Αν έκανε ή δεν έκανε νομίζω είναι δικό της θέμα και όσων συνευρέθηκαν ενεργητικά μαζί της. Τώρα μετά από τόσα χρόνια να έρχεται και να λέει κάποιος πήδηξα τις τάδε αφέντρες χωρίς να υπάρχει βήμα από τις ίδιες για να απαντήσουν, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, για το μόνο λόγο ότι η ίδια ποτέ της δεν δήλωσε ότι το προσφέρει. Το ίδιο ισχυεί για κάθε κοπέλα από αφέντρα, έσκορτ και πάει λέγοντας.... Αν πχ κάποια έσκορτ δηλώνει ότι δεν προσφέρει πρωκτικό και βγαίνουν και λένε ότι προσφέρει, είναι το ίδιο άσχημο. Το ότι κάποια ίσως αισθάνθηκε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο σε κάποιον πελάτη της, δεν είναι λόγος να αρχίσει το κους κους και το κουτσομπολιό και να βάζουμε ταμπέλες. Προσωπική μου άποψη πάντα, μπορεί και λανθασμένη. Εξάλλου αυτό που προσπάθουμε οι περισσότεροι είναι να μην υπάρχει λογοκρισία σε αυτό και σε κάθε άλλο θρεντ που συμμετέχουμε. (Με την έννοια ότι δεν είχα σκοπό να λογοκρίνω ούτε τον Fotis_Freedom, ούτε τον Mudhoney). Αυτα από μένα για το θέμα αυτό δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, οπότε δεν συνεχίζω μια συζήτηση που μπορεί να κουράζει κάποιους αναγνώστες.
Πέρσα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!