ποτέ. Οπότε... όχι μας λυπάσαι... μας ΖΗΛΕΥΕΙΣ και ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ μάλιστα :) Περαστικά και συνήθισε την μοναξιά σου :)

Ελα τώρα μην κάνεις ετσι... τα παιχνιδακια αυτα εκει που σε παιρνει...χεχεχ

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
που δεν μπορούν να σταθούν και να ελέγξουν τον εαυτό τους. Που κοροιδεύουν οχι μονο τον άνθρωπο που επέλεξαν γι ανα κάνουν οικογένεια, ο οποίος ουδόλως θα χαιρόταν με την επιλογή αυτή του ξενοπηδήματος, αλλά και τον ευατό σας πάνω από ολα.
Δυστυχώς έχετε και την ψευθαίσθηση ότι είστε μάγκες και ντομπροι και οτι ξενοπηδάτε και λίγοτερο ανήθικα επειδή δεν δένεστε συναισθηματικά. Φαντάζομαι οτι και η γυναίκα σας αν ετρωγε πουτσους ετσι απο εδω και απο εκει χωρίς συναισθημα δεν θα σας πειραζε...;
Οτι το παιδί σας θα εκτιμούσε δεοντως και θα υπάκουε ενα πατερα που δεν μπορεί να ελέξγξει τα σε αυτον ... (βλ παιδια που ανακαλύπτουν οι οι γονεις ξενοπηδανε και συμπεριφορα τους σε συγγραμματα, ερευνες, ζωη καθημερινη..)(τα παραπανω ειναι ειρωνικα)
Ηρέμησε λίγο μπρέ  :) Δεν είναι όλα τόσο 'τραγικά'... :rockon:

Επισκέπτης
Ηρέμησε λίγο μπρέ  :) Δεν είναι όλα τόσο 'τραγικά'... :rockon:

Τραγικό ειναι να εισαι ψευτικος και να παριστάνεις τον καμπόσο.. για εμένα. Γιατί οταν το κάνεις με τόσο ευκολία στον άνθρωπο σου σκέψου τι κάνεις σε ξένο...
Μείνε ελευθερος και κάνε ότι θέλεις.
Αν αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια ...τότε να είσαι εκεί. Τέλος.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μείνε ελευθερος και κάνε ότι θέλεις.
Αν αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια... τότε να είσαι εκεί. Τέλος.

Συμφωνώ 100% γι΄αυτό και δεν παντρεύομαι ΚΑΜΙΑ κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο... να κάνω ότι, όποτε και όπου γουστάρω με οποιαδήποτε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ρε λευκουλη... αυτο ειναι γαμος... κ οικογενειακη γαληνη χαχαχα

ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε κ θα τολμανε καποιοι να μας το παρουσιαζουν κ φυσιολογικο :2funny:

Επισκέπτης
ελα ρε λευκουλη... αυτο ειναι γαμος... κ οικογενειακη γαληνη χαχαχα

ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε κ θα τολμανε καποιοι να μας το παρουσιαζουν κ φυσιολογικο :2funny:

Προφανως νομιζουν οτι η γυναικα τους ειναι μονο "κουνελα" για να τους ξεπεταει μερικα παιδια και για να τα ξεσκατιζει/ταιζει οσο αυτοι γαμανε σε μπουρδελα.

TIC

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Κοπελιά πραγματικά ένα καλό γαμήσι χωρις συναισθημα θα σε βοηθούσε πάρα πολύ στην τσίτα σου

φιλικά
tic

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
.. είστε φαυλοι.

Ναι, αλλά επειδή είσαι μέλος στο bourdela.com έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις ΑΚΡΙΒΩΣ πως σκέφτονται οι σενρικοί, και αυτό είναι τρομερό κέρδος για σένα...

Μη μας χέζεις λοιπόν (ψεύτες, θρασείς, φαύλοι κλπ), αυτός είναι ο κόσμος, και αξιοποίησε την πληροφόρηση που παίρνεις από εδώ για να περνάς καλά.

Αυτή είναι η συμβουλή του παλιού.

Επισκέπτης
Ναι, αλλά επειδή είσαι μέλος στο bourdela.com έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις ΑΚΡΙΒΩΣ πως σκέφτονται οι σενρικοί, και αυτό είναι τρομερό κέρδος για σένα...

Μη μας χέζεις λοιπόν (ψεύτες, θρασείς, φαύλοι κλπ), αυτός είναι ο κόσμος, και αξιοποίησε την πληροφόρηση που παίρνεις από εδώ για να περνάς καλά.

Αυτή είναι η συμβουλή του παλιού.

Σωστός... ;) Απλά δεν ξέρω αν το πιάσει το νόημα η συγκεκριμένη :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom