Η Αλεξάνδρα είναι φανταστική σε όλα της. Πολύ έμπειρη και όμορφη επίσης. Από τιμή όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη (πριν χρόνια) αν θυμάμαι καλά ήταν στα 120 σε δικό της -πολύ περποιημένο και καθαρό- χώρο, τώρα στην Αθήνα και στο Dungeon της δεν γνωρίζω. Για Θεανώ δεν γνωρίζω αλλά γενικά αν δεις και στο φόρουμ οι κριτικές είναι εξίσου καλές. Επίσης ψάξου και για Έρικα και Λόλα υπάρχουν επίσης εξαιρετικές κριτικές. Στην Αθήνα υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές αναλόγως τι ψάχνεις και τι πορτοφόλι έχεις.Καλησπέρα.
Θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτη φορά pegging.
Ποια είναι η καλύτερη για αυτό;
έχω διαβάσει για Alexandra και Θεανώ.
Γνωρίζεται που βρίσκονται οι χώροι τους , τιμές ανά ώρα κτλ κτλ ?
Ως πρωτάρης θα ήθελα ενημέρωση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Το βασικό θα είναι pegging. Τα τριγύρω θα είναι αρκετά απλά. Αυτό ψάχνω.Η Αλεξάνδρα είναι φανταστική σε όλα της. Πολύ έμπειρη και όμορφη επίσης. Από τιμή όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη (πριν χρόνια) αν θυμάμαι καλά ήταν στα 120 σε δικό της -πολύ περποιημένο και καθαρό- χώρο, τώρα στην Αθήνα και στο Dungeon της δεν γνωρίζω. Για Θεανώ δεν γνωρίζω αλλά γενικά αν δεις και στο φόρουμ οι κριτικές είναι εξίσου καλές. Επίσης ψάξου και για Έρικα και Λόλα υπάρχουν επίσης εξαιρετικές κριτικές. Στην Αθήνα υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές αναλόγως τι ψάχνεις και τι πορτοφόλι έχεις.
Θέλω ως πρώτη φορά να περάσω πολύ καλά αλλά να μην ξεφύγει η τιμή...
και οι τέσσερις που σου ανέφερα θεωρούνται από τις τοπ! Το πολύ καλό pegging το έχουν για πλάκα... και οι τιμές τους φαντάζομαι παίζουν πάνω κάτω στα ίδιαΤο βασικό θα είναι pegging. Τα τριγύρω θα είναι αρκετά απλά. Αυτό ψάχνω.
Θέλω ως πρώτη φορά να περάσω πολύ καλά αλλά να μην ξεφύγει η τιμή...
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Από ομορφιά με ποια σειρά μπαίνουν;και οι τέσσερις που σου ανέφερα θεωρούνται από τις τοπ! Το πολύ καλό pegging το έχουν για πλάκα... και οι τιμές τους φαντάζομαι παίζουν πάνω κάτω στα ίδια
Υποκειμενικό είναι αυτό αλλά και οι τα 4 τα σπάνε. Έχουν και αληθινές φώτο στις αγγελίες και τα site τους. Εγώ μόνο με Αλεξάνδρα έχω συναντηθεί από τις παραπάνω οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Σε αυτό το επίπεδο νομίζω πάντως ότι οι διαφορές θα είναι μικρές.Από ομορφιά με ποια σειρά μπαίνουν;
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τρόπο επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου έχει μόνο η Αλεξάνδρα;Υποκειμενικό είναι αυτό αλλά και οι τα 4 τα σπάνε. Έχουν και αληθινές φώτο στις αγγελίες και τα site τους. Εγώ μόνο με Αλεξάνδρα έχω συναντηθεί από τις παραπάνω οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Σε αυτό το επίπεδο νομίζω πάντως ότι οι διαφορές θα είναι μικρές.
Νομίζω όλες έχουν... Πιθανόν κάποια να μην έχει αγγελία γιατί μπορεί να μην κάνει sessions λόγω covid. Αλλα και μέσω των ιστιοσελίδων τους και των fb τους νομίζω μπορείς να επικοινωνήσειςΤρόπο επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου έχει μόνο η Αλεξάνδρα;
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Η έρικα πρώτη με διαφορά, και η Αλεξάνδρα επίσης πολύ καλή, η έρικα δεν κρατάει ώρα ,Καλλιθέα η Έρικα ,Πλατεία Αμερικής η Αλεξάνδρα, για pegging και γενικά για αυταρχικό οι καλύτερες.Καλησπέρα.
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Την Αλεξάνδρα ξέρω πως να την βρω. Η Έρικα έχει site , τηλ κτλ ;;;
Τι εννοείς δεν κρατάει ώρα ;
Δηλαδή η Αλεξάνδρα θα μου πει α πέρασε ο χρόνος , άσχετα που δεν τελείωσε η επίσκεψη ή δεν τελείωσα εγώ πχ ? Δεν νομίζω. Φαίνεται καλή επαγγελματίας....
Δηλαδή η Αλεξάνδρα θα μου πει α πέρασε ο χρόνος , άσχετα που δεν τελείωσε η επίσκεψη ή δεν τελείωσα εγώ πχ ? Δεν νομίζω. Φαίνεται καλή επαγγελματίας....
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Η Αλεξάνδρα είναι πολύ σωστή επαγγελματίας το session κρατάει μία ώρα ,η έρικα δεν κρατάει χρόνο, .έχω μείνει μαζί της και 3 ώρες με τα ίδια χρήματα, γουστάρει τρελά το pegging και γενικά είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει.Την Αλεξάνδρα ξέρω πως να την βρω. Η Έρικα έχει site , τηλ κτλ ;;;
Σαββαςfirsttime
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Πολύ σωστή επαγγελματίας πιστεύω να είναι και στην απόδοση. .. γνωρίζεις κάπως την διαδικασία. Πχ κάθεσαι 5 λεπτά να πεις τι θες , κάνεις ντουζ και ξεκινάτε;;;;Η Αλεξάνδρα είναι πολύ σωστή επαγγελματίας το session κρατάει μία ώρα ,η έρικα δεν κρατάει χρόνο, .έχω μείνει μαζί της και 3 ώρες με τα ίδια χρήματα, γουστάρει τρελά το pegging και γενικά είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει.
Ποιο το site της Έρικα;
ετσι ακριβωσ οπως το λεσ ,5 λεπτα και ξεκινασ δυναμικα,έχει ντους φυσικαΠολύ σωστή επαγγελματίας πιστεύω να είναι και στην απόδοση. .. γνωρίζεις κάπως την διαδικασία. Πχ κάθεσαι 5 λεπτά να πεις τι θες , κάνεις ντουζ και ξεκινάτε;;;;
Ποιο το site της Έρικα;
Τελευταία τροποποίηση:
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Το καλύτερο στραπάρισμα και το καλύτερο φίστινγκ,με γάμησε σε όλες τις στάσεις και μου έσκισε και το στρίνκ που μου είχε φορέσει ,καύλα η Έρικα ,ισχύει ότι δεν πάει με την ώρα χωρίς να σε χρεώνει παραπάνω, το απολαμβάνει ,είναι κορυφή στο pegging ,έχει site και σελίδα και προφίλ.Την Αλεξάνδρα ξέρω πως να την βρω. Η Έρικα έχει site , τηλ κτλ ;;;
Τελευταία τροποποίηση:
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Έρικα η καλύτερη στο pegging αλλά δύσκολο να την πετύχεις στο τηλέφωνο εκτός και αν έχεις το προσωπικό της αλλά δύσκολο το έχουμε μόνο όσοι την έχουμε συναντήσει, στείλε μήνυμα στο προφίλ της.Καλησπέρα.
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ & ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ
Είμαι 39 ετών ψηλή γυναίκα, 1.70 65 κιλά, ξανθιά, εμφανίσιμη, γεροδεμένη, θερμή και ευχάριστη. Η συνάντηση γίνεται με μετρα προφύλαξης από τον COVID. Που σημαίνει ότι έχω κάνει SELF-TEST την προηγούμενη του ραντεβού και στο δωμάτιο που είναι κλειστός χώρος φοράω διπλή μάσκα. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ...
kanesex.com
Έχει κανείς υπόψιν του; Εμπειρίες;
Δεν φαίνονται αληθινές οι φωτο πάντως !!!προφανως δεν είναι δικές τηςΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ & ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ
Είμαι 39 ετών ψηλή γυναίκα, 1.70 65 κιλά, ξανθιά, εμφανίσιμη, γεροδεμένη, θερμή και ευχάριστη. Η συνάντηση γίνεται με μετρα προφύλαξης από τον COVID. Που σημαίνει ότι έχω κάνει SELF-TEST την προηγούμενη του ραντεβού και στο δωμάτιο που είναι κλειστός χώρος φοράω διπλή μάσκα. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ...kanesex.com
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ & ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ
Είμαι 39 ετών ψηλή γυναίκα, 1.70 65 κιλά, ξανθιά, εμφανίσιμη, γεροδεμένη, θερμή και ευχάριστη. Η συνάντηση γίνεται με μετρα προφύλαξης από τον COVID. Που σημαίνει ότι έχω κάνει SELF-TEST την προηγούμενη του ραντεβού και στο δωμάτιο που είναι κλειστός χώρος φοράω διπλή μάσκα. ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ...kanesex.com
Όχι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της οπότε δεν ξέρω τι θα συναντήσω.ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ & ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι δικές της,μούφα.Δεν φαίνονται αληθινές οι φωτο πάντως !!!
VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Το ότι δεν είναι δικές της το ξέρω,το άμα έχει κανεις κάνει ραντεβού ήθελα να ξέρω.Όχι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της οπότε δεν ξέρω τι θα συναντήσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι δικές της,μούφα.
giwrgos.wraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Αν και νέος στον χώρο δεν θα ρίσκαρα και γειτόνισσα να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα ,για να βάζει ψεύτικες φωτογραφίες η φοβάται η δεν βλέπεται αλλά αν είναι κάποια που δεν βλέπεται?Με εξιτάρει πολύ το άγνωστο καιτο γουστάρω αλλά αμα πάω και είναι πραγματικά μια γειτονισα μου ,γιατί να εκτεθώ ??????λογικο δεν είναι ,γιατί να ρισκάρει κάποιος ???
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21