swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν ακούστε να μαθαίνετε:
Φυσικά όταν λέω Νανά, δεν εννοώ Νανά από Φυλής, εννοώ Νανά από SaMe Place. Εμφανίζεται στο facebook ως Μistress Nana, και είναι θεόμουνο. Στο ίδιο στούντιο υπάρχει και μία Ανίτα, την οποία συνάντησα λόγω απουσίας της Νανάς. Τσέχα, ακόμα πιό μούναρος από την Νανά, ένα κορμί απίστευτο, δεν υπάρχει Ελληνίδα με αυτές τις αναλογίες. Απλώς αυτή απευθύνεται σε πιό νορμάλ καταστάσεις, την πλασάρουν ως αφέντρα, αλλά το κοριτσάκι δεν το κατέχει το άθλημα καθόλου. Πάντως τα λεφτά της αξίζει, γιατί είναι εμπειρία να βρεθείς με τέτοια γυναίκα, έστω και σε vanila κατάσταση.
Πάμε τώρα στην Ερικα. Την έχω δει και γευτεί. Οχι δεν ήταν ποτέ Ερρικος, αντιθέτως θα έλεγα το σώμα της θηλυκότατο. Είχε ένα διαμέρισμα, ψιλοχάλια στην Καλλιθέα. Η ίδια ξηγημένη και με όρεξη. Δείχνει να γουστάρει την κατάσταση, και ενδιαφέρεται και για την ικανοποίηση του άλλου. Συστύνεται σε ποδολάγνους, γιατί έδειξε μία αδυναμία σε αυτό. Εμένα δεν είνται και τόσο το φόρτε μου. Ελπίζω να σας κατατόπισα.
την ανιτα που την βρισκουμε υπαρχουν φωτο?ενημερωστεμαι ρε παιδια γιατι ειμαι ασχετος λιγο ευχαριστω......