Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους σας .εχω επιστρεψει

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους σας .εχω επιστρεψει
Δώσε μας κάποιες πληροφορίες για εσένα ,έχεις φωτογραφίες να σε δούμε?αν και περίεργες εποχές για session λόγω κορωνοιού.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
καλη σαρακοστη σε ολους εχω επιστρεψει περιμενω μην σας.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Δώσε μας κάποιες πληροφορίες για εσένα ,έχεις φωτογραφίες να σε δούμε?αν και περίεργες εποχές για session λόγω κορωνοιού.
υπαρχει αρνητικο τεστ φυσικα αλλα τηρουνται τα μετρα μασκα κτλ.

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
οποιος θελει,εγω φοραω.
με πμ πληροφοριες
Κοπέλα μου session και να φοράς μάσκα δεν γίνεται, ακόμα και να φοράς χρειάζεται και 2 μέτρα απόσταση αλλιώς πάλι η θα μας κολλήσεις η θα σε κολλήσουμε, δεν σέβεσαι την δική σου ζωή αλλά ούτε και την δική μας,μακρυά.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Κοπέλα μου session και να φοράς μάσκα δεν γίνεται, ακόμα και να φοράς χρειάζεται και 2 μέτρα απόσταση αλλιώς πάλι η θα μας κολλήσεις η θα σε κολλήσουμε, δεν σέβεσαι την δική σου ζωή αλλά ούτε και την δική μας,μακρυά.
εισαι παντου εκτεθειμενος με αυτη τη λογικη οι επιθεσεις σου αλλου και στο μειλ τα απειλητικα σου μηνυματα,εσυ μακρυα

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
η καραντινα ειναι 6 μηνες τωρα παντου υπαρχει κινδυνος εξαλλου υπαρχουν και τα τεστ αλλα οι απειλες απο αλλες κυριες καλο ειναι να μην γινονται.δε βλεπω το λογο

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
εισαι παντου εκτεθειμενος με αυτη τη λογικη οι επιθεσεις σου αλλου και στο μειλ τα απειλητικα σου μηνυματα,εσυ μακρυα
Θεότρελη είσαι και ψεύτρα, δεν σου έχω στείλει ποτέ email,για ανέβασε το mail που και καλά σoυ έστειλα ,πάω με τις καλύτερες, εσύ δεν σέβεσαι την δική σου ζωή θα σεβαστείς την δικιά μας? αρκεί να τα αρπάξεις και ας κολλήσεις όλο τον κόσμο.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
757
Πόντοι
81
Θεότρελη είσαι και ψεύτρα, δεν σου έχω στείλει ποτέ email,για ανέβασε το mail που και καλά σoυ έστειλα ,πάω με τις καλύτερες, εσύ δεν σέβεσαι την δική σου ζωή θα σεβαστείς την δικιά μας? αρκεί να τα αρπάξεις και ας κολλήσεις όλο τον κόσμο.
Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώνα :) :)

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
182
Πόντοι
1
Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώνα

Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώνα :) :)
Έχεις απόλυτο δίκιο,η ericca πάντως έχει σταματήσει,την είχα πάρει τηλέφωνο στο προσωπικό της πριν ενάμιση μήνα και ενώ με ξέρει και την έχω δει αρκετές φορές μου απάντησε ότι λόγω του ιού δεν βλέπει κανέναν,και τι να της πω?δεν έχει και άδικο.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο,η ericca πάντως έχει σταματήσει,την είχα πάρει τηλέφωνο στο προσωπικό της πριν ενάμιση μήνα και ενώ με ξέρει και την έχω δει αρκετές φορές μου απάντησε ότι λόγω του ιού δεν βλέπει κανέναν,και τι να της πω?δεν έχει και άδικο.
απο τις αγγελιες δε φαινεται τιποτε τετοιο γλυκιε μου

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
εισαι πολυ επιθετικος κ βαλτος ξερεις εαν εχω αρνητικα τεστ κ φοραω διπλες μασκες; αρα μην μιλας φαινεσαι τι εισαι κ τι ρολο παιζεις δε με ξερεις αρα βουλωστο

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
εισαι πολυ επιθετικος κ βαλτος ξερεις εαν εχω αρνητικα τεστ κ φοραω διπλες μασκες; αρα μην μιλας φαινεσαι τι εισαι κ τι ρολο παιζεις δε με ξερεις αρα βουλωστο
Είσαι ψεύτρα τι μαλακίες έγραψες ότι σου έστειλα e mail? υπάρχει και admin στο forum,όπως βλέπεις κανένας δεν ασχολείται μαζί σου,έπρεπε να απαντήσω στα ψέματα που έγραψες, είσαι επικίνδυνη,μεγάλο σούργελο.

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
182
Πόντοι
1
απο τις αγγελιες δε φαινεται τιποτε τετοιο γλυκιε μου
Την γνωρίζω προσωπικά την Ericca,έχει σταματήσει λόγω του ιού, την είχα πάρει στο προσωπικό της και είμαι πελάτης της και έχω και τεστ και μου είπε όχι, θα ξαναπάρω να ρωτήσω.

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Πάντως όσο αφορα την Mistress Olga, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται πολύ όμορφη και με υπέροχα πόδια. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση της αν μετράει?

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Πάντως όσο αφορα την Mistress Olga, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται πολύ όμορφη και με υπέροχα πόδια. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση της αν μετράει?
όχι αν και νέα στην ηλικία,έχει περιττά κιλά και δεν ξέρει αυταρχικό.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.935
Πόντοι
3.886
Γνώμες?

Stories