Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτη φορά pegging.
Ποια είναι η καλύτερη για αυτό;
έχω διαβάσει για Alexandra και Θεανώ.
Γνωρίζεται που βρίσκονται οι χώροι τους , τιμές ανά ώρα κτλ κτλ ?
Ως πρωτάρης θα ήθελα ενημέρωση
Η Αλεξάνδρα είναι φανταστική σε όλα της. Πολύ έμπειρη και όμορφη επίσης. Από τιμή όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη (πριν χρόνια) αν θυμάμαι καλά ήταν στα 120 σε δικό της -πολύ περποιημένο και καθαρό- χώρο, τώρα στην Αθήνα και στο Dungeon της δεν γνωρίζω. Για Θεανώ δεν γνωρίζω αλλά γενικά αν δεις και στο φόρουμ οι κριτικές είναι εξίσου καλές. Επίσης ψάξου και για Έρικα και Λόλα υπάρχουν επίσης εξαιρετικές κριτικές. Στην Αθήνα υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές αναλόγως τι ψάχνεις και τι πορτοφόλι έχεις.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Η Αλεξάνδρα είναι φανταστική σε όλα της. Πολύ έμπειρη και όμορφη επίσης. Από τιμή όταν είχε έρθει Θεσσαλονίκη (πριν χρόνια) αν θυμάμαι καλά ήταν στα 120 σε δικό της -πολύ περποιημένο και καθαρό- χώρο, τώρα στην Αθήνα και στο Dungeon της δεν γνωρίζω. Για Θεανώ δεν γνωρίζω αλλά γενικά αν δεις και στο φόρουμ οι κριτικές είναι εξίσου καλές. Επίσης ψάξου και για Έρικα και Λόλα υπάρχουν επίσης εξαιρετικές κριτικές. Στην Αθήνα υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές αναλόγως τι ψάχνεις και τι πορτοφόλι έχεις.
Το βασικό θα είναι pegging. Τα τριγύρω θα είναι αρκετά απλά. Αυτό ψάχνω.

Θέλω ως πρώτη φορά να περάσω πολύ καλά αλλά να μην ξεφύγει η τιμή...

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Το βασικό θα είναι pegging. Τα τριγύρω θα είναι αρκετά απλά. Αυτό ψάχνω.

Θέλω ως πρώτη φορά να περάσω πολύ καλά αλλά να μην ξεφύγει η τιμή...
και οι τέσσερις που σου ανέφερα θεωρούνται από τις τοπ! Το πολύ καλό pegging το έχουν για πλάκα... και οι τιμές τους φαντάζομαι παίζουν πάνω κάτω στα ίδια

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
και οι τέσσερις που σου ανέφερα θεωρούνται από τις τοπ! Το πολύ καλό pegging το έχουν για πλάκα... και οι τιμές τους φαντάζομαι παίζουν πάνω κάτω στα ίδια
Από ομορφιά με ποια σειρά μπαίνουν;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Από ομορφιά με ποια σειρά μπαίνουν;
Υποκειμενικό είναι αυτό αλλά και οι τα 4 τα σπάνε. Έχουν και αληθινές φώτο στις αγγελίες και τα site τους. Εγώ μόνο με Αλεξάνδρα έχω συναντηθεί από τις παραπάνω οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Σε αυτό το επίπεδο νομίζω πάντως ότι οι διαφορές θα είναι μικρές.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Υποκειμενικό είναι αυτό αλλά και οι τα 4 τα σπάνε. Έχουν και αληθινές φώτο στις αγγελίες και τα site τους. Εγώ μόνο με Αλεξάνδρα έχω συναντηθεί από τις παραπάνω οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Σε αυτό το επίπεδο νομίζω πάντως ότι οι διαφορές θα είναι μικρές.
Τρόπο επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου έχει μόνο η Αλεξάνδρα;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Τρόπο επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου έχει μόνο η Αλεξάνδρα;
Νομίζω όλες έχουν... Πιθανόν κάποια να μην έχει αγγελία γιατί μπορεί να μην κάνει sessions λόγω covid. Αλλα και μέσω των ιστιοσελίδων τους και των fb τους νομίζω μπορείς να επικοινωνήσεις

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Καλησπέρα.
Η έρικα πρώτη με διαφορά, και η Αλεξάνδρα επίσης πολύ καλή, η έρικα δεν κρατάει ώρα ,Καλλιθέα η Έρικα ,Πλατεία Αμερικής η Αλεξάνδρα, για pegging και γενικά για αυταρχικό οι καλύτερες.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Την Αλεξάνδρα ξέρω πως να την βρω. Η Έρικα έχει site , τηλ κτλ ;;;
Τι εννοείς δεν κρατάει ώρα ;
Δηλαδή η Αλεξάνδρα θα μου πει α πέρασε ο χρόνος , άσχετα που δεν τελείωσε η επίσκεψη ή δεν τελείωσα εγώ πχ ? Δεν νομίζω. Φαίνεται καλή επαγγελματίας....

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δηλαδή η Αλεξάνδρα θα μου πει α πέρασε ο χρόνος , άσχετα που δεν τελείωσε η επίσκεψη ή δεν τελείωσα εγώ πχ ? Δεν νομίζω. Φαίνεται καλή επαγγελματίας....
Η Αλεξάνδρα είναι πολύ σωστή επαγγελματίας το session κρατάει μία ώρα ,η έρικα δεν κρατάει χρόνο, .έχω μείνει μαζί της και 3 ώρες με τα ίδια χρήματα, γουστάρει τρελά το pegging και γενικά είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει.

Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Η Αλεξάνδρα είναι πολύ σωστή επαγγελματίας το session κρατάει μία ώρα ,η έρικα δεν κρατάει χρόνο, .έχω μείνει μαζί της και 3 ώρες με τα ίδια χρήματα, γουστάρει τρελά το pegging και γενικά είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει.
Πολύ σωστή επαγγελματίας πιστεύω να είναι και στην απόδοση. .. γνωρίζεις κάπως την διαδικασία. Πχ κάθεσαι 5 λεπτά να πεις τι θες , κάνεις ντουζ και ξεκινάτε;;;;
Ποιο το site της Έρικα;

• Like
Αντιδράσεις: theoro

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Πολύ σωστή επαγγελματίας πιστεύω να είναι και στην απόδοση. .. γνωρίζεις κάπως την διαδικασία. Πχ κάθεσαι 5 λεπτά να πεις τι θες , κάνεις ντουζ και ξεκινάτε;;;;
Ποιο το site της Έρικα;
ετσι ακριβωσ οπως το λεσ ,5 λεπτα και ξεκινασ δυναμικα,έχει ντους φυσικα

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Το καλύτερο στραπάρισμα και το καλύτερο φίστινγκ,με γάμησε σε όλες τις στάσεις και μου έσκισε και το στρίνκ που μου είχε φορέσει ,καύλα η Έρικα ,ισχύει ότι δεν πάει με την ώρα χωρίς να σε χρεώνει παραπάνω, το απολαμβάνει ,είναι κορυφή στο pegging ,έχει site και σελίδα και προφίλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20
Καλησπέρα.
Έρικα η καλύτερη στο pegging αλλά δύσκολο να την πετύχεις στο τηλέφωνο εκτός και αν έχεις το προσωπικό της αλλά δύσκολο το έχουμε μόνο όσοι την έχουμε συναντήσει, στείλε μήνυμα στο προφίλ της.

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1

Έχει κανείς υπόψιν του; Εμπειρίες;

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

Δεν φαίνονται αληθινές οι φωτο πάντως !!!προφανως δεν είναι δικές της

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
220
Πόντοι
20

Όχι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της οπότε δεν ξέρω τι θα συναντήσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν φαίνονται αληθινές οι φωτο πάντως !!!
Δεν είναι δικές της,μούφα.

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Όχι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές της οπότε δεν ξέρω τι θα συναντήσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι δικές της,μούφα.
Το ότι δεν είναι δικές της το ξέρω,το άμα έχει κανεις κάνει ραντεβού ήθελα να ξέρω.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Με εξιτάρει πολύ το άγνωστο καιτο γουστάρω αλλά αμα πάω και είναι πραγματικά μια γειτονισα μου ,γιατί να εκτεθώ ??????λογικο δεν είναι ,γιατί να ρισκάρει κάποιος ???

giwrgos.wraios

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
176
Πόντοι
0
Με εξιτάρει πολύ το άγνωστο καιτο γουστάρω αλλά αμα πάω και είναι πραγματικά μια γειτονισα μου ,γιατί να εκτεθώ ??????λογικο δεν είναι ,γιατί να ρισκάρει κάποιος ???
Αν και νέος στον χώρο δεν θα ρίσκαρα και γειτόνισσα να ήταν δεν θα είχα πρόβλημα ,για να βάζει ψεύτικες φωτογραφίες η φοβάται η δεν βλέπεται αλλά αν είναι κάποια που δεν βλέπεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom