You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
notoriousbilly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Υπερ-καραμπάζο...από ολες τις απόψεις...
Δώσε τα φώτα σου αδερφέ, την έχεις συναντήσει ;
paidaros37
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αν και δεν γράφω συχνά, επειδή έχω εμπειρία και από τις δύο θα ήθελα να επισημάνω ότι η μεν artemis ενώ το έχει το αυταρχικό δεν φημίζεται και πολύ για την καθαριότητά της. Η δε artemis diana και το έχει τρελά και είναι και δυο μέτρα γυναικάρα, και γαμώ τα session.Μπάζα και οι 2...αν είναι να σε πληρώσουν πήγαινε
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
έχουμε γράψει σε προηγούμενες σελίδες και μπάζο και αξύριστηΔώσε τα φώτα σου αδερφέ, την έχεις συναντήσει ;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Έτσι ακριβώςΜπάζα και οι 2...αν είναι να σε πληρώσουν πήγαινε
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτή ; Έρχεται συχνά στη χώρα μας και φαίνεται ωραία..
Georgeflover
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!!Στο fb είναι αυτή που έχει φωτογραφία με ένα μαύρο φόρεμα;;Γιατί λες ότι είναι για καμιά βίζιτα maximum;από θέμα εμφάνισης παροχών ή συμπεριφοράς;Facebook "Κλεοπάτρα Κυριακίδου"
Πάντως το κοριτσάκι είναι για καμιά βίζιτα του 100αρικου maximum...
Καλησπέρα! Καινουριος στο χωρο, απο Θεσσαλονικη. Ξερει κανεις κατι για μια "δαναη" με δικο της χωρο στη Κασσανδρου?
Όχι αλλά αν θες μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες ή αν έχει κάποια αγγελία για να μας βοηθήσεις
Μεσω FB τη βρηκα, λεει κανει session, "δαναη σιργιανοπουλου" , στο χωρο της..
Αυτό που βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση
"Προφίλ (Δανάη σιργιανοπουλου) μεγάλη απάτη.....μην την πατήσετε .....ζητάει κάρτα κι μετα εξαφανίζεται....το παίζει κι επαγγελματική αγγελία....."
Και οι φωτογραφίες του προφίλ όλες μούφα καμμιά δική της από το Google όλες,απάτη.Αλλά και εσύ νέο μέλος και τα 3 ποσταρίσματα σου είναι μόνο για αυτήν περίεργο πως και δεν ρώτησες για άλλες Σαλλονικιές αφέντρες,μην μας περνάτε για χλεχλέδες.Μεσω FB τη βρηκα, λεει κανει session, "δαναη σιργιανοπουλου" , στο χωρο της..
giorgos_pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απάτη παιδιά η Δανάη Σιργιανοπούλου αυτή ε?
Για να ξέρουμε μην την πατήσουμε!
Για να ξέρουμε μην την πατήσουμε!
Grfet
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατί αυτη μου μιλησε Simos1978, και δεν γνωριζα, οποτε ρωτησα καποιον απο εδω αν γνωριζει. Δεν σε περναει κανενας για χλεχλε.
Με ειπε στο χωρο της, κασσανδρου, 60 ευρω η μιαμιση ωρα. Πολυ λιγα δεν ειναι? Οσο παει φαινεται κ πιο πολυ για απατη.
Με ειπε στο χωρο της, κασσανδρου, 60 ευρω η μιαμιση ωρα. Πολυ λιγα δεν ειναι? Οσο παει φαινεται κ πιο πολυ για απατη.
Αφού σε λέω όλες οι φωτογραφίες είναι από το Google μούφα,το γράφει καο ο Forza ζητάει κάρτες ξέρεις πόσα προφίλ υπάρχουν και σε τρώνε τα λεφτά σε κάρτες?Γιατί αυτη μου μιλησε Simos1978, και δεν γνωριζα, οποτε ρωτησα καποιον απο εδω αν γνωριζει. Δεν σε περναει κανενας για χλεχλε.
Καλημέρα σας,
θέλω μια βοήθεια προσπαθώ να διαλέξω ένα bondage set για αγορά και έχω βρει αυτό το σιτε λέτε αξίζει ;
θέλω μια βοήθεια προσπαθώ να διαλέξω ένα bondage set για αγορά και έχω βρει αυτό το σιτε λέτε αξίζει ;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
δεν την ξέρω αλλά δουλεύει για το λίμιτ απ η αγγελία της είνσι κοπι παστ ακριβώς το ίδιο κείμενο με άλλης αφέντρας που δουλεύει και αυτή στο λίμιτ απΓια τη Domina Καλυψώ ξέρει κανείς κάτι?
Δεν την έχω ακουστά αν και στη αγγελία λέει για πολλά χρόνια εμπειρίας.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20