Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Παιδια πηγα σε ενα μπουρδελο και η τσατσα χτυπησε την πορτα πολυ αυταρχικα!
Αυτο πιανεται ως αυταρχικο προγραμμα;

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.008
Πόντοι
2.696
Τέλος δηλαδή ο ρόλος αφέντρα?
Όχι κάνει κανονικά. Απλώς πλέον κάνει + κανονικό πρόγραμμα. Προφανώς υπάρχει ανάγκη ρευστότητας και κόπηκε το "η Πανδώρα κάνει μόνο αυταρχικό" και έγινε "η Νένα κάνει φουλ πρόγραμμα" (δεν ξέρω αν γίνει κώλο βέβαια)

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.008
Πόντοι
2.696
σε ευχαριστω??ξερουμε τι παιζει με τις τιμες εκει προγραμματα κτλ?
Για κανονικά προγράμματα τα γνωστά, για αυταρχικό απ' όσο ξέρω είναι 80 το απλό (νομίζω με κλέβει και είναι 70) και 100 το φουλ.

Ypotaktikos_Stathis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα, εχω βρει στο instagram μια κυρια με το ονομα yourgoddesskaterina, εχει κανεις εμπειρια μαζι της;

Καλησπέρα σε όλους! Φίλε για αυτό που ρωτάς, δεν έχω μιλήσει με τη συγκεκριμένη κοπέλα, πάντως η φωτογραφία της, το ποσό που ζητάει, ηλικία της και το γεγονός πως έχει το όνομα Κατερίνα κάτι μου θυμίζει. Είχα γνωρίσει πριν ένα χρόνο περίπου στο instagram μία κοπέλα με όνομα προφίλ Katerina Ioannou (όχι δεν είναι το πραγματικό της, αν ήταν δε θα το έδινα έτσι στεγνά για να μην προκαλέσω κανένα πρόβλημα - έχει επίσης λογαριασμό στο fb με το ίδιο όνομα) και όσο κι αν οι απόψεις είναι υποκειμενικές, το κορίτσι ήταν από άλλο πλανήτη. 19 χρονών κούκλα, τόσο όμορφη και γλυκιά και παράλληλα απίστευτα δυναμική για την ηλικία της. Τρομερό mind game και φοβερή κίνηση με τα πόδια και τα χέρια της που δεν το πίστευα ότι ήταν άπειρη όπως έλεγε. Απαλές, όμορφες και περιποιημένες πατούσες, χωρίς βιασύνες και χωρίς τις κλασσικές βλακείες της ηλικίας με το κινητό στο χέρι για να περάσει η ώρα και να αρπάξει χαρτζιλίκι. Εγώ γενικά μαζί της είχα σκαλώσει απίστευτα και ήμουν έτοιμος να τη συναντήσω ξανά την ίδια εβδομάδα.

Για να μην τα πολυλογώ (κι άλλο), τελευταία μέρα πριν βρεθούμε ξανά μου το ακύρωσε και μου είπε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει γιατί συναντήθηκε και με άλλους και τη ξενέρωσε γενικά η όλη φάση. Δε ξέρω αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα και δε ξέρω αν θα καταφέρω να το επιβεβαιώσω, πάντως παιδιά αν πρόκειται για εκείνη, τα 100 δε θα τα μετανιώσετε ούτε δευτερόλεπτο.

Το καταλαβαίνω ότι με αυτά που έχετε διαβάσει όλοι κατά καιρούς εδώ μέσα το μήνυμά μου μοιάζει λες κι είναι ψεύτικο για να τη διαφημίσω, αλλά το ξαναλέω δε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για την ίδια. Απλά, η φωτό, η ηλικία, το ποσό και το όνομα μου τη θυμίζουν πολύ. Αν δεχθεί το αίτημα στο instagram και δω κι άλλες φωτογραφίες της θα μπορώ να το πω με μεγαλύτερη σιγουριά αν πρόκειται για εκείνη.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.023
Πόντοι
3.886

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
364
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους! Φίλε για αυτό που ρωτάς, δεν έχω μιλήσει με τη συγκεκριμένη κοπέλα, πάντως η φωτογραφία της, το ποσό που ζητάει, ηλικία της και το γεγονός πως έχει το όνομα Κατερίνα κάτι μου θυμίζει. Είχα γνωρίσει πριν ένα χρόνο περίπου στο instagram μία κοπέλα με όνομα προφίλ Katerina Ioannou (όχι δεν είναι το πραγματικό της, αν ήταν δε θα το έδινα έτσι στεγνά για να μην προκαλέσω κανένα πρόβλημα - έχει επίσης λογαριασμό στο fb με το ίδιο όνομα) και όσο κι αν οι απόψεις είναι υποκειμενικές, το κορίτσι ήταν από άλλο πλανήτη. 19 χρονών κούκλα, τόσο όμορφη και γλυκιά και παράλληλα απίστευτα δυναμική για την ηλικία της. Τρομερό mind game και φοβερή κίνηση με τα πόδια και τα χέρια της που δεν το πίστευα ότι ήταν άπειρη όπως έλεγε. Απαλές, όμορφες και περιποιημένες πατούσες, χωρίς βιασύνες και χωρίς τις κλασσικές βλακείες της ηλικίας με το κινητό στο χέρι για να περάσει η ώρα και να αρπάξει χαρτζιλίκι. Εγώ γενικά μαζί της είχα σκαλώσει απίστευτα και ήμουν έτοιμος να τη συναντήσω ξανά την ίδια εβδομάδα.

Για να μην τα πολυλογώ (κι άλλο), τελευταία μέρα πριν βρεθούμε ξανά μου το ακύρωσε και μου είπε ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει γιατί συναντήθηκε και με άλλους και τη ξενέρωσε γενικά η όλη φάση. Δε ξέρω αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα και δε ξέρω αν θα καταφέρω να το επιβεβαιώσω, πάντως παιδιά αν πρόκειται για εκείνη, τα 100 δε θα τα μετανιώσετε ούτε δευτερόλεπτο.

Το καταλαβαίνω ότι με αυτά που έχετε διαβάσει όλοι κατά καιρούς εδώ μέσα το μήνυμά μου μοιάζει λες κι είναι ψεύτικο για να τη διαφημίσω, αλλά το ξαναλέω δε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για την ίδια. Απλά, η φωτό, η ηλικία, το ποσό και το όνομα μου τη θυμίζουν πολύ. Αν δεχθεί το αίτημα στο instagram και δω κι άλλες φωτογραφίες της θα μπορώ να το πω με μεγαλύτερη σιγουριά αν πρόκειται για εκείνη.
Πρόσεχε πολύ, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει αν αρπάξεις καμιά αρρώστια

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
364
Πόντοι
21
Επίσης εδώ γράφουμε για τις καλύτερες στο αυταρχικό και όχι για βίζιτες μην γαμάτε το νήμα, γράψτε σε άλλο νήμα για βίζιτα, υπαρχει

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
364
Πόντοι
21

Ypotaktikos_Stathis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσέχω αρκετά, δεν προχωράω σε οτιδήποτε σεξουαλικό χωρίς προφυλάξεις. Βασικά, δεν προχωράω γενικά σε οτιδήποτε σεξουαλικό με κάποια κοπέλα γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνω. Τώρα, αν εννοείς προσοχή όσον αφορά το φτύσιμο (λόγω εποχής κιόλας με όσα συμβαίνουν) εννοείται πως υπάρχει προσοχή και συνεννόηση από πριν. Δε θα ζητούσα από κάποια επαγγελματία που συναντά καθημερινά 10 άτομα να με φτύσει. Και φυσικά υπάρχουν και τα τεστ πριν συμβεί το οτιδήποτε. Κι ας ακούγεται ξενέρωτο, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής.

Ypotaktikos_Stathis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Επίσης εδώ γράφουμε για τις καλύτερες στο αυταρχικό και όχι για βίζιτες μην γαμάτε το νήμα, γράψτε σε άλλο νήμα για βίζιτα, υπαρχει
Δε γνωρίζω αν απαντάς σε εμένα (επειδή έχεις παραθέσει την απάντηση που έδωσες στο δικό μου post), αλλά η κοπέλα για την οποία μίλησα δεν επρόκειτο για βίζιτα. Αυταρχικά έπαιζε και μάλιστα για την ηλικία και την απειρία της, πολύ καλύτερα από πολλές ''επαγγελματίες''!

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.296
Πόντοι
206
Δε καταλαβαίνω τι βίτσιο έχουν κάποιοι και ρωτανε για τη Πανδώρα. Η τύπισσα απ όπου πέρασε τη διώξαμε και έχει εμφάνιση λίγο καλύτερη από το τελειωμένο junkie που ζητάει χρήματα για να πάρει τη δωση του. Τόσο ωραίες γυναίκες υπάρχουν που παίζουν το ρόλο της αφεντρας μια χαρά, πραγματικά δε καταλαβαίνω...

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
364
Πόντοι
21
Δε καταλαβαίνω τι βίτσιο έχουν κάποιοι και ρωτανε για τη Πανδώρα. Η τύπισσα απ όπου πέρασε τη διώξαμε και έχει εμφάνιση λίγο καλύτερη από το τελειωμένο junkie που ζητάει χρήματα για να πάρει τη δωση του. Τόσο ωραίες γυναίκες υπάρχουν που παίζουν το ρόλο της αφεντρας μια χαρά, πραγματικά δε καταλαβαίνω.

Δε καταλαβαίνω τι βίτσιο έχουν κάποιοι και ρωτανε για τη Πανδώρα. Η τύπισσα απ όπου πέρασε τη διώξαμε και έχει εμφάνιση λίγο καλύτερη από το τελειωμένο junkie που ζητάει χρήματα για να πάρει τη δωση του. Τόσο ωραίες γυναίκες υπάρχουν που παίζουν το ρόλο της αφεντρας μια χαρά, πραγματικά δε καταλαβαίνω...
Την έχουν διώξει όχι μόνο λόγω ηρωίνης αλλά έχει και μακρύ χέρι εκτός ότι δεν βλέπεται ,ο νταβαντζής ίσως να έχει βάλει το χεράκι του εδώ,πως θα πιούνε ?ηρωίνη ότι χειρότερο αλλά είναι και άσχημη, σκελετός

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.008
Πόντοι
2.696

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.008
Πόντοι
2.696
Πάντως μιας και έχουμε πιάσει κουβέντα για Πανδώρα, έχω διαβάσει για πρεζες κλπ και να τα κάνει όλα για το χρήμα, δεν είναι μόνο αφέντρα. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Πάντως έχω περάσει ωραία σε προγράμματα της και σίγουρα πολύ καλύτερη στον ρόλο της αφέντρας από πολλές στουντιοαφεντρες.
Η αλήθεια είναι πως με αυτά που διαβάζω πάλι ίσως φοβηθω να ξαναπάω.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.023
Πόντοι
3.886
Ρε φίλε δεν είμαι και βεβαίως γιατί δεν έχω κάνει φουλ. Θεωρώ πως το "απλό" είναι χωρίς στραπονιασμα και το φουλ τον τρως.
Νομίζω και στα 2 τον τρως απλά στο φουλ πρέπει να έχει και λαγνιες..Κατούρημα αν θέλει ο άλλος και διάφορα τέτοια

Siritiii

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Προσέχω αρκετά, δεν προχωράω σε οτιδήποτε σεξουαλικό χωρίς προφυλάξεις. Βασικά, δεν προχωράω γενικά σε οτιδήποτε σεξουαλικό με κάποια κοπέλα γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνω. Τώρα, αν εννοείς προσοχή όσον αφορά το φτύσιμο (λόγω εποχής κιόλας με όσα συμβαίνουν) εννοείται πως υπάρχει προσοχή και συνεννόηση από πριν. Δε θα ζητούσα από κάποια επαγγελματία που συναντά καθημερινά 10 άτομα να με φτύσει. Και φυσικά υπάρχουν και τα τεστ πριν συμβεί το οτιδήποτε. Κι ας ακούγεται ξενέρωτο, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής.
Οντως και εγω μπερδευτηκα λιγο. Τι μπορεις να κολλησεις απο μια που θα της γλειψεις απλα τις πατουσες και θα σε ξεφτιλισει λιγακι;
Στο κατω κατω της λες να τα πλυνει πρωτα αν φοβασαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom