Νέα

Οι παντρεμένοι σε ποια μπουρδέλα πάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maniaths1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν θελω να σε αμφισβητησω, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει γυναικα που σκεφτεται ετσι!
σου μιλάει η πείρα δε αδελφέ... και ειδικά όταν κάνουν και κάνα δυο παιδιά τότε να δεις γυρίσματα του κώλου που θα έχεις..

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
με αυτο που λες ειναι σαν να λες οτι οι γυναικες ειναι πιο πιστες απο μας τους αντρες στις σχεσεις τους η' στους γαμους τους.
Σορρυ αλλα αυτο δεν ισχυει! ειναι και αυτες το ιδιο σαν και μας στο θεμα απιστια.
φίλε δεν είναι θέμα το αν είναι πιστές η όχι απλά οι Ελληνίδα γυναίκα λόγο του ότι δεν έχει ερωτική παιδεία φτάνει σε ένα σημείο και βαριέται πλέον τον έρωτα σε σχέση με της πρώην ανατολικές που έχουν άλλη παιδεία και κουλτούρα..

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εγω που ειμαι παντρεμενος παω στο μπουρδελο απενατι απο την πλατεια συνταγματος

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
σου μιλάει η πείρα δε αδελφέ... και ειδικά όταν κάνουν και κάνα δυο παιδιά τότε να δεις γυρίσματα του κώλου που θα έχεις..
εχεις δικιο σε αυτο και σε νιωθω σαν αντρας γιατι παρολο που δεν ειμαι παντρεμενος εχω εισπραξει τετοιες δικαιολογιες "του κωλου" ΑΛΛΑ οταν πας με αλλη εισαι ψευτης και υποκριτης προς την γυναικα σου (εχω υπαρξει και εγω, δεν το παιζω αναμαρτητος) αλλα αυτη ειναι η αληθεια αδερφε!
οοοοοοολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες που ευχαριστως τις συζηταω

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΣΕ μακρινη γειτονια ,ωρες περιεργες ,που δεν διμιουργουν υποψιες,σε μερη χωρις κινηση ,με εισοδο που δεν καρφωνεσαι και μπορεις να δικαολογησεις αν παρ ελπιδα γινει μια στραβη και σε δει κανα ματι.
κανουμε και μια βολτα το τετραγωνο πρωτα ,μηπως και δουμε καμια κινηση ,ασφαλεια ζηταδες κ.λ.π
προτιμωνται οι πουτανες που ειναι σαφως καλυτερες της γυναικας μας Η εχουν κατι που εκεινη δεν εχει π.χ κουλουρι.
η καθαριοτητα και οι προφυλαξεις παιζουν μεγαλο ρολο ,ειδικα σε οσους εχουν παιδια, αν ειναι δε βιζιτα της ζηταμε απο πριν να μην βαλει αρωμα.
δεν πλενομαστε ποτε με τη μαλακια το σαπουνι του ξενοδοχειου , αλλα φροντιζουμε να εχουμε απο το δικο μας λιγο ,με το οποιο πλενομαστε με πολυ μικρη ποσοτητα  ,γιατι αν ελειπες ολη μερα για δουλεια και γυρισεις μοσχομυριστος παλι υποψιες κινεις.
ο μπουρδελιαρης ,μπορει να ξενογαμησει ,ακομα και τη μερα που παντρευεται , την επομενη Η γυριζοντας ας πουμε απο κηδεις προσφιλους του προσωπου ,ειναι κολλημα αυτο δεν περναει με τιποτα εχω να σας πω.
τωρα το γιατι το πως το αμα επρεπε κ.λ.π δεν με αφορουν καθολου και νομιζω ειναι εκτος θεματος

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχεις δικιο σε αυτο και σε νιωθω σαν αντρας γιατι παρολο που δεν ειμαι παντρεμενος εχω εισπραξει τετοιες δικαιολογιες "του κωλου" ΑΛΛΑ οταν πας με αλλη εισαι ψευτης και υποκριτης προς την γυναικα σου (εχω υπαρξει και εγω, δεν το παιζω αναμαρτητος) αλλα αυτη ειναι η αληθεια αδερφε!
εγώ πέρα από το ότι έχω κάνει 2 γάμους το διάστημα από τότε που χώρισα από τον πρώτο μέχρι τον δεύτερο μεσολάβησαν 13 με 14 χρόνια κατά τα οποία έκανα διατριβή στης γυναίκες από της πρώην ανατολικές χώρες.. έχω βιώσει την κουλτούρα τους και γενικά την ερωτική τους παιδεία.....
απλά ο γάμος δεν είναι πανάκεια απλά μετά από μερικούς μήνες η γυναίκα από ερωτικός σύντροφος μεταμορφώνεται σε οικογενειακό ΣΕΦ...

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.108
Πόντοι
5.956

πεστα χρυσοστομε

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
εχεις δικιο σε αυτο και σε νιωθω σαν αντρας γιατι παρολο που δεν ειμαι παντρεμενος εχω εισπραξει τετοιες δικαιολογιες "του κωλου" ΑΛΛΑ οταν πας με αλλη εισαι ψευτης και υποκριτης προς την γυναικα σου 

Το να είσαι μπουρδελιάρης δεν κόβεται και δεν θεωρείται κέρατο. Δύο γάμους έχω και γω δεν το'κοψα ποτέ - είχα μεγάλα διαστηματα αποχής - αλλά δεν μπορώ να τό κόψω.
Δεν υπάρχουν μπουρδελιάρες γυναίκες μπορεί κάποια γυναίκα να μπει σε μισοσκότεινο βρωμοδωμάτιο, να δει τον γκόμενο για 10'' και να περάσει μέσα έχοντας στην διάθεση της για να το κάνει για 7'? Είναι αντρικό σπορ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τ οτι δεν θεωρειται κερατο το λετε εσεις διοτι ετσι σας συμφερει ;)
πειτε το κ στις γυναικες σας να δουμε αν εχουν ιδια αποψη... αν τους φανει ειδος σπορ... ειδος χομπυ.. αν σας πουν μετα χαρας... τι φοβαστε? αφου "δεν ειναι κερατο"  :2funny:

κατα τ αλλα..   τα περισσοτερα που λετε ειναι για να χρυσωνετε το "χαπι" κ να σας δικαιολογειτε.. που λεει κ ο ματριξ

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Αυτόν το 'νόμο' περί αιώνιας πίστης μόνο στο σεξουαλικό πεδίο, εσείς οι γυναίκες τον χρησιμοποιείτε μόνο όπως σας εξυπηρετεί. Ακόμα και η Εύα δάγκωσε το μήλο, και ζήταγε τα ρέστα.... Ήμαρτον, όλα ισιωμα....

τ οτι δεν θεωρειται κερατο το λετε εσεις διοτι ετσι σας συμφερει ;)
πειτε το κ στις γυναικες σας να δουμε αν εχουν ιδια αποψη... αν τους φανει ειδος σπορ... ειδος χομπυ.. αν σας πουν μετα χαρας... τι φοβαστε? αφου "δεν ειναι κερατο"  :2funny:

κατα τ αλλα..   τα περισσοτερα που λετε ειναι για να χρυσωνετε το "χαπι" κ να σας δικαιολογειτε.. που λεει κ ο ματριξ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αυτόν το 'νόμο' περί αιώνιας πίστης μόνο στο σεξουαλικό πεδίο, εσείς οι γυναίκες τον χρησιμοποιείτε μόνο όπως σας εξυπηρετεί. Ακόμα και η Εύα δάγκωσε το μήλο, και ζήταγε τα ρέστα.... Ήμαρτον, όλα ισιωμα....
κ εσεις οι ανδρες χρησιμοποιειτε τις δικαιολογιες σας οπως σας εξυπηρετουν (εδω μου φερνεις εως κ παραδειγμα την ευα τον αδαμ τον παραδεισο κ το μηλο... αυτα να πειτε κ στις γυναικες σας χαχαχαχαχαχα)

αμα νομιζατε πραγματικα, οτι ορθως κανετε απιστιες, οτι οντως δεν ειναι κερατο το ευαγες ιδρυμα.. ουτε θα πλενοσασταν με αλλα σαπουνακια να μην σας καταλαβουν, ουτε τπτ, θα το λεγατε ευθεως στις γυναικες σας κ θα στηριζατε την επιλογη σας

δεν διαφωνω οτι πολλες γυναικες στρεφουν τους ανδρες τους προς τα ιδρυματα... αλλα αυτο μεχρι το ειναι σπορ απεχει πολυ :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Προφανώς δεν εχεις υπάρξει παντρεμένη/σοβαρά δεσμευμένη.

Γιατί να πρέπει να δικαιολογηθώ δηλαδή ακόμη και στη σύντροφό μου;
Η δικαιολογία έχει λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει πρόβλημα. Η επίσκεψη σε μια πουτάνα είναι απλά μια συναλλαγή. Για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. σπορ).

Εξάλλου ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις τον πουτανιάρη συζυγο; Μήπως μπορείς να απαντήσεις σε ποιά μπουρδέλα πάνε οι παντρεμένες;

κ εσεις οι ανδρες χρησιμοποιειτε τις δικαιολογιες σας οπως σας εξυπηρετουν (εδω μου φερνεις εως κ παραδειγμα την ευα τον αδαμ τον παραδεισο κ το μηλο... αυτα να πειτε κ στις γυναικες σας χαχαχαχαχαχα)

αμα νομιζατε πραγματικα, οτι ορθως κανετε απιστιες, οτι οντως δεν ειναι κερατο το ευαγες ιδρυμα.. ουτε θα πλενοσασταν με αλλα σαπουνακια να μην σας καταλαβουν, ουτε τπτ, θα το λεγατε ευθεως στις γυναικες σας κ θα στηριζατε την επιλογη σας

δεν διαφωνω οτι πολλες γυναικες στρεφουν τους ανδρες τους προς τα ιδρυματα... αλλα αυτο μεχρι το ειναι σπορ απεχει πολυ :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προφανώς δεν εχεις υπάρξει παντρεμένη/σοβαρά δεσμευμένη.

Γιατί να πρέπει να δικαιολογηθώ δηλαδή ακόμη και στη σύντροφό μου;
Η δικαιολογία έχει λόγο ύπαρξης όταν υπάρχει πρόβλημα. Η επίσκεψη σε μια πουτάνα είναι απλά μια συναλλαγή. Για οποιοδήποτε λόγο (π.χ. σπορ).

Εξάλλου ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις τον πουτανιάρη συζυγο; Μήπως μπορείς να απαντήσεις σε ποιά μπουρδέλα πάνε οι παντρεμένες;
φυσικα κ εχω υπαρξει σοβαρα δεσμευμενη οχι πανδρεμενη
κ ισα ισα που εγω ως μπαιτ το δικαιολογω κιολας (θεωρητικα, ισως, μιας κ δεν εχω μαθει για απιστιες στο ατομο μου για να εβλεπα κ στη πραξη πως θ αντιδρουσα) κ θεωρω αλλα πραγματα χειροτερα απ το 10λεπτο πηδημα σε μπουρδελο ενιοτε (δεν θα τ αναλυσω αυτο βαριεμαι εχω δικη μου φιλοσοφια ζωης  :P η οποια δεν αφορα το σαιτ)
τ οτι εγω το θεωρω καπως ομως δεν σημαινει οτι οι περισσοτερες γυναικες το βλεπουν ετσι
αυτο που θεωρεις εσυ σωστο η γυναικα σου το θεωρει κατα πασα πιθανοτητα λαθος.. μεγα λαθος.. μην δικαιολογεισαι οχιιιιι.. πιστευε οτι ειναι το σωστο κ συνεχισε ομως να κρυβεσαι κ να καλυπτεις τα ιχνη του σπορ σου.. του ολοσωστου σπορ σου.. στηριζε την επιλογη σου ετσι.. ετσι εισαι ειλικρινης κ σε σενα κ στον ανθρωπο σου :rolleyes:

δικαιολογιες λεμεεεεεεεεεεεεε!!!! δεν θα σε κρινω εγω... η γυναικα σου μολις το αντιληφθει θα σε κρινει.. κ μετα θα ψαχνεις να της πεις τα ψευτικα τα λογια  τα μεγαλα.. χαχαχαχα

ενιγουει αι μεηντ μαι ποιντ νομιζω *P

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δεν μιλάς άστοχα.
Αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά.
Η διατήρηση της ισορροπίας σε ένα τόσο βαρύ περιβάλλον για ένα ζευγάρι(εννοώ το γάμο), θέλει πολύ καλή τέχνη management. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι εντάσσονται και οι εγωισμοί και τα πάθη.

κ ισα ισα που εγω ως μπαιτ το δικαιολογω κιολας (θεωρητικα, ισως, μιας κ δεν εχω μαθει για απιστιες στο ατομο μου για να εβλεπα κ στη πραξη πως θ αντιδρουσα) κ θεωρω αλλα πραγματα χειροτερα απ το 10λεπτο πηδημα σε μπουρδελο ενιοτε (δεν θα τ αναλυσω αυτο βαριεμαι εχω δικη μου φιλοσοφια ζωης  :P η οποια δεν αφορα το σαιτ)
τ οτι εγω το θεωρω καπως ομως δεν σημαινει οτι οι περισσοτερες γυναικες το βλεπουν ετσι
αυτο που θεωρεις εσυ σωστο η γυναικα σου το θεωρει κατα πασα πιθανοτητα λαθος.. μεγα λαθος.. μην δικαιολογεισαι οχιιιιι.. πιστευε οτι ειναι το σωστο κ συνεχισε ομως να κρυβεσαι κ να καλυπτεις τα ιχνη του σπορ σου.. του ολοσωστου σπορ σου.. στηριζε την επιλογη σου ετσι.. ετσι εισαι ειλικρινης κ σε σενα κ στον ανθρωπο σου :rolleyes:

δικαιολογιες λεμεεεεεεεεεεεεε!!!! δεν θα σε κρινω εγω... η γυναικα σου μολις το αντιληφθει θα σε κρινει.. κ μετα θα ψαχνεις να της πεις τα ψευτικα τα λογια  τα μεγαλα.. χαχαχαχα

ενιγουει αι μεηντ μαι ποιντ νομιζω *P

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
κ ισα ισα που εγω ως μπαιτ το δικαιολογω κιολας (θεωρητικα, ισως, μιας κ δεν εχω μαθει για απιστιες στο ατομο μου για να εβλεπα κ στη πραξη πως θ αντιδρουσα) κ θεωρω αλλα πραγματα χειροτερα απ το 10λεπτο πηδημα σε μπουρδελο ενιοτε

Οι γυναίκες έχουν διαφορετική αντίληψη του κόσμου από τους άντρες είναι αδύνατον η πλειοψηφία τους να κατανοήσει τα λεγόμενα εδώ, εσύ λες - μόνο λες δεν το'χεις δοκιμάσει στην πραξη - ότι είσαι άνετη.
Είναι αδύνατον και για έναν ανδρα να κατανοήσει τις γυναικες έχουν γραφτεί τοσα περί του θεματος.
Αυτός είναι ο λόγος που το σπορ παραμενει κρυφο, η γυναίκα έχει ένα κεφάλι που την καθοδηγεί και την γειώνει η συναισθηματική εμπλοκή, εμείς ένα κεφάλι που το γειώνει το δευτερο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
Ρε μάγκες, τι κάθεστε και συζητάτε με γυναίκες για μπουρδέλα?? Ο εγκέφαλός τους άλλα σκέφτεται. Χάνετε τα λόγια σας. Βιολογικά ο άντρας θέλει πολλές. Αυτές θέλουν ένα (ΜΑΛΑΚΑ, συνήθως), γιατί το μόνο που τις νοιάζει είναι η "ασφάλειά" τους. Και τη μονογαμία αυτές οι διεστραμμένες την εφηυραν.Και τα άλλα περί πίστης και κέρατου. Αγαπάτε μια γυναίκα, αν θέλετε, αλλά πηγαίντε με πολλές, γιατί χρειάζεται εκτόνωση. Αλλιώς, σας βλέπω να πλακώνεστε, είτε με τη γυναίκα σας είτε με τη σύντροφό σας...(ειδικά αν είναι Ελεεινίδα)...

vlassis_88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τη μονογαμία την "εφήρευε" ο Χριστιανισμός. Ο Ιησούς ευλόγησε το γάμο και η καθολική εκκλησία απαγορεύει ακόμα και σήμερα τις προγαμιαίες σχέσεις!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα μπουρδέλα είναι εκτόνωση για όσους έχουν μπλέξει με σκύλες-Ελλή(εει)νίδες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Προσεχται τους ντεντεκτιβς... καιροφυλαχτουνε. :tickedoff: :tickedoff:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
Τη μονογαμία την "εφήρευε" ο Χριστιανισμός. Ο Ιησούς ευλόγησε το γάμο και η καθολική εκκλησία απαγορεύει ακόμα και σήμερα τις προγαμιαίες σχέσεις!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα μπουρδέλα είναι εκτόνωση για όσους έχουν μπλέξει με σκύλες-Ελλή(εει)νίδες.

Γάμος υπήρχε και στην Αρχαία Αθήνα. Αλλά εκεί οι ΑΝΤΡΕΣ γαμούσαν και δέρνανε. Πρώτοι σ' όλα: Γράμματα, τέχνες, εμπόριο, Δημοκρατία, φιλοσοφία. Δεν ήταν μαλάκες. Κάθε Αθηναίος πολίτης είχε τουλάχιστον 2-3 εταίρες, πέραν της βαρετής νόμιμης συζύγου. Δεν έκανε μόνο sex μ' αυτές. Ήταν συνήθως μορφωμένες, μπορούσες να συζητήσεις μαζί τους, να σε διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν...Μπορείς σήμερα να συζητήσεις σοβαρά με μια ΕΛΕΕΙΝΙΔΑ, πέρα απ' το sex and the city? ΟΧΙ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom