daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 1.196
Άρρωστοι, ανώμαλοι, τί ψάχνεις..15% γαμουν την γυναικα τους καθε μερα???
φυσιολογικο ειναι αυτο?
Άρρωστοι, ανώμαλοι, τί ψάχνεις..15% γαμουν την γυναικα τους καθε μερα???
φυσιολογικο ειναι αυτο?
Αγόρι μου!!!! 28 χρονών, σεξ μια φορά την εβδομάδα; Τί περιμένεις για να πας για άλλα, να στο πει ο Ασκητής ο ίδιος; Χωρίσατε και δεν το ξέρετε..Ναι θέλω και γω...28 εγώ και 25 η κοπέλα
Άμα 54 και είναι ακόμα σε μπάφους και κοκόρια αγαπητέ, χλωμό το βλέπω να του σηκώνεται. Τέρμα μελάτο θα είναι...Αυτος καπετανιε για να καταλαβεις μεχρι να σηκωσει το 1 ποδι,βρωμιζει το αλλο
ρεμπεσκες ειναι ο πουστης,και ειναι κοντα στην ηλικια μου,κοντα 53-54 χρονων!!
Έχουν και δουλειές τα παιδιά...αν ήταν τίποτα χλιδανεργοι θα ήταν αλλιώς.Αγόρι μου!!!! 28 χρονών, σεξ μια φορά την εβδομάδα; Τί περιμένεις για να πας για άλλα, να στο πει ο Ασκητής ο ίδιος; Χωρίσατε και δεν το ξέρετε..
Aν οι γυναίκες τους ζυγίζουν πιο πολύ από αυτούς είναι θαύμα που τους σηκώνεται ακομα ,έστω στα μπουρδέλα....το 90% των ατομων εδω μεσα ειναι παντρεμενοι και πανε μπουρδελα , αρα αμφιβαλλω αν γαμανε τη γυναικα τους
Να ναι καλα τα mall, εχουν γλυτωσει πολλες απο τα ψυχοφαρμακα και τους ψυχολογους.Μια και αναφερθηκε η υπαιθρος αξεχαστη μου εχει μεινει η εμπειρια σε θερμοκηπιο,με καταιγιδα,μεσα στο αυτοκινητο.
πηγαινουνε ακομη σε χοτελακια,μακρια απο την περιοχη που μενουνε,εγω που προτιμω με επαγγελματιες να κανωΒασικα οι καλες κατηγοριες παντρεμενων γυναικων δυσκολα-σπανια για χοτελακια!!
εχουν καβατζες σε σπιτια!!
στα χοτελια,πιο πολυ πανε οι παντρεμενες που γαμιουνται 1-2 φορες με τον γκομενο,το πολυ!!
μετα με αλλο γκομενο,δηλαδη κανουν ρολινγκ-αλλαγη προσωπου
και δεν εχουν χωρο,η αποφευγουν τα αδιακριτα ματια!!
ΥΓ¨ για Αθηνα μιλαμε παντα που ειναι τεραστια και πολυπληθης,για να πιαστει στα πρασα πρεπει να σπασουμε το ποδι εκατο διαβολοι.πηγαινουνε ακομη σε χοτελακια,μακρια απο την περιοχη που μενουνε,εγω που προτιμω με επαγγελματιες να κανω
ραντεβου ,ωρες 10 πρωι με 0100 το μεσημερι βλεπω πολλες κανουνε μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι παντρεμενες,επισης αμα εισαι στον ιδιο οροφο οθρλιαζουνε σαν σε αρχαια τραγωδια.απλως τα τελευταια χρονια τις εχει κερδισει σαν χωρος
πολυ το rbnb.ειναι πιο ασφαλες για αυτες.
τι ενοεις μπάφους και κοκόρια ?Άμα 54 και είναι ακόμα σε μπάφους και κοκόρια αγαπητέ, χλωμό το βλέπω να του σηκώνεται. Τέρμα μελάτο θα είναι...
νταφού και κοκακόλεςτι ενοεις μπάφους και κοκόρια ?
Βασικα οι καλες κατηγοριες παντρεμενων γυναικων δυσκολα-σπανια για χοτελακια!!
εχουν καβατζες σε σπιτια!!
στα χοτελια,πιο πολυ πανε οι παντρεμενες που γαμιουνται 1-2 φορες με τον γκομενο,το πολυ!!
μετα με αλλο γκομενο,δηλαδη κανουν ρολινγκ-αλλαγη προσωπου
και δεν εχουν χωρο,η αποφευγουν τα αδιακριτα ματια!!
Iσχυει με την προ'υ'ποθεση να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και να μην έχουν υποχρεώσεις με παιδιά η οικονομικά θέματα κτλ...Οι νεαρες παντρεμενες π.χ 25-35 χρονων,ειναι περισσοτερο επιρρεπης,να κανουν την ζημια στον συζυγο και υποψηφιο κερατα!!
απο οτι οι 35+
Αυτό είναι σαν να τρως Καζάν Ντιπί με τα χέρια και στα όρθια...δεν το ευχαριστιεσαι.Και πολλές φορές ακόμα και στο αυτοκίνητο για ένα γρήγορο και χωρίς να σε πετύχει γνωστός σε ερημική τοποθεσία
Η διαφορά είναι αν είσαι γείτονας η γνωστός κάποιας μιλφ που ξαφνικά γίνεται διαθέσιμη η είσαι απλά ένας άγνωστος....στην πρώτη περίπτωση πιθανότατα θα έχεις εσύ το πλεονέκτημα ακόμα και πάνω από το διαδίκτυο.Αργυροτοξε
χωρις να θελω να διαφωνησω,ολα αυτα που λενε για επαρχια οτι γαμιουνται αβερτα ειναι φιδιες ?
δεν σου κανω τον εξυπνο,γιατι δεν ειμαι!!
ερωτηση κανω,διοτι εγω μια ζωη Αθηνα ειμαι,ασχετος απο επαρχια!!
δηλαδη η επαρχια ειναι καταδικασμενη στην αγαμια ?
δηλαδη η επαρχια ειναι καταδικασμενη στην αγαμια ?