Ermis89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 568
- Πόντοι
- 280
Νομίζω πως το γραφείο απενεργοποίησε το προφίλ της για λίγο. Φαινεται να έχει επιστρέψει.
μετα απο εναν αριθμο και πανω,κριτικων που θα γραψεις,τοτε απελευθερωνεται το συστημα και θα μπορεις να βαζεις οτι βαθμο θελεις.Παιδιά μπορώ να σάς κάνω μια ερώτηση; πος μπορώ να βάλω πάρα πανό από 7/10 στη κριτικές; το σιστεμα μόνο έχει μέχρι 7 αλλά βλέπω πολλές κριτικές με 10/10. Μιπος κάποιον μπορεί να μου βοήθειση; ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Peter! Εχο 5 και τα Χάνα βάλω άλλη μια σήμερα ??μετα απο εναν αριθμο και πανω,κριτικων που θα γραψεις,τοτε απελευθερωνεται το συστημα και θα μπορεις να βαζεις οτι βαθμο θελεις.
δεν ξερω τον αριθμο κριτικων ομως ποσες ειναι.
Εμένα πάντως όσες έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες τις ανεβάσανε σχεδόν αφημερον.Δεν ανεβαίνουν οι κριτικές μου πάλι τα ίδια, έχω γράψει δυο και δεν ανεβαίνουν για πολλοστή φορά
Μεγάλη μαλάκια να μην σου δίνουν μια ανάδραση με το που στην ακυρώνουν για να ξέρεις τι φταίει για να τις κάνεις καλύτερες.Είμαι νέο μέλος και έχω γράψει την πρώτη μου κριτική η οποία δεν έχει ανέβει.
Υπάρχει τρόπος να ξέρω αν συνηθίζεται να αργεί, εάν έκανα κάτι λάθος ή αν απλά δεν την εγκρίνουν για δημοσίευση?
Τσέκαρα. Δεν είχε έρθει καμία κριτική σου για τη συγκεκριμένη καταχώριση.Για το Massage Princess!
Οκ την ξαναεγραψα, θενξΤσέκαρα. Δεν είχε έρθει καμία κριτική σου για τη συγκεκριμένη καταχώριση.
Μρ αντμιν έχω γράψει πριν λίγο καιρό κριτικές οι οποίες δεν ανεβήκαν ποτέ τελοσπαντων αδιάφορο αυτό αλλά έγραψα και σήμερα και ακόμα να ποσταριστουν ενώ πιστεύω πως δεν έχει κάτι το αδιανόητο η κριτική μου άμα γίνεται να γίνει ένα τσεκ απ θα ειμουν ευγνώμων
Καλησπέρα! Πριν από λίγο, προσπάθησα να γράψω μία κριτική αλλά όταν πήγα να πατήσω το κουμπί "Υποβολή", μου έβγαλε το μήνυμα: "There was a problem...(Invalid Token)". Την ξαναέγραψα και πάλι τα ίδια. Τι έκανα λάθος; Πως μπορώ να το διορθώσω και να την υποβάλλω ξανά; Αποθηκεύονται πουθενά οι κριτικές που δεν υποβάλλονται επιτυχημένα ή χάνονται εντελώς;Ασφαλώς και έχει δίκιο ο Πουτανγαμών και τα έχουμε γράψει απ' την πρώτη στιγμή:
Οι κριτικές των οίκων: σύντομες και άνευ ουσίας κριτικές (π.χ. "Άπαιχτη γκόμενα, τρέξτε να προλάβετε") θα απορρίπτονται. Είναι καλό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικοί και λεπτομερείς - έτσι βοηθάμε και τους "συναθλητές". Μια σωστή κριτική πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει την ημερομηνία επίσκεψης, ώρα (κατά προσέγγιση) ή βάρδια, τιμή, όνομα κοπέλας (αν το συγκρατήσαμε), δυο λογάκια για τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά (ξανθιά, κοντή, τετράπαχη κλπ.) και αναφορά στις υπηρεσίες βεβαίως (αν καταθέσαμε τελικά). Επίσης θα ευνοούνται οι αντικειμενικές όσο το δυνατόν κριτικές. Κριτικές με υπερβολικά καλά (ή και κακά πολλές φορές) λόγια για μια καταχώρηση, δεν θα εγκρίνονται.
Καλό είναι να τα θυμόμαστε αυτά γιατί πράγματι, τελευταία πολλές είναι οι κριτικές που δεν αναφέρουν βασικά στοιχεία και δεν δημοσιεύονται.
(το thread συγχωνεύτηκε με τα σχόλια του ανάλογου αρχικού "άρθρου" περί κριτικών)