Επίσης και μια δική μου άποψη σχετικά με τα αυταρχικά.
Θεωρώ πως οι περισσότερες κυρίες που κάνουν αποκλειστικά αυταρχικό, "εκμεταλεύονται" την όποια αδυναμία μας για να τα παίρνουν χοντρά. Είναι αστείο να ζητάνε περισσότερα για να τους γλύφεις τα πόδια, απ' όσα ζητάει μια βίζιτα που θα την πηδήξεις, θα τη ταλαιπωρήσεις και στο τέλος θα τελειώσεις και στο πρόσωπό της και στο στόμα της! Ακόμη και σαν "επικυνδινότητα" εργασίας, είναι αστείο να ζητάει περισσότερα η domina.
Φυσικά η κάθε μια κοστολογεί τον εαυτό της όσο γουστάρει, όμως στο βάθος αν το δεις, ενώ όλες λένε πως είναι domina εκ φύσεως, μας κοιτάνε μόνο στο πορτοφόλι και ζητούν υπερβολικά λεφτά.
Προσωπικά μου αρέσει το soft αυταρχικό, και το επιζητώ συχνά, αλλά το βρίσκω τελικά σε βίζιτες. Έχω κάνει αρκετά παλιότερα απίστευτες ποδολαγνείες με βίζιτες, φτυσίματα, ακόμη και εξευτελισμό, με κορίτσια που δεν πίστευα ότι "το 'χουν" κι όμως ήταν πολύ καλές. Παραπάνω υπηρεσίες από αυτές δεν με ενδιαφέρουν, δεν κάνω σκληρά αυταρχικά με μαστίγια και τέτοια.
Επίσης το καλό είναι ότι με τις "μη εξειδικευμένες" αν γουστάρεις μετά κάνεις και σεξ. Και μη πει κανείς ότι το σεξ δεν δένει με domina φάσεις. Γιατί μια γυναίκα μπορεί να σε βάλει να τη πηδήξεις με το ζόρι και όπως αυτή γουστάρει. Και είναι πολύ ηδονικό αυτό.
Γενικά αυταρχικό για μένα είναι η γυναίκα να ξέρει να σε παίζει με το μυαλό, το κορμί της και τις πράξεις της, αλλά να νιώθει και τι γουστάρεις και να στο δίνει με το τρόπο της.
Ωστόσο δεν γουστάρω καθόλου που προσπαθούν να μας τα αρπάξουν. Δεν μπορεί να σου λένε "απλό πρόγραμμα" 50 ευρώ και ποδολαγνεία 60! Δηλαδή στοιχίζει πιο ακριβά να γλύψω ένα πόδι από το να πηδήξω κανονικά, να βάλω να μου παιρνουν πίπες κλπ κλπ??? Είναι πιο δύσκολο για τη γυναίκα να της γλύψω το πόδι? Είναι πιο ανθυγιεινό για τη γυναίκα? Γιατί λοιπόν το χρώνουν παραπάνω? Απλώς για να εκμεταλευτούν τη συκεκριμένη αδυναμία μας (όσων την έχουμε).
Το ίδιο και με τα strapon, σου λένε 50 ευρώ για να με πηδήξεις και ....80 για να σε πηδήξω εγώ! Δεν στέκει ρε παιδιά...
Προσωπική άποψη αυτή, ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να διαφωνείτε αλλά ήθελα να την εκφράσω...
Καλή συνέχεια!