Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Τι να σου πω μάλλον την πάτησα.

Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Πριν λίγες ώρες βρέθηκα με mistress olga και πραγματικά έχω να πω ήταν φανταστικό μπορεί να φαίνεται απότομη στο τηλέφωνο αλλά απο κοντα σε κάνει να νιώθεις άνετα και σε ξεφτιλίζει αφάνταστα ήταν πολυ hardcore και σε κάνει να νιώθεις τόσο ξεφτιλισμένη τι να πω πολυ καυλα και την προτείνω σε όλους!!!

Saras84

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Όταν ξεκινήσει στείλε μέιλ
Κάποια στιγμή είχα στείλει αλλά απάντηση δεν πήρα... Φαντάζομαι ότι κάνει επιλεκτικές και μετρημένες συναντήσεις με αναμονή κοντά στο μήνα. Τουλάχιστον από όσα διάβασα παραπάνω. Λαϊκό προσκύνημα με το επανέρχεται.

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21
Η έρικα το γουστάρει και το ζει κορυφαία και πίστεψε με πάμε πολλοί γιατί δεν το κάνει για τα φράγκα ,η πιο έμπειρη αφέντρα ακούραστη και μουνάρα έχει όλο το πακέτο
Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο έχω κατασταλάξει μόνο στην έρικα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Η πέρσα πολύ καλή αλλά όχι αφέντρα αν δεν ξέρεις μην γράφεις ανοησίες
Ήταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ήταν ποτέ στο same place η πέρσα στο limit up ήταν
αυτό ισχύει

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).

Ήταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτό ισχύει
Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρη

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρη
Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
Άφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε :buck2::buck2::buck2::buck2:

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε :buck2::buck2::buck2::buck2:
ποιες φήμες ακούστηκαν για ποιον/α και ποια είναι η αδελφή του σκέλετορ...? Με γρίφους μιλάς γέροντα.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανε

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Όταν έγραφα εγώ για την πέρσα τα καλύτερα πέσσνε να με φάνε

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Άφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.
Τις ξέρω όλες σπό την Τίνα καλλιρόης και τη καλύτερη την νανά βρετού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom