Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Tony Corleone έχω κι εγώ πάνω κάτω την ίδια θεωρία με σένα, ότι όλες εφ' όσον έχουν μουνί είναι πλασμένες για να τον παίρνουν. Έχει συμβεί πολλές φορές και όταν συμβαίνει είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως για ευνόητου λόγους. Τώρα η Έρικα είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της! Φυσικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά νομίζω δεν την εξιτάρει το σεξ αυτό καθ' εαυτό. Εγώ τουλάχιστον παρ' ότι εμφανίσιμος και "μάχιμος", δεν έχω καταφέρει τίποτα και θεωρώ ότι είναι εντελώς μάταιο να συνεχίσω να προσπαθώ, και αφού το επιβεβαιώνει και ο ray, αυτός πρέπει να είναι και ο κανόνας. Πάντως ό,τι και να κάνεις μαζί της αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω, όπως και να το κάνουμε είναι η απόλυτη σταρ του bdsm στην Ελλάδα.

O Ray τι ακριβώς είναι ; Ο άντρας που δεν μπορεί να αντισταθεί καμία Αφέντρα ;;; :cheesy: :cheesy: Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. @Ivispet μπορεί να εισαι και εμφανίσιμος και μάχιμος και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω όμως το γυναικείο μυαλό δουλευει σε στροφές που αδυνατούμε να καταλάβουμε. Εμένα δε θα μου εκανε εντυπωση αν την Ερικα και την καθε Ερικα μπορεί να την έχει πάρει κάποιος που εμεις αμα τον βλέπαμε εμφανισιακά θα λέγαμε μα ειναι δυνατόν ; Εδώ πολλές βρισκουν τον Χαρδαλιά κουκλο και θεό βγάζεις άκρη ; Το σημαντικό είναι ότι πας και περνάς σουπερ αυτο μετράει
Και μάχιμος είμαι και δεν είμαι σίγουρα ο μπράντ πητ που είχαν γράψει κάποιοι όταν είχα γράψει με πιες αφέντρες έχω κάνει σεξ αλλά ούτε ο κουασιμόδος,έχω τον τρόπο μου όπως όλοι μας ,και που το κακό να κάνει σεξ η αφέντρα? με την έρικα φίλε δεν παίζει ,πολύ θα το ήθελα αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω πάρει και την έχω δει πολλές φορές αν έκανε και σεξ θα πήγαινα πιο συχνά.

Είπα εγώ ότι είναι κακό ;;;; Διαβάζεις τι γράφω ;;;; Το γεγονός ότι στις άλλες που λες ότι πήρες μπορεί να τους γυάλισες ενώ στην Ερικα οχι δεν παιζει σαν ενδεχόμενο ; ; Δηλαδή αποκλείεται η Ερικά να έχει πάρει καποιον που να γύαλισε σε αυτήν αλλά όχι σε αυτές που πήρες εσύ ; Ολες τα ίδια γουστα έχουν ; Δε νομίζω. Δηλαδή άμα εσύ βλέπεις μια γκομενα ως πολύ ωραιο μουνί εγω αποκλέιεται να τη βλεπω ως μέτρια ;
Τίποτε δεν αποκλείεται αλλά είμαι και εγώ σίγουρος ότι δεν την έχεις γνωρίσει αλλιώς θα ήξερες, δεν την βρίσκει με το γαμήσι και είμαι σίγουρος ότι δεν της είμαι αδιάφορος.

Μήπως έχει λίγο μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου ; Εκτός και εάν θεωρείς ότι καμία γυναίκα δεν μπορει να σου αντισταθεί (εγω δεν έχω λόγους να στο χαλάσω) να σου τονίσω ομως ότι αυτές που δηλώνουν αποκλειστικα αφεντρες έχουν την πολυτέλεια να επιλεγουν αυτόν στον οποιο θα κατσουν. Αν δεν κανω λάθος ειχα διαβάσει οτι καπου εδω μέσα οτι , ότ αυτό το έχει πει και η Αλεξάνδρα. Και ξαναλεω το μυαλο των γυναικων λειτουργει σε περιεργες στροφές δε δουλευει οπως το δικό μας . Βλέπεις τον άλλον είναι χάλι μαυρο , δεν έχει φράγκα και σερνει γκομενάκι αλφα και λες μα ειναι δυνατόν ; Ναι είναι γιατι εάν εμεις δε γνωριζουμε μια τι ζητάνε οι γκομενες αυτες δε γνωριζουν δέκα. Και για να μη το πλατιαζουμε εμένα στα παπάρια μου εάν πηδιεται η Ερικα και η κάθε Ερικα,όταν πας να κάνεις αυταρχικό άλλα πράγματα ψαχνεις

• Like
Αντιδράσεις: theoro

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Tony Corleone έχω κι εγώ πάνω κάτω την ίδια θεωρία με σένα, ότι όλες εφ' όσον έχουν μουνί είναι πλασμένες για να τον παίρνουν. Έχει συμβεί πολλές φορές και όταν συμβαίνει είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως για ευνόητου λόγους. Τώρα η Έρικα είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της! Φυσικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά νομίζω δεν την εξιτάρει το σεξ αυτό καθ' εαυτό. Εγώ τουλάχιστον παρ' ότι εμφανίσιμος και "μάχιμος", δεν έχω καταφέρει τίποτα και θεωρώ ότι είναι εντελώς μάταιο να συνεχίσω να προσπαθώ, και αφού το επιβεβαιώνει και ο ray, αυτός πρέπει να είναι και ο κανόνας. Πάντως ό,τι και να κάνεις μαζί της αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω, όπως και να το κάνουμε είναι η απόλυτη σταρ του bdsm στην Ελλάδα.

O Ray τι ακριβώς είναι ; Ο άντρας που δεν μπορεί να αντισταθεί καμία Αφέντρα ;;; :cheesy: :cheesy: Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. @Ivispet μπορεί να εισαι και εμφανίσιμος και μάχιμος και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω όμως το γυναικείο μυαλό δουλευει σε στροφές που αδυνατούμε να καταλάβουμε. Εμένα δε θα μου εκανε εντυπωση αν την Ερικα και την καθε Ερικα μπορεί να την έχει πάρει κάποιος που εμεις αμα τον βλέπαμε εμφανισιακά θα λέγαμε μα ειναι δυνατόν ; Εδώ πολλές βρισκουν τον Χαρδαλιά κουκλο και θεό βγάζεις άκρη ; Το σημαντικό είναι ότι πας και περνάς σουπερ αυτο μετράει
Και μάχιμος είμαι και δεν είμαι σίγουρα ο μπράντ πητ που είχαν γράψει κάποιοι όταν είχα γράψει με πιες αφέντρες έχω κάνει σεξ αλλά ούτε ο κουασιμόδος,έχω τον τρόπο μου όπως όλοι μας ,και που το κακό να κάνει σεξ η αφέντρα? με την έρικα φίλε δεν παίζει ,πολύ θα το ήθελα αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω πάρει και την έχω δει πολλές φορές αν έκανε και σεξ θα πήγαινα πιο συχνά.

Είπα εγώ ότι είναι κακό ;;;; Διαβάζεις τι γράφω ;;;; Το γεγονός ότι στις άλλες που λες ότι πήρες μπορεί να τους γυάλισες ενώ στην Ερικα οχι δεν παιζει σαν ενδεχόμενο ; ; Δηλαδή αποκλείεται η Ερικά να έχει πάρει καποιον που να γύαλισε σε αυτήν αλλά όχι σε αυτές που πήρες εσύ ; Ολες τα ίδια γουστα έχουν ; Δε νομίζω. Δηλαδή άμα εσύ βλέπεις μια γκομενα ως πολύ ωραιο μουνί εγω αποκλέιεται να τη βλεπω ως μέτρια ;
Τίποτε δεν αποκλείεται αλλά είμαι και εγώ σίγουρος ότι δεν την έχεις γνωρίσει αλλιώς θα ήξερες, δεν την βρίσκει με το γαμήσι και είμαι σίγουρος ότι δεν της είμαι αδιάφορος.

Μήπως έχει λίγο μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου ; Εκτός και εάν θεωρείς ότι καμία γυναίκα δεν μπορει να σου αντισταθεί (εγω δεν έχω λόγους να στο χαλάσω) να σου τονίσω ομως ότι αυτές που δηλώνουν αποκλειστικα αφεντρες έχουν την πολυτέλεια να επιλεγουν αυτόν στον οποιο θα κατσουν. Αν δεν κανω λάθος ειχα διαβάσει οτι καπου εδω μέσα οτι , ότ αυτό το έχει πει και η Αλεξάνδρα. Και ξαναλεω το μυαλο των γυναικων λειτουργει σε περιεργες στροφές δε δουλευει οπως το δικό μας . Βλέπεις τον άλλον είναι χάλι μαυρο , δεν έχει φράγκα και σερνει γκομενάκι αλφα και λες μα ειναι δυνατόν ; Ναι είναι γιατι εάν εμεις δε γνωριζουμε μια τι ζητάνε οι γκομενες αυτες δε γνωριζουν δέκα. Και για να μη το πλατιαζουμε εμένα στα παπάρια μου εάν πηδιεται η Ερικα και η κάθε Ερικα,όταν πας να κάνεις αυταρχικό άλλα πράγματα ψαχνεις
Προσωπικά θέλω και να κάνω σεξ με τις αφέντρες και έχω κάνει με κάποιες και χωρίς να το ζητήσω και με άλλες δεν έχω κάνει, το αν είσαι συμπαθής η όχι σε οποιαδήποτε αφέντρα το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε κοιτάζει και σου συμπεριφέρεται και εκτός το session,πάνω στην συζήτηση και στην ώρα που διαθέτει δεν θέλει και πολύ μυαλό και δεν έχω μεγάλη ιδέα που γράφεις ούτε είμαι ακαταμάχητος διαφορετικά θα είχα πάει με όλες ,έχω δει και την Αλεξάνδρα αλλά σεξ δεν κάναμε ,πολύ καλή στο session όπως και η nandine που επίσης δεν είχαμε κάνει σεξ αλλά είχε τον τρόπο να με υποτάξει.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Αριάδνη και Electra Galanou ποια θεωρείτε ότι είναι καλύτερη για ένα normal session χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Την γνώμη μου για την καλύτερη με ονοματεπώνυμο την έχω γράψει στο παρελθόν και δεν διαφέρει ιδιαιτέρως από την γνώμη των περισσοτέρων συναγωνιστών. Ως βετεράνος του αθλήματος και ως βετεράνος γενικώς επανέρχομαι για να δώσω μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα, δεν θα παραθέσω ονόματα και λίστες, αλλά θα επιχειρήσω μία κατηγοριοποίηση των γυναικών του χώρου, ώστε από αυτή να δοθεί έστω και εμμέσως η απάντηση στο ερώτημα. Χωρίς να είμαι κλασικός υποτακτικός, χωρίς να μου λέει τίποτα η ποδολαγνεία, χωρίς να είμαι ιδιαίτερα του πόνου, κατά κάποιο περίεργο τρόπο θεωρώ εαυτόν καθ' ύλην αρμόδιο ίσως γιατί αναγνωρίζω ότι ανέκαθεν οι γυναίκες - τις οποίες λατρεύω - πάντα ασκούσαν μία ιδιαίτερη εξουσία πάνω μου. Πάμε λοιπόν στις κατηγορίες:

1. Οι wannabe δόκιμες Αφέντρες
Αυτές είναι συνήθως άβγαλτα κοριτσάκια, εμφανίσιμα και ελκυστικά που στρατολογούνται από τις παροπλισμένες "παλιές καραβάνες" για να συνεχίσουν να λειτουργούν το μαγαζί που δεν μπορούν οι ίδιες. Πριν αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες, τους προσφέρουν μία κάποια μορφή εκπαίδευσης ώστε να μπορούν στοιχειωδώς να ανταποκριθούν. Καταχώριση αγγελίας με όμορφες φωτός, ένα πολλά υποσχόμενο κείμενο που διεγείρει τις αισθήσεις και η περιπέτεια ξεκινάει... Αν κλείσεις ραντεβού και είσαι "μυημένος" γρήγορα θα καταλάβεις την φάση και θα πάρεις τα ηνία. Το ενδεχόμενο να τις πηδήξεις συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αν και ένα από τα βασικά σημεία της εκπαίδευσης τους είναι η άρνηση του σεξ και η τυποποιημένη απάντηση ότι "οι Αφέντρες δεν κάνουν σεξ". Σε κάθε περίπτωση ακόμη και χωρίς σεξ εφ' όσον πρόκειται για νέες όμορφες κοπέλες μπορείς να περάσεις μαζί τους μία όμορφη ώρα. Κάποιες από αυτές θα μείνουν στον χώρο, οι περισσότερες όμως είναι περιστασιακές και όταν θα φύγουν δεν θα ξαναγυρίσουν. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο της συνεδρίας.

2. Οι βαρεμένες ώριμες πρώην πουτάνες.
Είναι οι πουτάνες που έχουν πλέον μεγαλώσει και έχουν βαρεθεί να τον παίρνουν. Όπως κάποτε υπήρχε το "στρίβειν δια του αρραβώνος", έτσι κι αυτές εφαρμόζουν το "στρίβειν δια του αυταρχικού". Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία για τους άνδρες, μπαίνουν στη ψυχολογία τους και οι πιο καπάτσες ανταποκρίνονται με επιτυχία στις ανάγκες του ρόλου τους. Φροντίζουν να προμηθευτούν κάποια λίγα αξεσουάρ και συνεχίζουν τον εργασιακό τους βίο, αντί να καταλήξουν τσατσάδες σε κάποιο μπουρδέλο. Ειδικότης τους οι ποδολάγνοι οι οποίο θα φύγουν ικανοποιημένοι, όπως και αυτές από τους ποδολάγνους. Επίσης αυτοί που αρέσκονται σε light καταστάσεις θα είναι οκ.

3. Οι συμπλεγματικές haters.
Αυτές είναι γυναίκες που έχουν προηγούμενες τραυματικές εμπειρίες με άντρες, είναι θύματα λεκτικής και σωματικής βίας είτε από πατεράδες είτε από πρώην άντρες και γκόμενους και τώρα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Μισούν πραγματικά τους άντρες και στο πρόσωπο του καθ' ενός που περνάει από την πόρτα τους βλέπουν τον πρώην δυνάστη τους. Έχουν φάει πολύ ξύλο στο παρελθόν και η ψυχική τους κατάσταση είναι διαταραγμένη. Είναι ιδιαίτερα σκληρές και ειδικές στο να ταπεινώνουν και να εξευτελίζουν με όλους τους δυνατούς τρόπους. Η κινητήριος δύναμη όλων αυτών όμως δεν είναι η κάβλα και η ανωμαλία αλλά η απέχθεια και η σιχασιά. Δεν φροντίζουν καθόλου τον εαυτό τους, πάνε στα ραντεβού τους ατιμέλητες και δεν προσέχουν καν την προσωπική τους υγιεινή. Καμία από αυτές δεν θεωρεί ότι έχει πρόβλημα και βέβαια αντί να αναζητήσουν βοήθεια ειδικού, ξεσπάνε σε κάποιους φουκαράδες. Όχι περιέργως έχουν σταθερή πελατεία και φανατικό κοινό.

4. Οι professionals.
Είναι ακριβώς αυτό, επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Έχουν ειδικά οργανωμένους χώρους με πλούσιο εξοπλισμό, είναι εμφανίσιμες και σωστά ντυμένες και προσφέρουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται και αυτό ακριβώς που ζητάει ο πελάτης. Είναι σε θέση να προσφέρουν και ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση του πελάτη και συνήθως έχουν φροντίσει να στελεχώσουν το dungeon και με προσωπικό ώστε να καλύπτονται τα πάντα. Από την είσοδο σου στο dungeon μέχρι και την έξοδο σου από αυτό ο χρόνος κυλάει αμείλικτα και όταν αυτός τελειώσει, εσύ δεν θα πρέπει δυστυχώς να αποχωρήσεις σε όποια φάση και να βρίσκεσαι. Κατά τρόπο διακριτικό - γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο - θα λάβεις το μήνυμα ότι ο χρόνος σου έχει τελειώσει. Θα πάρεις σίγουρα αυτό για το οποίο πήγες, αλλά θα το πάρεις χωρίς καμία παρανόηση ότι έλαβες μία υπηρεσία έναντι οικονομικού ανταλλάγματος. Είναι απολύτως τίμιο, και εγώ προσωπικά είμαι οκ, αλλά προκειμένου να λειτουργήσω πρέπει να έχω τουλάχιστον την (ψευδ)αίσθηση, ότι και η άλλη κάπως γουστάρει και δεν την πληρώνεις για να είναι μαζί σου. Αλλιώς ξενερώνω...

5. Οι 'original" αυθεντικές.
Αυτές σε αντίθεση με τις haters, λατρεύουν τους άντρες. Δεν το κάνουν για τα λεφτά, δεν το κάνουν γιατί έχουν συμπλέγματα, δεν το κάνουν για να αποδείξουν κάτι. Το κάνουν επειδή το γουστάρουν, έχουν γεννηθεί έτσι, είναι στα γονίδια τους σε κάθε κύτταρο του οργανισμού τους. Είναι έξυπνες, ευρηματικές, ευαίσθητες, αισθησιακές και πολύ πολύ ανώμαλες. Όσες δεν το κάνουν σε επαγγελματική βάση το εφαρμόζουν στην προσωπική τους ζωή γιατί απλά δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό. Αλλά και αυτές που το κάνουν επαγγελματικά, δεν το κάνουν τόσο για να αυξήσουν την περιουσία τους, αλλά γιατί δεν μπορούν να περάσουν ούτε μία μέρα χωρίς αυτό. Επειδή ακριβώς αγαπάνε τους άντρες, φροντίζουν να είναι ελκυστικές και φροντίζουν τον εαυτό τους. Ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για την ικανοποίηση του συντρόφου τους και πάντα βρίσκουν τρόπους η συνεδρία να αποβεί επωφελής για αμφότερους. Είναι η πιο περιζήτητη κατηγορία, αλλά υπάρχουν δύο σοβαρά μειονεκτήματα: Πρώτον οι γυναίκες αυτές είναι εξαιρετικά σπάνιες - και βέβαια περιζήτητες - και δεύτερον λόγω του γεγονότος ότι έχουν πλούσια φαντασία και μυαλό που δουλεύει με χίλιες στροφές είναι παρορμητικές και βαριούνται εύκολα. Όλες κι όλες δύο τέτοιες έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Με την πρώτη την Ήβη γνωριστήκαμε πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια, είχαμε φοβερή χημεία και περάσαμε σούπερ. Η δεύτερη, εν ενεργεία και γνωστή "τοις πάσι", δεν χρήζει φρονώ καμίας διαφήμισης.
Εξαιρετικό το κείμενο σου και χωρίς να θίγει καμία κατηγορία, να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι ,δυστυχώς παλιοί στο άθλημα όπως εσύ και ο mast mast έχουν σταματήσει να γράφουν.

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Αριάδνη και Electra Galanou ποια θεωρείτε ότι είναι καλύτερη για ένα normal session χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις

Δεν μπορεί να γίνει συγκριση είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες . Εάν συμβιβάζεσαι με ποδολαγείες και trampling τράβα Αριάδνη εάν θες πιο ολοκληρωμένη αυταρχική εμπειρία πας στην Ηλεκτρα

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0

Προσωπικά θέλω και να κάνω σεξ με τις αφέντρες και έχω κάνει με κάποιες και χωρίς να το ζητήσω και με άλλες δεν έχω κάνει, το αν είσαι συμπαθής η όχι σε οποιαδήποτε αφέντρα το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε κοιτάζει και σου συμπεριφέρεται και εκτός το session,πάνω στην συζήτηση και στην ώρα που διαθέτει δεν θέλει και πολύ μυαλό και δεν έχω μεγάλη ιδέα που γράφεις ούτε είμαι ακαταμάχητος διαφορετικά θα είχα πάει με όλες ,έχω δει και την Αλεξάνδρα αλλά σεξ δεν κάναμε ,πολύ καλή στο session όπως και η nandine που επίσης δεν είχαμε κάνει σεξ αλλά είχε τον τρόπο να με υποτάξει.

Ξέρεις Ray το είμαι συμπαθής σε μια Αφέντρα μέχρι το γουστάρει να πηδηχτεί μαζι μου εχει απόσταση,πολύ απόσταση θα έλεγα....προφανως δεν έχεις κατανοησει πλήρως αυτό που προσπαθεί να σου πει ο Corleone

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056

Δεν μπορεί να γίνει συγκριση είναι εντελώς διαφορετικές κατηγορίες . Εάν συμβιβάζεσαι με ποδολαγείες και trampling τράβα Αριάδνη εάν θες πιο ολοκληρωμένη αυταρχική εμπειρία πας στην Ηλεκτρα

Ευχαριστώ

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446

Ευχαριστώ

Γαλανού με κλειστά τα μάτια παίζει να είναι η μόνη που ξερει τι κάνει εκει πάνω

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Νομίζω δεν ξεκίνησε ακόμα η Γαλανού σεσσιον.Τλχ μια βδομάδα πριν που μίλησα μου είπε ότι δεν ξεκίνησε

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Έχει κάποιος άποψη, ή έχει κάνει συνάντηση με κάποια Δήμητρα Γεωργίου;

pt77

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
8
Πόντοι
0
Υπάρχει νέα όμορφη κοπέλα στην Θεσσαλονίκη που να κάνει στραπον και να της αρέσει; Μπορεί κάποιος να μου δώσει τηλ επικοινωνίας με πμ; Ευχαριστώ

Η Ηλεκτρα Γαλανου ειναι αυτο που ψαχνεις. Εγγυηση! Επικοινωνησε μαζι της στο fb. Ειναι Domina Electra Galanou

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Καλησπέρα! Έχει κανείς άποψη για τη ΒΙΟΛΕΤΑ που δούλευε στα studio (νομίζω στο Inside - Θεσ/νικη); Στα σχόλια φαίνεται ότι το έχει. Αν έχει κάποιος εμπειρία από πρόγραμμα και από εμφάνιση.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Συναγωνιστες εχει φαει η καλυτερα τον εχει φαει απο Mistress Ολγα?

Είχε ανοίξει και νήμα εδώ ως ¨"αφέντρα" αλλά πήγε άπατο για τον λόγο που αναφέρει ο Raypay
Έχεις δίκιο ,την αναγνωρίσαμε πολλοί και το έκλεισε.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Με την συγκεκριμένη δεν έχω συναντηθεί. Ωστόσο, προσωπικά δεν με χαλάει να κάνω αυταρχικό πρόγραμμα και με studio/call-girl (ή πρώην call girl) και γενικά με μη επαγγελματία αφέντρα. Συνδυάζεις και σεξ και ότι kinky σου αρέσει και υπήρξαν φορές που πέρασα πολύ καλά (δυστυχώς όμως, για τα δικά μου δεδομένα, οι τιμές σε αυτές τις περιπτώσεις τσιμπάνε πολύ). Επίσης, οι πιθανότητες να μην ικανοποιηθείς από το kinky κομμάτι (ιδιαίτερα αν ειναι άπειρη) είναι αυξημένες αλλά αν η κοπέλα εμφανισιακά ειναι του γούστου σου (για μένα σημαντικός παράγοντας) κάποιες φορές αξίζει.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Τώρα ξεκίνησε το αυταρχικό, βίζιτες έκανε το γύρισε έχει πέραση μάλλον.

Γιατί η μόνη είναι ;;; Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι και κάποιες μάλιστα από τις γνωστές πριν το γυρίσουν στο Αφεντρικό δεν έκαναν βιζιτες ; Μη σου πω ότι και καποιες κάνουν ακόμα έναντι κατάλληλης αμοιβής !

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Τώρα ξεκίνησε το αυταρχικό, βίζιτες έκανε το γύρισε έχει πέραση μάλλον.

Γιατί η μόνη είναι ;;; Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι και κάποιες μάλιστα από τις γνωστές πριν το γυρίσουν στο Αφεντρικό δεν έκαναν βιζιτες ; Μη σου πω ότι και καποιες κάνουν ακόμα έναντι κατάλληλης αμοιβής !
όχι βέβαια ,ξέρω και πιες ξεκίνησαν από βίζιτα και πιες συνεχίζουν να κάνουν ,αφέντρες που κάνουν μόνο αυταρχικό είναι λίγες ,η olga δεν άλλαξε ούτε τον αριθμό του κινητού της, κοντούλα με όχι καλό σώμα που να συγκριθεί με τα άλλα call girls για αυτό και κάνει τα πάντα αλλά ζητάει πολλά και βαριέται ακόμα και στο σεξ ,σκέψου στο αυταρχικό

bidimitris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
94
Πόντοι
0
Έχω κάνει εγώ μαζί της 2-3 συναντήσεις. Είναι εξαιρετική στο strapon.
Έχω κάνει σχεδόν με όλες τις αφέντρες που αναφέρονται εδώ μέσα και έχω εμπειρία
Η Όλγα είναι πολύ καλή σε αυτό (μιλάω πάντα για strapon, για πιο σκληρά δεν ξέρω καθώς δεν τα ζητάω).
Για να πω και σε όσους διαφωνήσουν, παίζει τέλεια αν της το βγάλει και ο άλλος. Αν πας για αυταρχικό και αρχίζεις να θέτεις κανόνες και τελικά να είσαι εσύ ο αυταρχικός που θες ένα εργαλείο απέναντι σου, τότε η Όλγα δεν σου κάνει.. Θα πρέπει να αφεθείς.
Ως προς την εμφάνιση τέλος να πω ότι την θεωρώ πολύ όμορφη και με τέλεια κωλάρα για τους λάτρεις του facesitting.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom