Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Τίποτε δεν αποκλείεται αλλά είμαι και εγώ σίγουρος ότι δεν την έχεις γνωρίσει αλλιώς θα ήξερες, δεν την βρίσκει με το γαμήσι και είμαι σίγουρος ότι δεν της είμαι αδιάφορος.Και μάχιμος είμαι και δεν είμαι σίγουρα ο μπράντ πητ που είχαν γράψει κάποιοι όταν είχα γράψει με πιες αφέντρες έχω κάνει σεξ αλλά ούτε ο κουασιμόδος,έχω τον τρόπο μου όπως όλοι μας ,και που το κακό να κάνει σεξ η αφέντρα? με την έρικα φίλε δεν παίζει ,πολύ θα το ήθελα αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω πάρει και την έχω δει πολλές φορές αν έκανε και σεξ θα πήγαινα πιο συχνά.Tony Corleone έχω κι εγώ πάνω κάτω την ίδια θεωρία με σένα, ότι όλες εφ' όσον έχουν μουνί είναι πλασμένες για να τον παίρνουν. Έχει συμβεί πολλές φορές και όταν συμβαίνει είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαιτέρως για ευνόητου λόγους. Τώρα η Έρικα είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της! Φυσικά δεν είμαι σε θέση να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή, αλλά νομίζω δεν την εξιτάρει το σεξ αυτό καθ' εαυτό. Εγώ τουλάχιστον παρ' ότι εμφανίσιμος και "μάχιμος", δεν έχω καταφέρει τίποτα και θεωρώ ότι είναι εντελώς μάταιο να συνεχίσω να προσπαθώ, και αφού το επιβεβαιώνει και ο ray, αυτός πρέπει να είναι και ο κανόνας. Πάντως ό,τι και να κάνεις μαζί της αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω, όπως και να το κάνουμε είναι η απόλυτη σταρ του bdsm στην Ελλάδα.
O Ray τι ακριβώς είναι ; Ο άντρας που δεν μπορεί να αντισταθεί καμία Αφέντρα ;;; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. @Ivispet μπορεί να εισαι και εμφανίσιμος και μάχιμος και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω όμως το γυναικείο μυαλό δουλευει σε στροφές που αδυνατούμε να καταλάβουμε. Εμένα δε θα μου εκανε εντυπωση αν την Ερικα και την καθε Ερικα μπορεί να την έχει πάρει κάποιος που εμεις αμα τον βλέπαμε εμφανισιακά θα λέγαμε μα ειναι δυνατόν ; Εδώ πολλές βρισκουν τον Χαρδαλιά κουκλο και θεό βγάζεις άκρη ; Το σημαντικό είναι ότι πας και περνάς σουπερ αυτο μετράει
Είπα εγώ ότι είναι κακό ;;;; Διαβάζεις τι γράφω ;;;; Το γεγονός ότι στις άλλες που λες ότι πήρες μπορεί να τους γυάλισες ενώ στην Ερικα οχι δεν παιζει σαν ενδεχόμενο ; ; Δηλαδή αποκλείεται η Ερικά να έχει πάρει καποιον που να γύαλισε σε αυτήν αλλά όχι σε αυτές που πήρες εσύ ; Ολες τα ίδια γουστα έχουν ; Δε νομίζω. Δηλαδή άμα εσύ βλέπεις μια γκομενα ως πολύ ωραιο μουνί εγω αποκλέιεται να τη βλεπω ως μέτρια ;
Μήπως έχει λίγο μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου ; Εκτός και εάν θεωρείς ότι καμία γυναίκα δεν μπορει να σου αντισταθεί (εγω δεν έχω λόγους να στο χαλάσω) να σου τονίσω ομως ότι αυτές που δηλώνουν αποκλειστικα αφεντρες έχουν την πολυτέλεια να επιλεγουν αυτόν στον οποιο θα κατσουν. Αν δεν κανω λάθος ειχα διαβάσει οτι καπου εδω μέσα οτι , ότ αυτό το έχει πει και η Αλεξάνδρα. Και ξαναλεω το μυαλο των γυναικων λειτουργει σε περιεργες στροφές δε δουλευει οπως το δικό μας . Βλέπεις τον άλλον είναι χάλι μαυρο , δεν έχει φράγκα και σερνει γκομενάκι αλφα και λες μα ειναι δυνατόν ; Ναι είναι γιατι εάν εμεις δε γνωριζουμε μια τι ζητάνε οι γκομενες αυτες δε γνωριζουν δέκα. Και για να μη το πλατιαζουμε εμένα στα παπάρια μου εάν πηδιεται η Ερικα και η κάθε Ερικα,όταν πας να κάνεις αυταρχικό άλλα πράγματα ψαχνεις