swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
φαίνεται πολύ κορμί φίλε. Όμως ο ίδιος χρήστης έχει ποστάρει και για άλλες 10 , μάλλον γραφείο .
Αν είναι αυτή που νομίζω πρόκειται για μεγάλη μουφα.
φαίνεται πολύ κορμί φίλε. Όμως ο ίδιος χρήστης έχει ποστάρει και για άλλες 10 , μάλλον γραφείο .
Αν είναι αυτή που νομίζω πρόκειται για μεγάλη μουφα.
Κοίτα στα μηνύματα σου,εμένα με είχε ρωτήσει τι εμπειρίες έχω η αν θα ήταν η πρώτη μου φορά,πες της την αλήθεια αφού γράφει ότι δέχεται και πρωτάρηδες και έχουν γράψει και άλλοι πρωτάρηδες που πήγαν,εγώ είμαι φούλ ικανοποιημένος,πολύ έμπειρη,το γουστάρει και φαίνεται,είναι όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες,πολύ καθαρή,ωραίο σώμα και πρόσωπο και το σημαντικότερο δεν κρατάει ώρα γι αυτό δεν μπορείς μάλλον να την πετύχεις θα έχει συναντήσεις και το κλέινει.Το γράφει και στις αγγελίες της εκπαιδεύειΚαλησπερα σε ολους! Μια βοηθεια please!! Ειμαι πρωταρης, αποφασισα να δοκιμασω την τυχη μου με την κυρια Ερθκα, αλλα το τηλ που εχει στις αγγελιες της ειναι συνεχεια κλειστο. Καποιος αλλος τροπος προσεγγισης; Επισης, οι γνωστες, θεωρειτε οτι ειναι καλη επιλογη για πρωτη φορα; Ευχαριστω.
Καλησπερα σε ολους! Μια βοηθεια please!! Ειμαι πρωταρης, αποφασισα να δοκιμασω την τυχη μου με την κυρια Ερθκα, αλλα το τηλ που εχει στις αγγελιες της ειναι συνεχεια κλειστο. Καποιος αλλος τροπος προσεγγισης; Επισης, οι γνωστες, θεωρειτε οτι ειναι καλη επιλογη για πρωτη φορα; Ευχαριστω.
η ερίκα έρχεται σαλλόνικα επιτέλους για δέκα μερες θα μείνει εσείς την έχετε κάθε μέρα εμείς την περιμένουμε Κάθε δύο μήνες η πιο τίμια επιλογή και ότι καλύτερο η ερικάρα όταν γυρίσει πίσω τότε δες τηνΡε παιδια, σας ευχαριστω πολυ!
καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω αν η σεσιλια ειναι τοσο μουναρα οσο φαινεται στις φωτογραφιες και αναμεσα σε αυτη και την ερικα ποια πιστευετε οτι ειναι πιο ομορφη.Επισης με ποια απο τις 2 αξιζει περισσοτερο ενα σεσσιον για pussy and ass worship χωρις ουτε στραπον ουτε ντυσιματα κτλ.Ευχαριστω εκ των προτερων
Όπως πολύ σωστά σου έγραψε και ο Peterdkwf12 αυτό που ζητάς δεν είναι session. Γιατί να δωσεις 80-100 για να γλείψεις ενα μουνί ; Τραβα σε ρδελο και με ένα 30αρι καθάρισες
Γιατί έμμεσα θέλει να σου πει ότι δεν ξέρει να γλύφει και ελπίζει ότι με αυτήν θα έχει χρόνο και καθοδήγηση να μάθει, εκτός του ότι το μουνακι της Ερικας θα μοσχομυρίζει ενώ της θείας απ’ το μπουρδελο θα βρωμάει. Κοίτα το στα πλαίσια του «roleplay” και βγάζει νόημα για σεσσιον. Δηλαδή αν δε σε στραπάρει και δε σου πει το αυτονόητο (ότι τον έχεις τόσο δα), δε λέει;
μπορεις να μου το στειλεις σε pm το googlαρα αλλα δεν μου το εβγαλε καπουαπαγορεύεται να βάζουμε το λίνκ από προφίλ,πάτα το όνομα της και θα στο βγάλει αμέσως δεν νομίζω να κάνει επαγγελματικά ραντεβού πρώτα είχε δημόσια και την ηλικία της,62 ετών αδύνατη με κοντό μαλλί άσπρο φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη δείχνει κανονικά το πρόσωπο της
και εγω αυτο πιστευω φιλε μου,οτι τουλαχιστον αξιζει να το επιχειρησω