You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
υπάρχει και το αντίθετο άκρο.Και μια και μιλαμε για κριτικές, με αφορμή μια συνομιλία που είχα με ένα συναγωνιστή δώ μεσα.
Έχει χαθεί το μέτρο ή μου φαίνεται?
έχουμε καταντήσει να βάζουμε σε κάτι θείτσες ανεξάρτητες, 50 κ 55 χρ. 9αρια κ 10άρια στην εμφάνιση.. Τι θα πρέπει να βάζουμε σε κάτι μοντέλες city tours, που είναι μπουκιά κ συγχώριο ?
Μήπως έχει παραγίνει το κακό με τις αποθεώσεις κ τους αγαπούλες εδώ μέσα και έχουμε χάσει όλοι το μπούσουλα ?
Η κριτική είναι κάτι υποκειμενικό, συμφωνώ, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια λογική πίσω από κάθε αξιολόγηση. Γνώμη μου πάντα (πως λέμε, "ήρεμα ρωτάω ...")
Κάποιοι τύποι που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν παλτό τις κοπέλες με οποιαδήποτε αφορμή, ότι π.χ. δεν τους άρεσε που εμφανίστηκε το εσκορτάκι στο ραντεβού με φλατ παπούτσια ή με κάζουαλ ντύσιμο ή ότι το στουντιοκόριτσο δεν έβγαλε τα ψηλοτάκουνα όταν ανέβηκε στο κρεβάτι. Είναι συνήθως οι τύποι που γράφουν κριτικές για να μας ενημερώσουν για τις επιδόσεις τους, πόσο ψωλαράδες είναι και πόσο βαριά αρχίδια έχουν.
Και τα δυο άκρα είναι όντως κάπως προβληματικά, νομίζω.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
ε, αυτοί κάνουν μπαμ από μακριά ..υπάρχει και το αντίθετο άκρο.
Κάποιοι τύποι που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν παλτό τις κοπέλες με οποιαδήποτε αφορμή, ότι π.χ. δεν τους άρεσε που εμφανίστηκε το εσκορτάκι στο ραντεβού με φλατ παπούτσια ή με κάζουαλ ντύσιμο ή ότι το στουντιοκόριτσο δεν έβγαλε τα ψηλοτάκουνα όταν ανέβηκε στο κρεβάτι. Είναι συνήθως οι τύποι που γράφουν κριτικές για να μας ενημερώσουν για τις επιδόσεις τους, πόσο ψωλαράδες είναι και πόσο βαριά αρχίδια έχουν.
Και τα δυο άκρα είναι όντως κάπως προβληματικά, νομίζω.
Υ.Σ.: Πριν 4-5 χρόνια, ήθελα να επιλέξω ένα ξενοδοχείο για ένα 3μερο κ διάβαζα τις κριτικές του καταλύματος.. Όλο 9αρια κ 10άρια και ένας λακαμας Ελληνάρας έβαλε 5 γιατί λέει το καλώδιο από την TV, δεν ήταν στην πρίζα .. Όπως αυτός έβαζε μάτι ότι είναι λακαμάς, έτσι κ αυτοί οι "αρχιδάτοι" ξεχωρίζουν κ αυτοαπομωνόνονται
Βαγγελης41
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Κριτικές
- 17
- Like
- 406
- Πόντοι
- 290
Σήμερα μου ανέβηκε η πρώτη κριτική ευχαριστώ τα παιδιά τον αντισθενη !!!
Περιμένω τώρα να ανέβουν και οι κριτικες για ιρεν μαργκο και λιγια
Τις έχω γράψει....
Ευχαριστώ πολυυυ!!!
Περιμένω τώρα να ανέβουν και οι κριτικες για ιρεν μαργκο και λιγια
Τις έχω γράψει....
Ευχαριστώ πολυυυ!!!
Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
Ωραίο το σύστημα με την βαθμολόγηση, αλλά γιατί δεν έχουν καρτέλες κριτικών όλες οι κοπέλες?
cholera
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλό απόγευμα. Έχω μια απορία: τα ελληνικά δεν είναι η μητρική μου γλώσσα. Επιτρέπεται η δημοσίευση κριτικών ή σχολίων στο φόρουμ στα Αγγλικά; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google Translate, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SpiritualPath
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Λοιπον το Site αυτο ειναι ακρως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δουλεια ! Πολυ οργανωμενο και καλυπτει θεματολογιες
σε ολες τους τις διακλαδωσεις ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους δημιουργους !
σε ολες τους τις διακλαδωσεις ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους δημιουργους !
nofriedsjustxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 173
- Πόντοι
- 280
Εγραψα κριτική, ανέβηκε για λιγότερο από 24 ώρες και μετά εξαφανίστηκε.... χωρίς βωμολοχίες αλλά αρνητική... Τι συνέβει ?
Ilove anal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 699
- Πόντοι
- 361
Εγώ να ρωτήσω πως κάνω κριτική μια βοήθεια μια κατεύθυνση παρακαλώ
Θα είχες πολλά ορθογραφικά λάθη.Εγραψα κριτική, ανέβηκε για λιγότερο από 24 ώρες και μετά εξαφανίστηκε.... χωρίς βωμολοχίες αλλά αρνητική... Τι συνέβει ?
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
κανε ενα κλικ στο κοκκινο κουμπι που λεει "γραψε νεα κριτικη"Εγώ να ρωτήσω πως κάνω κριτική μια βοήθεια μια κατεύθυνση παρακαλώ
και γραψε
Συνημμένα
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 2.536
Μην λες χαζά Ωρίωνα. Εδώ αφήνουν εσένα να γράφεις ό,τι θέλεις που οι μισές σου προτάσεις είναι βζζζζζ και αου-ουάου.Θα είχες πολλά ορθογραφικά λάθη.
Αντί να ρωτάς εμάς φίλε μου γιατί δεν ρωτάς τους διαχειριστές;Εγραψα κριτική, ανέβηκε για λιγότερο από 24 ώρες και μετά εξαφανίστηκε.... χωρίς βωμολοχίες αλλά αρνητική... Τι συνέβει ?
Μμμμμμμμμ....και εσύ έγραψες "μου θύμησες" αντί για "μου θύμισες" αλλά δεν το κάναμε ολόκληρο θέμα.Μην λες χαζά Ωρίωνα. Εδώ αφήνουν εσένα να γράφεις ό,τι θέλεις που οι μισές σου προτάσεις είναι βζζζζζ και αου-ουάου.
Βέβαια, βέβαια...εγώ όλου χαζομάρες γράφω...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 2.536
Ο Δαίμων του Κορέκτορα, Ωρίωνα. Όλο στα αλλάζει και μετά δεν θα το είδα κατά την επιμέλεια.Μμμμμμμμμ....και εσύ έγραψες "μου θύμησες" αντί για "μου θύμισες" αλλά δεν το κάναμε ολόκληρο θέμα.
Βέβαια, βέβαια...εγώ όλου χαζομάρες γράφω...
Δεν είπα ότι γράφεις όλου χαζομάρες! Εμένα μου αρέσουν όλα τα επιφωνήματά σου. Να εκφράζεσαι ελεύθερα. Η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Αρκεί να μην μας βάζεις μουσική και βούιζε όσου θέλεις
Δεν είπα ότι γράφεις όλου χαζομάρες! Εμένα μου αρέσουν όλα τα επιφωνήματά σου. Να εκφράζεσαι ελεύθερα. Η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμός.
Βζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζβζζζζζζζζχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 2.536
Τι είναι του xxxxxxxxx Ωρίωνα;
Βζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζζζζζζβζζζζζζζζβζζζζζβζζζζζζζζχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Είναι ακατάλληλο το περιεχόμενο για κάτω των 50 (ετών)Τι είναι του xxxxxxxxx Ωρίωνα;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.278
- Πόντοι
- 2.536
Δεν επιμένω. Στη γενιά σου έλεγαν διάφορα τρελά. Ας μείνει αμετάφραστο. Σαφέτη και Κατσιγιάννη μην μας βάλεις και από εμένα ό,τι θέλειςΕίναι ακατάλληλο το περιεχόμενο για κάτω των 50 (ετών)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Καλημέρα..Για να φτιαχτεί μια νέα καρτέλα για να κάνω κριτική που απευθύνομαι;
Παρόμοια θέματα