Έρικα και Λόλα οι θεές του bfsmΚαλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλησπέρα σαςΚαλησπέρα ! Εχει κάποιος γνώμη για την Domina Antzy Karra ?
ΑΠΑΤΗ η Κυρία Άντζυ Καρρά
Προσοχή, ζητά προκαταβολή και μετά "χάνεται" ..
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
Σεξ δεν ξέρω αν κάνει πάντως αν την παρακαλέσεις και είναι δε διάθεση θα σε αφήσει να πιάσεις τα βυζιά και να της γλύψεις τις ρώγες. Εμένα για παράδειγμα μου το είχε επιτρέψει. Αλλά τελευταία φορά είχα πάει το 2019 και ήταν στις αρχές της, τώρα δεν ξέρω αν αφήνει.Ξέρει κανείς αν η Θεανώ κάνει και σεξ?
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 260
- Πόντοι
- 26
Δεν αφηνει να γλυψεις παντως ,μονο ποδια ειπε ,οχι αναμεσα στα ποδια . Παιζει με τις ηλικιες στο τι αφηνει και τι οχι . Οποτε 120 μονο για ποδια και κανα παιχνιδι χωρις γλωσσα ειναι πολλα .Σεξ δεν ξέρω αν κάνει πάντως αν την παρακαλέσεις και είναι δε διάθεση θα σε αφήσει να πιάσεις τα βυζιά και να της γλύψεις τις ρώγες. Εμένα για παράδειγμα μου το είχε επιτρέψει. Αλλά τελευταία φορά είχα πάει το 2019 και ήταν στις αρχές της, τώρα δεν ξέρω αν αφήνει.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
120€ το έχει πάει; Όταν πήγαινα εγώ το είχε 80€ και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60€. Άφηνε μάλιστα να της φιλάς και τα κωλομάγουλα κτλ. Αλλά όπως έγραψα τότε ήταν στις αρχές της.Δεν αφηνει να γλυψεις παντως ,μονο ποδια ειπε ,οχι αναμεσα στα ποδια . Παιζει με τις ηλικιες στο τι αφηνει και τι οχι . Οποτε 120 μονο για ποδια και κανα παιχνιδι χωρις γλωσσα ειναι πολλα .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 260
- Πόντοι
- 26
Το καλοκαιρι αυτες ηταν οι τιμες της ,δεν ξανασχοληθηκα.120€ το έχει πάει; Όταν πήγαινα εγώ το είχε 80€ και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60€. Άφηνε μάλιστα να της φιλάς και τα κωλομάγουλα κτλ. Αλλά όπως έγραψα τότε ήταν στις αρχές της.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.356
- Πόντοι
- 4.510
Σε μασατζιδικο τ φάση είναι το αυταρχικό;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
Και σε ταβέρνα αν ζητήσεις έναν καφέ θα σου το φτιάξουν, κάτι ανάλογο είναι και αυτό που ρωτάς.Σε μασατζιδικο τ φάση είναι το αυταρχικό;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.356
- Πόντοι
- 4.510
Χαχαχαχχα κατάλαβα φόλαΚαι σε ταβέρνα αν ζητήσεις έναν καφέ θα σου το φτιάξουν, κάτι ανάλογο είναι και αυτό που ρωτάς.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 817
- Πόντοι
- 86
Κοίτα μπορεί κάποια να είναι καλή και να τα καταφέρνει και στο αυταρχικό όπως και σε ταβέρνες να φτιάχνουν καλό καφέ. Πάντως εγώ τον καφέ μου θέλω να τον πίνω σε καφετέριες για να βλέπω ωραίες σερβιτόρες ή γυναίκες στα γύρω τραπέζια και όχι κοιλούμπες σαν εμένα να τρώνε τα παϊδάκια τους χαχαχχχαχαχχαχαχα.Χαχαχαχχα κατάλαβα φόλα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι στο μασάντζιδικο πας για άλλαΣε μασατζιδικο τ φάση είναι το αυταρχικό;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
1120€ το έχει πάει; Όταν πήγαινα εγώ το είχε 80€ και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60€. Άφηνε μάλιστα να της φιλάς και τα κωλομάγουλα κτλ. Αλλά όπως έγραψα τότε ήταν στις αρχές της.
Παλιά μαζί μου είχε κάνει στα 100 ευρώ τώρα δεν ξέρω μουνάρα αλλά πολύ φλύαρηΞέρει κανείς αν η Θεανώ κάνει και σεξ?
Με την έρικα έχω κάνει το καλύτερο παιχνίδιΚαλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 260
- Πόντοι
- 26
Η Θεανω μου ειπε οχι ,μακαρι να εκανε,αλλες σιγουρα κανουν .Γνωρίζει κανείς εάν η Θεανώ κάνει ass και pussy worship εάν όχι κάποια που να το κάνει
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.356
- Πόντοι
- 4.510
Δεν το δίνει δηλ το μουνάκι της; ΚρίμαΗ Θεανω μου ειπε οχι ,μακαρι να εκανε,αλλες σιγουρα κανουν .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 260
- Πόντοι
- 26
Προσωπικα εγω θεωρω οτι αν δεν σου δινουν αυτα που θελεις ,δεν πας απλα ,πεταμενα λεφτα και δεν ζητανε λιγα ,αυτα εγω τα ξεκαθαριζω απο την αρχη ,εχω αυτα τα φετιχ ,ειμαστε οκ ? αν πει οχι αυτο η οχι το αλλο ,ευχαριστω γεια σας . Τα απλα και ευκολα τυπου ποδολατρεια τα κανουν ολες ,εδω φαινεται η επαγγελματιας .Δεν το δίνει δηλ το μουνάκι της; Κρίμα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 26