Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.271
Πόντοι
206

Doctorhouse

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
149
Πόντοι
0

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.271
Πόντοι
206
Ας δώσουμε μια ευκαιρία, μην την παίρνουμε από τα μούτρα.
Τι ευκαιρία να δώσουμε φίλε μου... Μπαίνει και βρίζει με το καλημέρα... Ότι κάποιος μπορεί να έχει ιδιαίτερα γούστα δεν σημαίνει ότι αξίζει να τον βρίζουν και να τον υποτιμούν. Ασε με τη κάθε βλαμμένη εσω μέσα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
628
Πόντοι
81
Τι ευκαιρία να δώσουμε φίλε μου... Μπαίνει και βρίζει με το καλημέρα... Ότι κάποιος μπορεί να έχει ιδιαίτερα γούστα δεν σημαίνει ότι αξίζει να τον βρίζουν και να τον υποτιμούν. Ασε με τη κάθε βλαμμένη εσω μέσα
Οι περισσότερες έτσι κάνουν λες και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να επιλέξουμε την αφέντρα που θέλουμε ή μας κάνουν χάρη. Εδώ στέλνεις μήνυμα στο facebook σε κάτι δήθεν αφέντρες και η πρώτη τους κουβέντα είναι "μαλακισμένο σκουπίδι δώσε ένα δώρο στη θεά σου για να ασχοληθεί μαζί σου". Όλες αυτές νομίζω ότι θεωρούν το bdsm σαν αυτά που βλέπουν στις ταινίες του OWK αλλά στο τέλος καταλήγουν να φαίνονται σαν ζητιάνες.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.050
Πόντοι
446
Αγαπητοί αναγνώσται και συναγωνισταί,

Η @Dimitra 35 ομολογουμένως -αν δεν είναι τρόλ- έκανε μια κακή πρώτη εντύπωση στο νήμα. Πιθανότατα να είναι νέα στο επάγγελμα ή έμπειρη στο επάγγελμα αλλά άπειρη στη διαχείριση στις πλατφόρμες των σόσιαλ μίντια και ειδικότερα σε μια τόσο σκληροτράχηλη και απαιτητική πλατφόρμα όπως το μπου. Ενδεχομένως να την συμβούλεψαν λάθος ή διαβάζοντας μηνύματα ως επισκέπτρια με τις εμπειρίες μας, να μην κατανόησε το όλο πνεύμα που διακατέχουν τα νήματα του αυταρχικού. Στης Θεσσαλονίκης ήταν κάπως καλύτερη.

Για τον λόγο, αυτό θα προέτρεπα όλους μας, να δείξουμε ανοχή και να της δώσουμε την ευκαιρία - αν το θέλει φυσικά και η ίδια- να μας συστηθεί είτε κάνοντας ένα δικό της νήμα είτε γράφοντας ένα κείμενο είτε απλά με τη συμμετοχή της στα θρεντ του αυταρχικού ή όπου αλλού ή όπως αλλιώς θέλει.

Τέλος και από μόνη της θα καταλάβει ότι όσο πιο αληθινή είναι στο λόγο της ή σε τυχόν φωτογραφίες που ανεβάσει, τόσο περισσότερο θα ανέβει σττην εκτίμηση των αναγνωστών/στριών και αν αναζητά πελάτες (απόλυτα λογικό και σεβαστό) μέσω της πλατφόρμας, τόσο πιο κερδισμένη θα βγεί.

ΥΓ 1 Επαναλαμβάνω, αν δεν είναι τρόλ.
ΥΓ 2 Συγγνώμη για το σεντόνι.

Τελευταία τροποποίηση:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.271
Πόντοι
206
Αγαπητοί αναγνώσται και συναγωνισταί,

Η @Dimitra 35 ομολογουμένως -αν δεν είναι τρόλ- έκανε μια κακή πρώτη εντύπωση στο νήμα. Πιθανότατα να είναι νέα στο επάγγελμα ή έμπειρη στο επάγγελμα αλλά άπειρη στη διαχείριση στις πλατφόρμες των σόσιαλ μίντια και ειδικότερα σε μια τόσο σκληροτράχηλη και απαιτητική πλατφόρμα όπως το μπου. Ενδεχομένως να την συμβούλεψαν λάθος ή διαβάζοντας μηνύματα ως επισκέπτρια με τις εμπειρίες μας, να μην κατανόησε το όλο πνεύμα που διακατέχουν τα νήματα του αυταρχικού. Στης Θεσσαλονίκης ήταν κάπως καλύτερη.

Για τον λόγο, αυτό θα προέτρεπα όλους μας, να δείξουμε ανοχή και να της δώσουμε την ευκαιρία - αν το θέλει φυσικά και η ίδια- να μας συστηθεί είτε κάνοντας ένα δικό της νήμα είτε γράφοντας ένα κείμενο είτε απλά με τη συμμετοχή της στα θρεντ του αυταρχικού ή όπου αλλού ή όπως αλλιώς θέλει.

Τέλος και από μόνη της θα καταλάβει ότι όσο πιο αληθινή είναι στο λόγο της ή σε τυχόν φωτογραφίες που ανεβάσει, τόσο περισσότερο θα ανέβει σττην εκτίμηση των αναγνωστών/στριών και αν αναζητά πελάτες (απόλυτα λογικό και σεβαστό) μέσω της πλατφόρμας, τόσο πιο κερδισμένη θα βγεί.

ΥΓ Επαναλαμβάνω, αν δεν είναι τρόλ.
ΥΓ Συγγνώμη για το σεντόνι
Ας ζητήσει συγνώμη και βλέπουμε

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.050
Πόντοι
446
Ας ζητήσει συγνώμη και βλέπουμε
Προσωπικά, δεν νιώθω την ανάγκη να μου ζητήσει συγγνώμη. Αν νιώσει ότι θέλει να το πει ας το πει... Αν είναι να της το εκβιάσουμε δεν έχει και νόημα. Οπότε, από την πλευρά μου, θα είμαι οκ ζητήσει δεν ζητήσει. Κατά καιρούς εχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα :cheesy::cheesy::cheesy:.

tonos1122

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
23
Πόντοι
0
γεια σας παιδια καμια κοπελα η κυρια να ριχνει πολυ ξυλο ξερετε? να μην μασαει ομως και οχι ακριβως επαγγελματιας και να ειναι γυμνασμενη οποιος ξερει να στειλει πμ ευχαριστω

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
628
Πόντοι
81
γεια σας παιδια καμια κοπελα η κυρια να ριχνει πολυ ξυλο ξερετε? να μην μασαει ομως και οχι ακριβως επαγγελματιας και να ειναι γυμνασμενη οποιος ξερει να στειλει πμ ευχαριστω
Ξύλο ρίχνουν πολλές και εξαρτάται πόσο αντέχεις, γυμνασμένη με μπράτσα, μυς στα πόδια κτλ έχω δει μία στο fetlife αλλά δεν έχω κάνει συνεδρία μαζί της για να ξέρω αν είναι καλή ή όχι στο αυταρχικό. Εγώ καλώς ή κακώς τον τελευταίο καιρό έχω καψουρευτεί την Vida. Αν θες σου στέλνω ποια είναι η γυμνασμένη σε πμ γιατί δε θέλω να πεταχτεί κανένας και να με λέει διαφημιστή.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.050
Πόντοι
446
H Madam Mysteria έχει όλο το πακέτο που περιγράφεις. Βέβαια έχει τα χρονάκια της, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Κάποιες.... πολλές σελίδες πιο πίσω, ένας φίλος αναφέρει κοπέλες για αυτό το φετίχ - τούμπανα όλα και σε εμφάνιση και σε μυικότητα - αλλά έχουν ακριβό δωράκι και από όσο έχω καταλάβει έρχονται ως city tours.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.271
Πόντοι
206

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Τόσο καλή η Έρικα; Σκέφτομαι να δοκιμάσω
Αύριο θα την ξαναδώ, το καλύτερο είναι ο πρωκτικός οργασμός που μου είχε κάνει την προηγούμενη φορά, έχω κανονίσει για αύριο στην Λάρισα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
149
Πόντοι
1

Γι αυτην εδω ξερει κανεις?
Εκτός ότι δεν βλέπεται είναι
ναί, ούτε να το σκέφτεσαι
Δούλευε σε γραφείο και έκανε τα πάντα όχι αυταρχικό για τους δικούς τους λόγους προσοχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom