Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχει φαει η καλυτερα τον εχει φαει απο Mistress Ολγα?
Άσχετη με το αυταρχικό η όλγα, ισχύει ότι το γύρισε από ελεύθερη σχέση στο αυταρχικό ,πήγε αγόρασε και κάτι χειροπέδες από τα lidl και strap και ξεκίνησε όπως πολλές άλλες να διαφημίζεται ως Αφέντρα. Καθόλου καθαρή και δουλεύει και με τον κορωνοιό σε γνωστό ξενοδοχείο.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Έχω κάνει εγώ μαζί της 2-3 συναντήσεις. Είναι εξαιρετική στο strapon.
Έχω κάνει σχεδόν με όλες τις αφέντρες που αναφέρονται εδώ μέσα και έχω εμπειρία
Η Όλγα είναι πολύ καλή σε αυτό (μιλάω πάντα για strapon, για πιο σκληρά δεν ξέρω καθώς δεν τα ζητάω).
Για να πω και σε όσους διαφωνήσουν, παίζει τέλεια αν της το βγάλει και ο άλλος. Αν πας για αυταρχικό και αρχίζεις να θέτεις κανόνες και τελικά να είσαι εσύ ο αυταρχικός που θες ένα εργαλείο απέναντι σου, τότε η Όλγα δεν σου κάνει.. Θα πρέπει να αφεθείς.
Ως προς την εμφάνιση τέλος να πω ότι την θεωρώ πολύ όμορφη και με τέλεια κωλάρα για τους λάτρεις του facesitting.
Πλάκα μας κάνεις ?δεν βάζει κανόνες, ότι γουστάρει ο πελάτης κάνει, η όλγα μόνο Αφέντρα δεν είναι ,και για γράψε μας με πιες έχεις πάει.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Άσχετη με το αυταρχικό η όλγα, ισχύει ότι το γύρισε από ελεύθερη σχέση στο αυταρχικό ,πήγε αγόρασε και κάτι χειροπέδες από τα lidl και strap και ξεκίνησε όπως πολλές άλλες να διαφημίζεται ως Αφέντρα. Καθόλου καθαρή και δουλεύει και με τον κορωνοιό σε γνωστό ξενοδοχείο.

Γιατί μόνο αυτή δουλευει εν μέσω covid-19 ? Με εξαιρεση ισως την Ερικα που διάβασα εδώ οτι έχει σταματήσει λόγω covid οι υπόλοιπες κανονικότατα στο καθήκον.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1

Γιατί μόνο αυτή δουλευει εν μέσω covid-19 ? Με εξαιρεση ισως την Ερικα που διάβασα εδώ οτι έχει σταματήσει λόγω covid οι υπόλοιπες κανονικότατα στο καθήκον.
Είχα πάει με έρικα πριν πολλούς μήνες, εξαιρετική στο αυταρχικό ,εγκεφαλική γυναίκα ,έδεσε και η χημεία μας και στο στράπ δίνει ρέστα ,ισχύει ότι έχει σταματήσει λόγω του κορονοιού και καλό είναι να προσέχουμε και εμείς, μεταλλάξεις του ιού συνεχώς.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλημέρα και από εμενα
Στην αγγελία της λέει ότι τηρεί ολα τα μέτρα και έχει αρνητικό τεστ 72 ωρών
Το ίδιο ζητάει και από τους πελάτες τις
Συνεδρίες μονο με τεστ γράφει

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Αν οι αγγελίες είναι παλιές και έχει σταματήσει ,οκ

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Το τηλέφωνο που έχει στις αγγελίες είναι μονίμως κλειστό ,δεν την έχω δει από κοντά μόνο μέσω κάμερας και ενώ έχω ζητήσει το προσωπικό της στο forum της κανένας δεν μου το έχει στείλει.

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Ε τότε είναι παλιές οι αγγελίες προφανώς

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Το τηλέφωνο που έχει στις αγγελίες είναι μονίμως κλειστό ,δεν την έχω δει από κοντά μόνο μέσω κάμερας και ενώ έχω ζητήσει το προσωπικό της στο forum της κανένας δεν μου το έχει στείλει.

Υπάρχει εδώ ένα τηλέφωνο δεν ξέρω εάν ειναι αυτό των αγγελιών. Πάντως εάν έχει σταματήσει λόγω covid προς τιμήν της είναι όχι σαν τις άλλες που στο πρωτο Lockdown εβγαιναν και έλεγαν πόσο πολυ νοιαζονται για την ασφάλεια όλων και τώρα δουλευουν σα να μην τρεχει τίποτα.

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1

Υπάρχει εδώ ένα τηλέφωνο δεν ξέρω εάν ειναι αυτό των αγγελιών. Πάντως εάν έχει σταματήσει λόγω covid προς τιμήν της είναι όχι σαν τις άλλες που στο πρωτο Lockdown εβγαιναν και έλεγαν πόσο πολυ νοιαζονται για την ασφάλεια όλων και τώρα δουλευουν σα να μην τρεχει τίποτα.

Αυτό που βάζει και στις αγγελίες είναι ,όσες φορές και αν έχω πάρει κλειστό, πάντως ευχαριστώ.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Προς Βορειοελλαδίτες και οχι μόνο υπάρχει καμιά ένδειξη για το ποιές του την εκαναν του φαπερ ; Λογικά δεν πρέπει να είναι από τις γνωστές της Θεσσαλονίκης ειναι και μετρημένες στα δάκτυλα άλλωστε

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλήμερα δεν είναι καμια γνωστή από Θεσσαλονίκη
Μπλεγμένη ιστορία πάντως

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Επειδή στις τελευταίες σελίδες υπάρχει έντονη διαμάχη, μπορείτε να προτείνετε κάποια αφέντρα για πρωτάρη; Έστω και με πμ; Γενικά ψήνομαι να δω πως είναι η φάση.
Για αφέντρες τον jean ρώτα, έχει περάσει πολλά μέχρι να βρει την αφέντρα του! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• Jean_αφέντρες.jpg
    Jean_αφέντρες.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 136

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756
Επειδή στις τελευταίες σελίδες υπάρχει έντονη διαμάχη, μπορείτε να προτείνετε κάποια αφέντρα για πρωτάρη; Έστω και με πμ; Γενικά ψήνομαι να δω πως είναι η φάση.
Για αφέντρες τον jean ρώτα, έχει περάσει πολλά μέχρι να βρει την αφέντρα του! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Βρηκε επιτελους ομως value for money:grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Τον παίρνει ο Ζαν;

Ο μον ντιέ... Κελ ντεκαντάνς...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756

Τον παίρνει ο Ζαν;

και Χρυσοβροχης φιλε:grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Τον παίρνει ο Ζαν;

Τα καταπίνει ο Ζαν;;;

Λιποθυμώ....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756

Τον παίρνει ο Ζαν;

Τα καταπίνει ο Ζαν;;;

Λιποθυμώ....
τι να πεις....ετσι την βρισκει με στραπον στον πατο και κατουρηματα...ετσι και το μαθουν οι γονεις του τη γαμησε ελπιζω να ειναι προσεκτικος και στο π[αιδικο του δωματιο να σβηνει το ιστορικο απο τον browser και να μην μιλαει στα τηλεφωνα με τις Αφεντρες...και οι τοιχοι των γονιων εχουν αυτια:confused:

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21

Τον παίρνει ο Ζαν;

Τα καταπίνει ο Ζαν;;;

Λιποθυμώ....
τι να πεις....ετσι την βρισκει με στραπον στον πατο και κατουρηματα...ετσι και το μαθουν οι γονεις του τη γαμησε ελπιζω να ειναι προσεκτικος και στο π[αιδικο του δωματιο να σβηνει το ιστορικο απο τον browser και να μην μιλαει στα τηλεφωνα με τις Αφεντρες...και οι τοιχοι των γονιων εχουν αυτια:confused:
Βρε μαλάκες γαμάτε όλο το νήμα και κάνετε μπαμ ότι είσαι το ίδιο άτομο,και γράφεις με διαφορετικά προφίλ.

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Giorgos_kondos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2020
Like
258
Πόντοι
21

Τον παίρνει ο Ζαν;

Τα καταπίνει ο Ζαν;;;

Λιποθυμώ....
Κάνεις και like στον εαυτό σου,ξεκουμπίδια μαλάκα,εδώ γράφουμε για γυναίκες αφέντρες τον αν εσύ θέλεις να γαμηθείς η να τα πιείς και έκανες τόσα ψεύτικα προφίλ για να τον πάρεις στον πούτσο μας ,είσαι και χαζός καρακαρφώθηκες άντε μαλάκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom