atractive_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Φίλε είναι στο face. Αμα ψάξεις θα την βρείς.Καποιο link γι αυτην την Ελενα Σαρατη που λες;
Αστο στην βρήκα Ωραίο άρωμα σε μικρό μπουκάλι
Φίλε είναι στο face. Αμα ψάξεις θα την βρείς.Καποιο link γι αυτην την Ελενα Σαρατη που λες;
Φιλε ειναι στο face. Αμα ψαξεις θα την βρείς.
Αστο στην βρήκα
Τωρα το είδα. Καλά που μου το είπες.Ε ειναι Σερετη, οχι Σαρατι γι αυτο!
Thanks!
Δεν θα έλεγα πουτανάκι καμία από τις Κυρίες που ανέφερα. Kαμία δεν ήταν ούτε είναι. Η Κυρία Νανά είναι πολλά χρόνια στον χώρο του αυταρχικού και εκπαιδεύτηκε σ το παλιό Same. Έκανε εκεί πάντα τα προσωπικά της παιχνίδια. Στα στούντιο που ήταν και είναι, μόνο αυταρχικά έκανε. Επίσης αγαπητέ Bagelisbagos πιστεύω πως αυτό που θα σου πω δεν το ξέρεις και γι αυτό λες πολλές ασυναρτησίες. Από το Same πέρασε και η Αφροδιτούλα σαν σκλαβίτσα της Κυρίας Δέσποινας. Εμένα προσωπικά μου έκανε πίπες όσο έγλυφα τα υπέροχα πόδια της μεγάλης Αφέντρας. Ακόμα και αυτό το έκανε τόσο χάλια που με ξενέρωνε. Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα . Η κοπελίτσα είχε και έχει τόσα απωθημένα που το μόνο που κάνει καλά είναι να βγάζει ένα πολύ κακό χαρακτήρα και νομίζει πως αυτό είναι αφεντριλίκη. Όχι λοιπόν δεν θα πάρουμε. Όσο για το ποιος με πληρώνει, δυστυχώς τα έχω σκάσει χοντρά σε όλες μια και δυο και τρεις φορές στην κάθε μια, για να έχω άποψη. Τώρα που το λες όμως, θα το σκεφτώας σταματησει η καθε Νανα και η καθε αλλη ασχετη να κλεβει φωτογραφιες της Κυριας Αφροδιτης και μετα θα δουμε ποια θα ξερασει ο χωρος..εξαλλου ο χρονος εχει ξερασει οτι πουτανακι ματαφερεται απο φυλης same και τουμπαλιν.............το θεμα ειναι εσενα ποιος πληρωνει να προωθεις το φυλης-σαμε που απ οτι φαινεται συνεργαζονται...
Δεν έχεις καμιά τύχη, αλλά ομολογώ πως έχεις πολύ πλάκα ρε φίλε!καλο θα ηταν καποια στιγ?μη το σαμε να σταματησει να ασχολειται με την Κυρια Αφροδιτη..δε θα τη φτασουν ποτε οτι κι αν κανουν,γτ δεν το παιρνουν αποφαση???τα μπουρδελοκοριτσα θα ειναι παντα β κατηγοριας...
τελευταια ακουσα ασχολουνται με το τι τρωει..και εις ανωτερααα,την επομενη να μας ενημερωσουν για το ποτε(τους) αφοδευει
ποσο θα ασχοληθουν ακομα???φτανει
Δεν συχνάζεις αλλά πίπες Αφροδιτάκι μια χαρά μου έπαιρνες όταν ήσουνα σκλάβα της Δέσποινας και της Λόλαςη σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα..βαλανε και γυαλια μπας και κρυψουν την ασχημια τους..δεν τις ξερω γτ δε συχναζω σε μπουρδελακια...
ρε φιλε εχεις παραισθησεις??
σου μοιαζω για γκομενα???τοσο χαλια παει το same???καλα το ειχα ακουσει οτι δεν παταει ανθρωπος αλλα οχι να βλεπετε και φαντασματα...
Τις κακομοίρες, πολυ χάλια είναι, όσο ο χώρος τους! Μάλλον έχω παραισθήσεις με Αναστασία και Αίντα
καλα λες φιλε τα ιδια ελεγα κι εγω παλια αλλα κατι μορφονιοι που νομιζουνε οτι αμα πληρωσουνε πιο πολλα για να γαμησουνε θα τους ερωτεφτη η κοπελα εχουνε χαλασει τη πιατσα. εγω ελεγα οτι στο μπουρδελο και στο στουντιο ειναι για να γαμησεις δε μπορει να εχει καταλογο σα ταβερνα αυτο τοσο το αλλο τοσο το γαμησι ενα πραγμα ειναι αντε το πολυ πολυ να χρεωνει πιο πολλα αμα θες πιο πολλη ωρα στο δοματιο οχι μαλακιες πιο πολλα λεφτα αμα θες ισπανικο και πιο πολλα αμα της πιασεις και το μουνη τι μαλακιες ειναι αφτεςΕπίσης και μια δική μου άποψη σχετικά με τα αυταρχικά.
Θεωρώ πως οι περισσότερες κυρίες που κάνουν αποκλειστικά αυταρχικό, "εκμεταλεύονται" την όποια αδυναμία μας για να τα παίρνουν χοντρά. Είναι αστείο να ζητάνε περισσότερα για να τους γλύφεις τα πόδια, απ' όσα ζητάει μια βίζιτα που θα την πηδήξεις, θα τη ταλαιπωρήσεις και στο τέλος θα τελειώσεις και στο πρόσωπό της και στο στόμα της! Ακόμη και σαν "επικυνδινότητα" εργασίας, είναι αστείο να ζητάει περισσότερα η domina.
Φυσικά η κάθε μια κοστολογεί τον εαυτό της όσο γουστάρει, όμως στο βάθος αν το δεις, ενώ όλες λένε πως είναι domina εκ φύσεως, μας κοιτάνε μόνο στο πορτοφόλι και ζητούν υπερβολικά λεφτά.
Προσωπικά μου αρέσει το soft αυταρχικό, και το επιζητώ συχνά, αλλά το βρίσκω τελικά σε βίζιτες. Έχω κάνει αρκετά παλιότερα απίστευτες ποδολαγνείες με βίζιτες, φτυσίματα, ακόμη και εξευτελισμό, με κορίτσια που δεν πίστευα ότι "το 'χουν" κι όμως ήταν πολύ καλές. Παραπάνω υπηρεσίες από αυτές δεν με ενδιαφέρουν, δεν κάνω σκληρά αυταρχικά με μαστίγια και τέτοια.
Επίσης το καλό είναι ότι με τις "μη εξειδικευμένες" αν γουστάρεις μετά κάνεις και σεξ. Και μη πει κανείς ότι το σεξ δεν δένει με domina φάσεις. Γιατί μια γυναίκα μπορεί να σε βάλει να τη πηδήξεις με το ζόρι και όπως αυτή γουστάρει. Και είναι πολύ ηδονικό αυτό.
Γενικά αυταρχικό για μένα είναι η γυναίκα να ξέρει να σε παίζει με το μυαλό, το κορμί της και τις πράξεις της, αλλά να νιώθει και τι γουστάρεις και να στο δίνει με το τρόπο της.
Ωστόσο δεν γουστάρω καθόλου που προσπαθούν να μας τα αρπάξουν. Δεν μπορεί να σου λένε "απλό πρόγραμμα" 50 ευρώ και ποδολαγνεία 60! Δηλαδή στοιχίζει πιο ακριβά να γλύψω ένα πόδι από το να πηδήξω κανονικά, να βάλω να μου παιρνουν πίπες κλπ κλπ??? Είναι πιο δύσκολο για τη γυναίκα να της γλύψω το πόδι? Είναι πιο ανθυγιεινό για τη γυναίκα? Γιατί λοιπόν το χρώνουν παραπάνω? Απλώς για να εκμεταλευτούν τη συκεκριμένη αδυναμία μας (όσων την έχουμε).
Το ίδιο και με τα strapon, σου λένε 50 ευρώ για να με πηδήξεις και ....80 για να σε πηδήξω εγώ! Δεν στέκει ρε παιδιά...
Προσωπική άποψη αυτή, ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να διαφωνείτε αλλά ήθελα να την εκφράσω...
Καλή συνέχεια!