You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποια προτεινεις εσυ;Η Λόλα παίρνει 150 με το ξενοδοχείο μέσα για 1 ώρα, γενικά οι τιμές για μια ώρα είναι κοντά στα 100, πως σου ζητούσαν 200 για 1.30 δεν ξέρω
Ισιδα νούμερο 1 για μένα αυτή τη στιγμή.Ποια προτεινεις εσυ;
Εναλλακτικά Θεανώ
Διαγραμμένο μέλος 247108
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πριν λίγες ώρες βρέθηκα με mistress olga και πραγματικά έχω να πω ήταν φανταστικό μπορεί να φαίνεται απότομη στο τηλέφωνο αλλά απο κοντα σε κάνει να νιώθεις άνετα και σε ξεφτιλίζει αφάνταστα ήταν πολυ hardcore και σε κάνει να νιώθεις τόσο ξεφτιλισμένη τι να πω πολυ καυλα και την προτείνω σε όλους!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Περίμενε Λόλα για μένα...Ποια προτεινεις εσυ;
Alexandhisworld
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πως τη βρίσκουμε ρε παιδιά τη Λόλα??Περίμενε Λόλα για μένα...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Όταν ξεκινήσει στείλε μέιλΠως τη βρίσκουμε ρε παιδιά τη Λόλα??
Κάποια στιγμή είχα στείλει αλλά απάντηση δεν πήρα... Φαντάζομαι ότι κάνει επιλεκτικές και μετρημένες συναντήσεις με αναμονή κοντά στο μήνα. Τουλάχιστον από όσα διάβασα παραπάνω. Λαϊκό προσκύνημα με το επανέρχεται.Όταν ξεκινήσει στείλε μέιλ
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο έχω κατασταλάξει μόνο στην έρικαΗ έρικα το γουστάρει και το ζει κορυφαία και πίστεψε με πάμε πολλοί γιατί δεν το κάνει για τα φράγκα ,η πιο έμπειρη αφέντρα ακούραστη και μουνάρα έχει όλο το πακέτο
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Η πέρσα πολύ καλή αλλά όχι αφέντρα αν δεν ξέρεις μην γράφεις ανοησίεςΠέρσα Σωτηρίου..... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!!!
Επί του παρόντος all in στην ΙΣΙΔΑΡΑ!
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Δεν ήταν ποτέ στο same place η πέρσα στο limit up ήτανΗ τελευταία καλη ανακάλυψη του same place
Ήταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.Η πέρσα πολύ καλή αλλά όχι αφέντρα αν δεν ξέρεις μην γράφεις ανοησίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό ισχύειΔεν ήταν ποτέ στο same place η πέρσα στο limit up ήταν
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).
Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρηΉταν η super Αφέντρα και το απόλυτο θηλυκό. Ό,τι καλύτερο είχα ζήσει πριν γνωρίσω την 'Ισιδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό ισχύει
Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.Στο limit up Αφέντρα δεν ήταν πολύ σωστή σε όλα της και παρείχε τα πάντα και γκομενάρα δίμετρη
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 572
- Πόντοι
- 81
Άφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.Εγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
Τελευταία τροποποίηση:
trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτεΕγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
ποιες φήμες ακούστηκαν για ποιον/α και ποια είναι η αδελφή του σκέλετορ...? Με γρίφους μιλάς γέροντα.γενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Γκομενάρα αλλά αυταρχικό δεν σεξ έκανεΕγώ Θεσσαλονίκη όποτε την συνάντησα ήταν φανταστική και εξαιρετική σε όλα της! Μοναδική! Ποτέ δεν μου έδειξε ότι σε κάτι δεν ήταν σωστή.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Όταν έγραφα εγώ για την πέρσα τα καλύτερα πέσσνε να με φάνεγενικα στο παρελθον ειχαν ακουστει διαφορες φημες αλλα κανενας δεν επιβεβαιωσε κατι ανοιχτα. τουλαχιστον εχετε και την αδερφη του Skeletor να απασχοληθειτε
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Τις ξέρω όλες σπό την Τίνα καλλιρόης και τη καλύτερη την νανά βρετούΆφησε τις δικαιολογίες, εφόσον δεν ήξερες που ακριβώς βρισκόταν και αν ήταν ή όχι 100% αφέντρα μένεις μετεξεταστέος. Στο νήμα αυτό για να μην σου την πουν πρέπει να γράφεις ύμνους μόνο για μια ώριμη μπεσαλού.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20