Δεν είμαστε για να συμφωνούμε σε όλα για εμένα γράφω από αυτές που έχω δει λολα και ερικα οι καλύτερεςΘα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λολα και έρικα ούτε γκάζια έχουν μειώσει το αντίθετο και είναι και έμπειρες συν την μισέλ βέβαιακαλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!
![]()
Αν εννοείς τη Domina Olga εγω που μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο, ήταν κυρία και κατατοπιστική καμία σχεση με αυτά που δειχνεις
Δεν είναι η ίδια της έχει μπερδέψειΑν εννοείς τη Domina Olga εγω που μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο, ήταν κυρία και κατατοπιστική καμία σχεση με αυτά που δειχνεις
Γράψε μας ποιες έχεις δει και αξίζουν από τις καινούργιες όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτεςκαλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!
![]()
Πω ρε φίλε, η περσα ήταν πολύ δυνατή.Πέρσα Σωτηρίου..... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!!!
Επί του παρόντος all in στην ΙΣΙΔΑΡΑ!
Πανέμορφη Αμαζόνα... Δεν ήταν του καθαρά old school αυταρχικό. Ήταν απίστευτα αισθησθιακή και αυστηρή όσο χρειαζόνταν! Μοναδική...Πω ρε φίλε, η περσα ήταν πολύ δυνατή.
Διαγραμμένο μέλος 249853
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2024
- Like
- 189
- Πόντοι
- 0
τι ειπές τωρα.... Γκομενάρα και εξαιρετικη επαγγελματίαε!Πέρσα Σωτηρίου..... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!!!
Επί του παρόντος all in στην ΙΣΙΔΑΡΑ!
Η τελευταία καλη ανακάλυψη του same placeΠανέμορφη Αμαζόνα... Δεν ήταν του καθαρά old school αυταρχικό. Ήταν απίστευτα αισθησθιακή και αυστηρή όσο χρειαζόνταν! Μοναδική...
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).Η τελευταία καλη ανακάλυψη του same place
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Όντως εντυπωσιακότατη παρουσία η Persa, δυστυχώς την είχα δει μόνο σε ένα spank party ή το 2017 ή το 2018 ήταν.Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).
Γκουγκλαρε το τηλ κ δες..
Έχω πάει εγώ. Ψηλή με τατουάζ (εμένα δεν με ενόχλησε) ήταν κάπως μαγκωμένη. Ίσως έφταιγα και εγώ δεν ήμουν χαλαρός. Καλά πέρασα αλλά είμαι και πρωτάρης και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνει κάτι παραπάνωΓΑΜΑΩ ΜΕ ΣΤΡΑΠΟΝ
Ειμαι η Ελενα 24 ετων Βi, ειμαι αυταρχικη και με εμπειρια. Μαρεσει να ξεκωλιαζω αντρες, να τους υποτασω και να τους ξεφτιλιζω να τους φτυνω και να παιζουν με την βροχη μου. Αναλαμβανω και ζευγαρι σε ενεργητικο ρολο , αν θελεις να παιξεις με το στραπον μου και πιστευει οτι αντεχεις. Περιμενω...kanesex.com
Έχεις κάποιος εμπειρία ;;
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
το ποιά αξίζει είναι υποκειμενικό.....Γράψε μας ποιες έχεις δει και αξίζουν από τις καινούργιες όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες
το αντικειμενικό είναι πως η πάροδος του χρόνου φαίνεται και επηρεάζει το performance μιας mistress......
Πόσο πήγε το μαλλί?Έχω πάει εγώ. Ψηλή με τατουάζ (εμένα δεν με ενόχλησε) ήταν κάπως μαγκωμένη. Ίσως έφταιγα και εγώ δεν ήμουν χαλαρός. Καλά πέρασα αλλά είμαι και πρωτάρης και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνει κάτι παραπάνω
200€ μιάμιση ώρα. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.Πόσο πήγε το μαλλί?
Too much ρε συ200€ μιάμιση ώρα. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Η Λόλα παίρνει 150 με το ξενοδοχείο μέσα για 1 ώρα, γενικά οι τιμές για μια ώρα είναι κοντά στα 100, πως σου ζητούσαν 200 για 1.30 δεν ξέρωΚάποιες άλλες που έψαχνα ζητάγανε και περισσότερα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 26