Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
186
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά! Ορκισμένος στην Λόλα για δύο τρία χρόνια ψάχνω να βρω τα πατήματα μου! Επισκέφτηκα την Θεανώ πριν καμία δεκαριά μέρες!Την είχα ξανά επισκεφτεί πριν γνωρίσω την Λόλα! Πανέμορφη γυναίκα κάνει καλό παιχνίδι αλλά έχει ένα ελάττωμα που το έχουν ξανά γράψει! Είναι φλύαρη σε κακές στιγμές, δηλαδή εκεί που σε χτυπάει και σε φτύνει μπορεί να σου πει κοίτα τι ωραία γάντια τα πήρα από τον τάδε μέρος και να λέει για αυτό ένα δύο λεπτά εκεί που πάει να σε στήσει στα 4 να σου πει κάτι άκυρο που θα σε ξενερώσει! Γενικά όμως είναι αρκετά καλή επιλογή!Μην μπαίνουμε σε συγκρίσεις με την Λόλα γιατί είναι άδικο για τις άλλες κυρίες!Θα προσπαθήσω να συναντηθώ και με την Έρικα σύντομα!! Λόλα μία μία μοναδική!
Έρικα και Λόλα οι θεές του bfsm

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Ξέρει κανείς αν η Θεανώ κάνει και σεξ?
Σεξ δεν ξέρω αν κάνει πάντως αν την παρακαλέσεις και είναι δε διάθεση θα σε αφήσει να πιάσεις τα βυζιά και να της γλύψεις τις ρώγες. Εμένα για παράδειγμα μου το είχε επιτρέψει. Αλλά τελευταία φορά είχα πάει το 2019 και ήταν στις αρχές της, τώρα δεν ξέρω αν αφήνει.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
26
Σεξ δεν ξέρω αν κάνει πάντως αν την παρακαλέσεις και είναι δε διάθεση θα σε αφήσει να πιάσεις τα βυζιά και να της γλύψεις τις ρώγες. Εμένα για παράδειγμα μου το είχε επιτρέψει. Αλλά τελευταία φορά είχα πάει το 2019 και ήταν στις αρχές της, τώρα δεν ξέρω αν αφήνει.
Δεν αφηνει να γλυψεις παντως ,μονο ποδια ειπε ,οχι αναμεσα στα ποδια . Παιζει με τις ηλικιες στο τι αφηνει και τι οχι . Οποτε 120 μονο για ποδια και κανα παιχνιδι χωρις γλωσσα ειναι πολλα .

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Δεν αφηνει να γλυψεις παντως ,μονο ποδια ειπε ,οχι αναμεσα στα ποδια . Παιζει με τις ηλικιες στο τι αφηνει και τι οχι . Οποτε 120 μονο για ποδια και κανα παιχνιδι χωρις γλωσσα ειναι πολλα .
120€ το έχει πάει; Όταν πήγαινα εγώ το είχε 80€ και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60€. Άφηνε μάλιστα να της φιλάς και τα κωλομάγουλα κτλ. Αλλά όπως έγραψα τότε ήταν στις αρχές της.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
254
Πόντοι
26
120€ το έχει πάει; Όταν πήγαινα εγώ το είχε 80€ και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60€. Άφηνε μάλιστα να της φιλάς και τα κωλομάγουλα κτλ. Αλλά όπως έγραψα τότε ήταν στις αρχές της.
Το καλοκαιρι αυτες ηταν οι τιμες της ,δεν ξανασχοληθηκα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.352
Πόντοι
4.510

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Χαχαχαχχα κατάλαβα φόλα
Κοίτα μπορεί κάποια να είναι καλή και να τα καταφέρνει και στο αυταρχικό όπως και σε ταβέρνες να φτιάχνουν καλό καφέ. Πάντως εγώ τον καφέ μου θέλω να τον πίνω σε καφετέριες για να βλέπω ωραίες σερβιτόρες ή γυναίκες στα γύρω τραπέζια και όχι κοιλούμπες σαν εμένα να τρώνε τα παϊδάκια τους χαχαχχχαχαχχαχαχα.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
1
Ξέρει κανείς αν η Θεανώ κάνει και σεξ?
Παλιά μαζί μου είχε κάνει στα 100 ευρώ τώρα δεν ξέρω μουνάρα αλλά πολύ φλύαρη

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom