atractive_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Εκανα παιχνίδι με την Αίντα χωρίς την Αναστασία. Είναι πενέμορφη και τέλεια απο κάθε άποψη. Με μάγεψε η μικρή αφέντρα και συνιστώ στους ομοιδεάτες φίλους να την επισκεφτούν.
Καλή η Μπέττυ αλλά με το ρολόι στο χέρι,κάνει πολύ καλό στράπ.Το καλυτερο αυταρχικο παιζει στο φυλλης 104 και για μενα Μπετυ και Αντζελα,σταθερες αξιες χρονια τωρα.
;΄΄Εχω πάει στην έρρικα,την συστήνω για σκληρά κ στράπ,κάνει και ποδολαγνεία αλλά με τον δικό της τρόπο,Μπέττυ και έρικκα το καλύτερο στράπ.λογικά αυτήν εδώ θα λες
έχει πάει κανείς να μας πει εντυπώσεις;
Η Νανά κουκλάρα.......
Φυλής 104...
Κυρία Μπέττυ ...... πάντα θά προσκυνάμε στό μεγαλείο της !!
Γυναίκα είναι σιγουράκι,έχω κάνει αρκετές συναντήσεις μαζί της.άριστη στο μαστίγωμαΗ ντομινα Ερικα ειναι γυναίκα η τρανσφορμερ ρε συναγωνιστε.Επισης ποσο παει το σεσσιον
......
Φυλής 104...
Κυρία Μπέττυ ...... πάντα θά προσκυνάμε στό μεγαλείο της !!
Αλλά ο άτιμος ο χρόνος αμείλικτος.Καλή η Μπέττυ αλλά με το ρολόι στο χέρι,κάνει πολύ καλό στράπ.
Σίγουρα είναι αφέντρα; Νομίζω πως είναι της ποδολαγνείας Aν ήταν αφέντρα κάτι θα είχα ακούσει. Η Έρρικα που έχει ανεβάσει τις φώτο που κάνουν μαζί σέσσιον;
Φίλε για την Αλεξάνδρα που γνώρισα πρόσφατα πάρα πολύ καλή!Την Κάτια δεν την ξέρω...Καλημέρα συνάδελφοι, λίγα μηνύματα έχω εδώ αλλά παρακολουθώ καιρό. Θέλω να κλείσω το πρώτο session μου, δεν με ενδιαφέρει το strap on και οτιδήποτε μπαίνει στον κώλο μου, αλλά facesitting, ποδολαγνεία κλπ είμαι μεταξύ Αλεξάνδρας και Κάτιας και Μισελ, τι προτείνετε;
Δεν την εχω πετυχει εδω μεσα σε σχολια-κριτικες , κανενας επι του θεματος ?