Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Η Αλεξάνδρα φέρνει τις καλύτερες στο gala αλλά το εισιτήριο πανάκριβο
έχει γίνει εδώ πριν χρόνια ,πήγαινε πιο πίσω και διάβασεΩραίο θέμα ''οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα'', όμως γιατί να μην υπάρχει επίσημα μία διοργάνωση όπου θα μπορούμε να ψηφίσουμε τις καλύτερες του ελληνικού bdsm. Στο εξωτερικό υπάρχουν ανάλογες διοργανώσεις με κορυφαίες το femdom awards (Αμερική) και το Uk fetish awards (Αγγλία). Μία αξιόλογη προσπάθεια γίνεται τα τελευταία χρόνια από την Mistress Alexandra. Αναφέρομαι, σε όσους δεν το γνωρίζουν, στο Femdom Gala athens, στο οποίο συμμετέχουν οι διασημότερες του παγκόσμιου bdsm.
Μπορεις να βρεθεις με καποιες και εκτος Gala, αφου ερχονται καποιες κανουν και συναντησεις στο χωρο τους ή αλλου.Η Αλεξάνδρα φέρνει τις καλύτερες στο gala αλλά το εισιτήριο πανάκριβο
Πανέξυπνη γυναίκα η ΑλέξάνδραΜπορεις να βρεθεις με καποιες και εκτος Gala, αφου ερχονται καποιες κανουν και συναντησεις στο χωρο τους ή αλλου.
Εγω ειχα κανονισει στο προηγουμενο και κανονιζω και για το επομενο.
δεν την γνωριζω, αλλα ετσι φαινεται.Πανέξυπνη γυναίκα η Αλέξάνδρα
Την γνωρίζω είναι πανέξυπνη και σωστή επαγγελματίας τώρα έχει το καλύτερο dungeon στα βόρεια προάστειαδεν την γνωριζω, αλλα ετσι φαινεται.
Αν θυμάσαι πώς λέγεται γιατί δεν έχω χρόνο να ψάχνω τις προηγούμενες σελίδες...έχει γίνει εδώ πριν χρόνια ,πήγαινε πιο πίσω και διάβασε
Ναι, το ανακοινώνουν άλλωστε και οι ίδιες στα προφίλ τους ότι κάνουν σέσιονς.Μπορεις να βρεθεις με καποιες και εκτος Gala, αφου ερχονται καποιες κανουν και συναντησεις στο χωρο τους ή αλλου.
Εγω ειχα κανονισει στο προηγουμενο και κανονιζω και για το επομενο.
πήγαινε πολλές σελίδες πίσω ,top 3,έρικα ,Αλεξάνδρα ,θεανώΑν θυμάσαι πώς λέγεται γιατί δεν έχω χρόνο να ψάχνω τις προηγούμενες σελίδες...
Τα μoναδικά events είναι το spank και το erotic art festival.πήγαινε πολλές σελίδες πίσω ,top 3,έρικα ,Αλεξάνδρα ,θεανώ
βόρεια προάστεια εννοείς το Omega?Την γνωρίζω είναι πανέξυπνη και σωστή επαγγελματίας τώρα έχει το καλύτερο dungeon στα βόρεια προάστεια
ειναι εχω προσωπικη αποψη ,επαγγελματιας 100%Πανέξυπνη γυναίκα η Αλέξάνδρα
Ναιβόρεια προάστεια εννοείς το Omega?
Γεια σου και σένα. Πάντως δεν είναι έξυπνο να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια με τέτοιους χαρακτηρισμούς.Γεια σας πουτ@νακια μου!!
Καλημέρα! Η δεσποινίς..;Γεια σας πουτ@νακια μου!!
Θα με μάθετε πολυ σύντομαΚαλημέρα! Η δεσποινίς..;
Καλώς να ορίσεις λοιπόν από τα μέρη μας. Καλοδεχούμενη κάθε νέα παρουσία!Θα με μάθετε πολυ σύντομα