Ειναι καθε βραδυ?
Καθε βραδυ ειναι 86α?Είναι πολύ αδύνατη όπως ήταν πάντα ,κάνει και σεχ ότι πληρώνεις παίρνεις
Καθε βραδυ ειναι 86α?Είναι πολύ αδύνατη όπως ήταν πάντα ,κάνει και σεχ ότι πληρώνεις παίρνεις
Λίγο γριά μου φαίνεται....#18398, Αυταρχική Θεά Ήρα - Αγγελία - Δωρεάν ερωτικές αγγελίες για γνωριμίες και σέξ - Safesex.gr
Μετά απο 10 χρόνια στην Αμερική, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί μου την εμπειρία που απέκτησα ως επαγγελματίας σε κάτι που είμαι απο όταν με θυμάμαι... την Κυριαρχία. Ο κόσμος μου ανέκαθεν κινούνταν γύρω απο το bdsm, τα φετιχ, τα παιχνίδια ρόλων και την αναζήτηση καινούριων...www.safesex.gr
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη;
Εργάζεται σε studios ως ΝεναΗ Πανδώρα σε ποιο είναι;;ας μου στείλει καποιος
Σε ποιο όμως;Εργάζεται σε studios ως Νενα
σε ποιο στουντιο ειναι αδερφε??Εργάζεται σε studios ως Νενα
Κόκκαλο είναι, διαβάστε προηγούμενα ποστ, είναι μπλεγμένη χρόνια στα ναρκωτικάΕίναι πολύ αδύνατη όπως ήταν πάντα ,κάνει και σεχ ότι πληρώνεις παίρνεις
Το μόνο που ξέρω είναι ότι παίρνει 100 την ώρα κ ότι είναι 19 χρονών,αλλά θα ήθελα να μάθω κ εγώ αν κάποιος από εδώ έχει εμπειρία μαζί της.Καλησπερα, εχω βρει στο instagram μια κυρια με το ονομα yourgoddesskaterina, εχει κανεις εμπειρια μαζι της;
Εγώ της μίλησα χθες στο insta, μου είπε ότι είναι με μια φίλη της αυτό το διάστημα και κάνουν μαζί session ,200 ευρώ η ώρα. Της απάντησα ότι δε γίνεται να διαθέσω 200 ευρώ, αν θελει να κάνουμε οι δυο μας. Μου είπε από την επόμενη εβδομάδα. Δε νομίζω να δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται αρπαχτήΤο μόνο που ξέρω είναι ότι παίρνει 100 την ώρα κ ότι είναι 19 χρονών,αλλά θα ήθελα να μάθω κ εγώ αν κάποιος από εδώ έχει εμπειρία μαζί της.
Αυτή εδώ λες;;;Για όσους ρωτάνε για Πανδώρα, πλέον Νένα...
Είναι σε πολλά. Βριλησσου 60 πάνω, Κασσάνδρας 3 και 6, Caroline, VIP, Θησέως 35. Μπορείτε να μπείτε να δείτε βάρδιες να την βρείτε.
Και εγώ εχθές της έστειλα κ την ρώτησα αν γίνεται οι δυο μας μόνο γιατί τα 200 είναι πολλά κ περιμένω απάντηση.Νομιζω κ εγώ ότι είναι αρπαχτη αλλά αν κάποιος έχει πάει καλό θα ήταν να μας έλεγε για να μας φύγει η απορίαΕγώ της μίλησα χθες στο insta, μου είπε ότι είναι με μια φίλη της αυτό το διάστημα και κάνουν μαζί session ,200 ευρώ η ώρα. Της απάντησα ότι δε γίνεται να διαθέσω 200 ευρώ, αν θελει να κάνουμε οι δυο μας. Μου είπε από την επόμενη εβδομάδα. Δε νομίζω να δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται αρχτή
Yes! Αυτή είναι η Πανδώρα 100% έχω πάει αρκετές φορές.Αυτή εδώ λες;;;
Τέλος δηλαδή ο ρόλος αφέντρα?Yes! Αυτή είναι η Πανδώρα 100% έχω πάει αρκετές φορές.
σε ευχαριστω??ξερουμε τι παιζει με τις τιμες εκει προγραμματα κτλ?Yes! Αυτή είναι η Πανδώρα 100% έχω πάει αρκετές φορές.