Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Δέχτηκε σε σουίτα με τζακούζι,της εξήγησα ότι για πρώτη φορά που θα κάνω session με οποιαδήποτε προτιμώ το ξενοδοχείο,μετά πήγα και στο dungeon της,όχι δεν πόνεσα,πριν μπούμε στο τζακούζι μου έβαλε λιπαντικό ειδικό μόνο για pegging και μου έβαλε και μία τάπα,όσο της έγλυφα τα πόδια είχα και την τάπα μέσα μου,μου έκανε πολλά μέσα στο τζακούζι,ακόμα και δέσιμο με σκοινιά,μου έκανε και μασάζ προστάτη,έλεγχο οργασμού και φτύσιμο στον πούτσο και καθώς ήμουν έτοιμος να χύσω αφού μου τον έφτυνε και μου τον έπαιζε με έκοβε,ανέβαινε από πάνω μου στο πρόσωπο μου μέχρι να χύσει και μετά τα έγλυφα κατόπιν εντολής της,χαστούκια,τα πάντα,θα μπορούσα να γράφω ώρες,στο στράπ με πήρε μέσα στο τζακούζι,έχει φαντασία και το γουστάρει πολύ αυτό που κάνει,ούτε ώρα μετρούσε.
Αυτά είχα γράψει,μου έιχε κάνει και μασάζ προστάτη μέσα στο τζακούζι
Έκλεισα με την erika την επόμενη βδομάδα, όταν την δω θα γράψω, στο τηλέφωνο της δεν μπορούσα να την πιάσω ,έστειλα μήνυμα στο προφίλ της

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Αυτή η Αφροδίτη είναι μαζόχα,τώρα που τα διαβάζω όλα από την αρχή και βλέπω και τις φωτογραφίες γελάω ,στο προφίλ της γράφει ότι γεννήθηκε κυρίαρχη ,πολύ ψέμα

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Η έρικα πρώτη με διαφορά, και η Αλεξάνδρα επίσης πολύ καλή, η έρικα δεν κρατάει ώρα ,Καλλιθέα η Έρικα ,Πλατεία Αμερικής η Αλεξάνδρα, για pegging και γενικά για αυταρχικό οι καλύτερες.
Έχω πάει και στις δύο ,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος ,είναι οι μόνες που κάνουν τα πάντα, σοβαρές ,αυταρχικές, καθαρές και προπάντων δεν κουτσομπολεύουν.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.025
Πόντοι
3.886
Μ είπαν ότι το φυλής 86α προσφέρει αυταρχικό... Ξέρει κάνεις αν αξίζει;;

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Έχω πάει με την Πανδώρα που τώρα το γύρισε και κάνει τα πάντα, μισή ώρα με κράτησαν ,δεν στο συνιστώ ,αν θέλεις και να πηδήξεις πήγαινε ,η Πανδώρα είναι πολύ αδύνατη

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Για αυτό είσαi troll. Οι κάμερες που έχουν εκεί είναι ακριβώς αυτές που έχουν σε όλα τα studio .Απλα βλέπουν ποιος χτυπάει το κουδούνι. Τουλάχιστον πετάς που πετάς κατι τεκμηρίωσε το. Με αυτή την έννοια εάν μια Αφέντρα έχει χώρο σε πολυκατοικία με θυροτηλεοραση έχει και μέσα στο χώρο της . Έλεος με τη βλακεία κάποιων. Και επίσης εάν φοβάστε για κάμερες με 20 Ευρω αγοράζετε ένα γκατζετακι που εντοπίζει μέχρι και κρυμμένα μικρόφωνα. Τις είδε λεει τις καμερες μετά το session κρυφη καμερα σε φανερη θεαση μονο εσυ εχεις δει :-) :-)
Όλοι τρόλ είμαστε? έχετε κάμερες στο limit up , και όχι μόνο στην είσοδο,σελίδα 49

Duke1992

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Έχω πάει με την Πανδώρα που τώρα το γύρισε και κάνει τα πάντα, μισή ώρα με κράτησαν ,δεν στο συνιστώ ,αν θέλεις και να πηδήξεις πήγαινε ,η Πανδώρα είναι πολύ αδύνατη
Καλησπερα φιλε μου η γνωστη Πανδωρα ειναι απο το φ104?
Κοστος; και βαρδια;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Για την Σεσίλια έχεις κανείς πρόσφατη εμπειρία; Είδα έρχεται Θεσσαλονίκη; Αξίζει ή θα κλαίμε τα λεφτά μας;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.025
Πόντοι
3.886
Την Πανδώρα που την βρίσκουμε;

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
276
Πόντοι
21
Για την Σεσίλια έχεις κανείς πρόσφατη εμπειρία; Είδα έρχεται Θεσσαλονίκη; Αξίζει ή θα κλαίμε τα λεφτά μας;
Φιλαρακι όλα ειναι σχετικά και εξαρτάται τι ψάχνει ο καθεναας ,πάντως από ότι είδα ξεκίνησε και η Ηλέκτρα πάλι τα sessions στην πόλη μας

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.025
Πόντοι
3.886
Έχει δοκιμάσει κανείς την Τόρι από Βούρβαχη;

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Η πιο ξεφτίλα αφέντρα η Ευριδίκη Δαμουλιανου, η οποία με 50 ευρώ δήλωνε αφέντρα και κοιταγε το κινητό της όλη την ώρα

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχει δοκιμάσει κανείς την Τόρι από Βούρβαχη;
Σε κανονικο προγραμμα,μια χαρα κοπελα ειναι και γενικα δεν λεει μη το ενα μη το αλλο.
Ειναι ματουρι καθαρο να ξερεις κοντα στα 50 την κοβω με πολλα χιλιομετρα και τεραστια εμπειρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom