You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Δώσε μας κάποιες πληροφορίες για εσένα ,έχεις φωτογραφίες να σε δούμε?αν και περίεργες εποχές για session λόγω κορωνοιού.καλησπερα σε ολους σας .εχω επιστρεψει
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
υπαρχει αρνητικο τεστ φυσικα αλλα τηρουνται τα μετρα μασκα κτλ.Δώσε μας κάποιες πληροφορίες για εσένα ,έχεις φωτογραφίες να σε δούμε?αν και περίεργες εποχές για session λόγω κορωνοιού.
υπαρχει αρνητικο τεστ φυσικα αλλα τηρουνται τα μετρα μασκα κτλ.
Που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για εσένα;
Μια άλλη απορία μάσκα ποιος θα φοράει;;;;
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
οποιος θελει,εγω φοραω.Που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για εσένα;
Μια άλλη απορία μάσκα ποιος θα φοράει;;;;
με πμ πληροφοριες
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Κοπέλα μου session και να φοράς μάσκα δεν γίνεται, ακόμα και να φοράς χρειάζεται και 2 μέτρα απόσταση αλλιώς πάλι η θα μας κολλήσεις η θα σε κολλήσουμε, δεν σέβεσαι την δική σου ζωή αλλά ούτε και την δική μας,μακρυά.οποιος θελει,εγω φοραω.
με πμ πληροφοριες
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
εισαι παντου εκτεθειμενος με αυτη τη λογικη οι επιθεσεις σου αλλου και στο μειλ τα απειλητικα σου μηνυματα,εσυ μακρυαΚοπέλα μου session και να φοράς μάσκα δεν γίνεται, ακόμα και να φοράς χρειάζεται και 2 μέτρα απόσταση αλλιώς πάλι η θα μας κολλήσεις η θα σε κολλήσουμε, δεν σέβεσαι την δική σου ζωή αλλά ούτε και την δική μας,μακρυά.
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Θεότρελη είσαι και ψεύτρα, δεν σου έχω στείλει ποτέ email,για ανέβασε το mail που και καλά σoυ έστειλα ,πάω με τις καλύτερες, εσύ δεν σέβεσαι την δική σου ζωή θα σεβαστείς την δικιά μας? αρκεί να τα αρπάξεις και ας κολλήσεις όλο τον κόσμο.εισαι παντου εκτεθειμενος με αυτη τη λογικη οι επιθεσεις σου αλλου και στο μειλ τα απειλητικα σου μηνυματα,εσυ μακρυα
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώναΘεότρελη είσαι και ψεύτρα, δεν σου έχω στείλει ποτέ email,για ανέβασε το mail που και καλά σoυ έστειλα ,πάω με τις καλύτερες, εσύ δεν σέβεσαι την δική σου ζωή θα σεβαστείς την δικιά μας? αρκεί να τα αρπάξεις και ας κολλήσεις όλο τον κόσμο.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Από που επέστρεψες ; Διακοπές ησουνα ;καλη σαρακοστη σε ολους εχω επιστρεψει περιμενω μην σας.
Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώνα
Έχεις απόλυτο δίκιο,η ericca πάντως έχει σταματήσει,την είχα πάρει τηλέφωνο στο προσωπικό της πριν ενάμιση μήνα και ενώ με ξέρει και την έχω δει αρκετές φορές μου απάντησε ότι λόγω του ιού δεν βλέπει κανέναν,και τι να της πω?δεν έχει και άδικο.Ασε φιλαρακο δεν είναι η μόνη ακόμα και οι <<καλύτερες>> που λες μια χαρά συνεχίζουν . Μόνο η Ερικα νομίζω σταμάτησε πραγματικά και δεν ξέρω τι εκανε η Λόλα οι άλλες κανονικά στον αγώνα
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
απο τις αγγελιες δε φαινεται τιποτε τετοιο γλυκιε μουΈχεις απόλυτο δίκιο,η ericca πάντως έχει σταματήσει,την είχα πάρει τηλέφωνο στο προσωπικό της πριν ενάμιση μήνα και ενώ με ξέρει και την έχω δει αρκετές φορές μου απάντησε ότι λόγω του ιού δεν βλέπει κανέναν,και τι να της πω?δεν έχει και άδικο.
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
εισαι πολυ επιθετικος κ βαλτος ξερεις εαν εχω αρνητικα τεστ κ φοραω διπλες μασκες; αρα μην μιλας φαινεσαι τι εισαι κ τι ρολο παιζεις δε με ξερεις αρα βουλωστοΘεότρελη είσαι και ψεύτρα, δεν σου έχω στείλει ποτέ email,για ανέβασε το mail που και καλά σoυ έστειλα ,πάω με τις καλύτερες, εσύ δεν σέβεσαι την δική σου ζωή θα σεβαστείς την δικιά μας? αρκεί να τα αρπάξεις και ας κολλήσεις όλο τον κόσμο.
Giorgos_kondos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Είσαι ψεύτρα τι μαλακίες έγραψες ότι σου έστειλα e mail? υπάρχει και admin στο forum,όπως βλέπεις κανένας δεν ασχολείται μαζί σου,έπρεπε να απαντήσω στα ψέματα που έγραψες, είσαι επικίνδυνη,μεγάλο σούργελο.εισαι πολυ επιθετικος κ βαλτος ξερεις εαν εχω αρνητικα τεστ κ φοραω διπλες μασκες; αρα μην μιλας φαινεσαι τι εισαι κ τι ρολο παιζεις δε με ξερεις αρα βουλωστο
εισαι πολυ επιθετικος κ βαλτος ξερεις εαν εχω αρνητικα τεστ κ φοραω διπλες μασκες; αρα μην μιλας φαινεσαι τι εισαι κ τι ρολο παιζεις δε με ξερεις αρα βουλωστο
Την γνωρίζω προσωπικά την Ericca,έχει σταματήσει λόγω του ιού, την είχα πάρει στο προσωπικό της και είμαι πελάτης της και έχω και τεστ και μου είπε όχι, θα ξαναπάρω να ρωτήσω.απο τις αγγελιες δε φαινεται τιποτε τετοιο γλυκιε μου
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
όχι αν και νέα στην ηλικία,έχει περιττά κιλά και δεν ξέρει αυταρχικό.Πάντως όσο αφορα την Mistress Olga, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται πολύ όμορφη και με υπέροχα πόδια. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση της αν μετράει?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.935
- Πόντοι
- 3.886
❤️❤️⭐⭐⭐ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΔYΟ ΤΡΑΝΣ ⭐ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ⭐⭐⭐❤️❤️
2 ΤΡΑΝΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ Eίμαστε διαθέσιμες στό τηλ.. από το μεσημέρι και μετά έως αργά το βράδυ Μανια….6978-540013 όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματα
kanesex.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις