Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Γνώμες?
Δούλευε στην Φυλής στην Άντζελα,έκανε τα πάντα και όχι αυταρχικό,πολλοί έχουν πει ότι είναι εγχειρισμένη δεν έχω θέμα με αυτό,χρόνια είχε σταματήσει,έχει γραφτεί ότι έχει τον κακό παλιό ιό που πλέον με φάρμακα δεν έχεις κανένα θέμα,η απόφαση δική σου και μόνο.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο,η ericca πάντως έχει σταματήσει,την είχα πάρει τηλέφωνο στο προσωπικό της πριν ενάμιση μήνα και ενώ με ξέρει και την έχω δει αρκετές φορές μου απάντησε ότι λόγω του ιού δεν βλέπει κανέναν,και τι να της πω?δεν έχει και άδικο.
ενω εχει σταματησει εχει 267 αγγελιες ενεργες; που σταματησε κ ποιος;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Την γνωρίζω προσωπικά την Ericca,έχει σταματήσει λόγω του ιού, την είχα πάρει στο προσωπικό της και είμαι πελάτης της και έχω και τεστ και μου είπε όχι, θα ξαναπάρω να ρωτήσω.
Δεν μου τα λεγε καλα στα μνμ εμενα η συγκεκριμένη,σαν να μην ηθελε και μου πεταξε μπαν

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Δεν μου τα λεγε καλα στα μνμ εμενα η συγκεκριμένη,σαν να μην ηθελε και μου πεταξε μπαν
Δεν κάνει εδώ και καιρό,εμένα μου είπε στο τέλος του μήνα που θα έχει κάνει τα εμβόλια,αξίζει εγώ θα περιμένω την ericca.

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Το καλύτερο γαμήσι και φίστινγκ που μου έχει κάνει αφέντρα ήταν με την έρικα,μια κατηγορία μόνη της είναι,ανεπανάληπτη.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Η Μαντόνα από κωνσταντινουπολεως εμαθα κάνει καλό αυταρχικό..Ισχύει?

Xisia37

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα ψάχνω για μασάζ προστάτη ποια προτείνεται;

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Καλησπέρα ψάχνω για μασάζ προστάτη ποια προτείνεται;
Δέχτηκε σε σουίτα με τζακούζι,της εξήγησα ότι για πρώτη φορά που θα κάνω session με οποιαδήποτε προτιμώ το ξενοδοχείο,μετά πήγα και στο dungeon της,όχι δεν πόνεσα,πριν μπούμε στο τζακούζι μου έβαλε λιπαντικό ειδικό μόνο για pegging και μου έβαλε και μία τάπα,όσο της έγλυφα τα πόδια είχα και την τάπα μέσα μου,μου έκανε πολλά μέσα στο τζακούζι,ακόμα και δέσιμο με σκοινιά,μου έκανε και μασάζ προστάτη,έλεγχο οργασμού και φτύσιμο στον πούτσο και καθώς ήμουν έτοιμος να χύσω αφού μου τον έφτυνε και μου τον έπαιζε με έκοβε,ανέβαινε από πάνω μου στο πρόσωπο μου μέχρι να χύσει και μετά τα έγλυφα κατόπιν εντολής της,χαστούκια,τα πάντα,θα μπορούσα να γράφω ώρες,στο στράπ με πήρε μέσα στο τζακούζι,έχει φαντασία και το γουστάρει πολύ αυτό που κάνει,ούτε ώρα μετρούσε.
Αυτά είχα γράψει,μου έιχε κάνει και μασάζ προστάτη μέσα στο τζακούζι

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Δούλευε στην Φυλής στην Άντζελα,έκανε τα πάντα και όχι αυταρχικό,πολλοί έχουν πει ότι είναι εγχειρισμένη δεν έχω θέμα με αυτό,χρόνια είχε σταματήσει,έχει γραφτεί ότι έχει τον κακό παλιό ιό που πλέον με φάρμακα δεν έχεις κανένα θέμα,η απόφαση δική σου και μόνο.
Ρε παιδες η μαρίνα που δουλευε στο 104 φυλης ειναι εγχειρισμενη?

OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε όλους.Είδα ότι Κασσανδρας 8 γίνεται bdsm studio.Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
Καλησπερα σε όλους.Είδα ότι Κασσανδρας 8 γίνεται bdsm studio.Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Μαρυά,αυτή που θα δουλέψει δουλεύει και σε γραφείο για ιερόδουλες. Είναι πρεζού.

Τελευταία τροποποίηση:

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
αυτή το παίζει αφέντρα αλλά όπως θα διαβάσεις στην αγγελία κάνει παρτούζες και χωρίς καμία προφύλαξη. όλες οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες, από κοντά δεν βλέπεται κα το χειρότερο μπλεγμένη στα ναρκωτικά, προσοχή σε όλους μας, στάζει η μύτη της από την κόκα και την πρέζα.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
αυτή το παίζει αφέντρα αλλά όπως θα διαβάσεις στην αγγελία κάνει παρτούζες και χωρίς καμία προφύλαξη. όλες οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες, από κοντά δεν βλέπεται κα το χειρότερο μπλεγμένη στα ναρκωτικά, προσοχή σε όλους μας, στάζει η μύτη της από την κόκα και την πρέζα.
το χωρις καμια προφυλαξη απο που το ξερεις την εχεις δοκιμασει? οπως επισης και για τα ναρκωτικα που λες

akiss90

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά θα ήθελα γνώμη για goddess theano σε πρόγραμμα με soft ποδολαγνεία

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21
το χωρις καμια προφυλαξη απο που το ξερεις την εχεις δοκιμασει? οπως επισης και για τα ναρκωτικα που λες
Έχει σνιφάρει μπροστά και σε άλλους άσπρη σκόνη,επίσης πάρε στο γραφείο που δουλεύει και ρώτα,χωρίς προφύλαξη οι παρτούζες,κάνε ένα τηλεφώνημα και θα σου λυθούν οι απορίες.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτη φορά pegging.
Ποια είναι η καλύτερη για αυτό;
έχω διαβάσει για Alexandra και Θεανώ.
Γνωρίζεται που βρίσκονται οι χώροι τους , τιμές ανά ώρα κτλ κτλ ?
Ως πρωτάρης θα ήθελα ενημέρωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom