Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
H Πέρσα δεν ηξερε αυταρχικο:embarrased::embarrased:? Το καλύτερο γαμησι που μου ριξε ποτε αφεντρα! Η Πέρσα και η Dominaru έριχναν το καλυτερο στραποναρισμα με διαφορά! Σε βαζανε κάτω και αν δν έφτυνες τα σωθικά σου δεν σταματούσαν. Και στην ουρολαγνεια κορυφη η Πέρσα! Σου άδειαζε τον δούναβη σένιο σε έκανε!
Φίλε έκανε και σεξ όπως οι περισσότερες τα καλύτερα είχα γράψει για την πέρσα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Όλοι καταλαβαίνουμε ποιες αφέντρες αναφέρονται πέρα από την Πέρσα. Είναι τραγικό πάντως να γίνονται αναφορές στην Πέρσα (και για κάθε Πέρσα) ισχύουν δεν ισχύουν, κουτσομπολιό ή όχι, όταν η ίδια έχει αποχωρήσει από τον χώρο και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να το διαψεύσει. Όλοι ξέρουμε πόσο λεπτό είναι το θέμα αυτό σε ζητήματα Γυναικείας Κυριαρχίας. Αν και όταν ποτέ κάποιος έχει έρθει σε ενεργητική ερωτική συνεύρεση με κάποια Αφέντρα, για μένα κιμπάρικο είναι να το κρατήσει για πάρτυ του και όχι να το κουνάει λάβαρο όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Ακόμα και αν μια Αφέντρα ενδώσει ερωτικά σε κάποιον πελάτη της, ο δεύτερος θα πρέπει να το σεβαστεί και να το εκτιμήσει και όχι να το διατυμπανίζει εκθέτοντας την επαγγελματικα.
Δεν κουνάω κανένα λάβαρο,αλήθειες γράφω

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Αν έκανε ή δεν έκανε νομίζω είναι δικό της θέμα και όσων συνευρέθηκαν ενεργητικά μαζί της. Τώρα μετά από τόσα χρόνια να έρχεται και να λέει κάποιος πήδηξα τις τάδε αφέντρες χωρίς να υπάρχει βήμα από τις ίδιες για να απαντήσουν, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, για το μόνο λόγο ότι η ίδια ποτέ της δεν δήλωσε ότι το προσφέρει. Το ίδιο ισχυεί για κάθε κοπέλα από αφέντρα, έσκορτ και πάει λέγοντας.... Αν πχ κάποια έσκορτ δηλώνει ότι δεν προσφέρει πρωκτικό και βγαίνουν και λένε ότι προσφέρει, είναι το ίδιο άσχημο. Το ότι κάποια ίσως αισθάνθηκε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο σε κάποιον πελάτη της, δεν είναι λόγος να αρχίσει το κους κους και το κουτσομπολιό και να βάζουμε ταμπέλες. Προσωπική μου άποψη πάντα, μπορεί και λανθασμένη. Εξάλλου αυτό που προσπάθουμε οι περισσότεροι είναι να μην υπάρχει λογοκρισία σε αυτό και σε κάθε άλλο θρεντ που συμμετέχουμε. (Με την έννοια ότι δεν είχα σκοπό να λογοκρίνω ούτε τον Fotis_Freedom, ούτε τον Mudhoney). Αυτα από μένα για το θέμα αυτό δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, οπότε δεν συνεχίζω μια συζήτηση που μπορεί να κουράζει κάποιους αναγνώστες.

Πέρσα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!:cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, ότι ο @kostasdou είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν είναι η Βίντα, αλλά θαυμαστής της Βίντα -όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί- και δεν είναι fake προφίλ. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις στα μηνύματα του φόρουμ. Η Βίντα είναι μια αξιοπρεπέστατη επιλογή και για τα δικά μου γούστα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, ότι ο @kostasdou είναι υπαρκτό πρόσωπο, δεν είναι η Βίντα, αλλά θαυμαστής της Βίντα -όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί- και δεν είναι fake προφίλ. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις στα μηνύματα του φόρουμ. Η Βίντα είναι μια αξιοπρεπέστατη επιλογή και για τα δικά μου γούστα.
Άστο να πάει άστο, εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πυραμίδα του Χέωπα είναι νεότερη από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα κολλήσουν να γράφουν ότι είμαι η Vida; Άστο να πάει άστο.
Το να γράφει κάποιος για μια ώριμη μαντάμ είναι λογικό για αυτούς, το να γράφει όμως για μια εντυπωσιακή αφέντρα όπως η Vida σε κάνει αυτόματα να είσαι τρολ ή η ίδια η Vida, τόσο μυαλό έχουν στο κεφάλι τους τέτοια γράφουν.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
φίλε kostasdou το έχουμε καταλάβει ότι τρέφεις μία ιδιαίτερη προτίμηση στη Vida (και μαγκιά σου), αλλά μην μας το λες συνέχεια..... το πολύ το κύρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς ακόμη!

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
φίλε kostasdou το έχουμε καταλάβει ότι τρέφεις μία ιδιαίτερη προτίμηση στη Vida (και μαγκιά σου), αλλά μην μας το λες συνέχεια..... το πολύ το κύρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς ακόμη!
Μάλλον μου κάνεις πλάκα. Δεν διαβάσες τον άλλο που σε ένα σωρό αναρτήσεις γράφει ότι είμαι η Vida; Αντί να σε πειράξουν οι αηδίες που γράφει ο γραφικός σε πείραξε αυτό που γράφω εγώ; Εγώ όταν με προσβάλουν απαντάω, απλά τα πράγματα.
*Βέβαια είδα ότι έσβησαν τις αναρτήσεις του γραφικού που έγραφε ότι είμαι η Vida και ίσως δεν τις διάβασες.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Μάλλον μου κάνεις πλάκα. Δεν διαβάσες τον άλλο που σε ένα σωρό αναρτήσεις γράφει ότι είμαι η Vida; Αντί να σε πειράξουν οι αηδίες που γράφει ο γραφικός σε πείραξε αυτό που γράφω εγώ; Εγώ όταν με προσβάλουν απαντάω, απλά τα πράγματα.
Εγώ πάλι, όταν με προσβάλλουν τους γράφω στα αρχίδια μου.....
και αν κάποιος με προκαλέσει σε καβγά του απαντάω όπως ο Ζήκος...

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Αν έκανε ή δεν έκανε νομίζω είναι δικό της θέμα και όσων συνευρέθηκαν ενεργητικά μαζί της. Τώρα μετά από τόσα χρόνια να έρχεται και να λέει κάποιος πήδηξα τις τάδε αφέντρες χωρίς να υπάρχει βήμα από τις ίδιες για να απαντήσουν, προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, για το μόνο λόγο ότι η ίδια ποτέ της δεν δήλωσε ότι το προσφέρει. Το ίδιο ισχυεί για κάθε κοπέλα από αφέντρα, έσκορτ και πάει λέγοντας.... Αν πχ κάποια έσκορτ δηλώνει ότι δεν προσφέρει πρωκτικό και βγαίνουν και λένε ότι προσφέρει, είναι το ίδιο άσχημο. Το ότι κάποια ίσως αισθάνθηκε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο σε κάποιον πελάτη της, δεν είναι λόγος να αρχίσει το κους κους και το κουτσομπολιό και να βάζουμε ταμπέλες. Προσωπική μου άποψη πάντα, μπορεί και λανθασμένη. Εξάλλου αυτό που προσπάθουμε οι περισσότεροι είναι να μην υπάρχει λογοκρισία σε αυτό και σε κάθε άλλο θρεντ που συμμετέχουμε. (Με την έννοια ότι δεν είχα σκοπό να λογοκρίνω ούτε τον Fotis_Freedom, ούτε τον Mudhoney). Αυτα από μένα για το θέμα αυτό δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, οπότε δεν συνεχίζω μια συζήτηση που μπορεί να κουράζει κάποιους αναγνώστες.

Όταν πήγα στρατό κατάλαβα γιατί δεν είχα πηδήξει ούτε ένα top model, τα είχαν πηδήξει όλα οι φαντάροι (σαν το Φωτάκο ένα πράγμα) του λόχου μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Πιος σε πιστεύει?

• Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
φίλε kostasdou το έχουμε καταλάβει ότι τρέφεις μία ιδιαίτερη προτίμηση στη Vida (και μαγκιά σου), αλλά μην μας το λες συνέχεια..... το πολύ το κύρ ελέησον το βαριέται κι ο

*Βέβαια είδα ότι έσβησαν τις αναρτήσεις του γραφικού που έγραφε ότι είμαι η Vida και ίσως δεν τις διάβασες.
Τότε σε σε βάζει και γράφεις οπότε το ίδιο είναι,όποτε έρχεται Αθήνα μόνο για δύο μέρες φεύγει άφραγκη

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Τότε σε σε βάζει και γράφεις οπότε το ίδιο είναι,όποτε έρχεται Αθήνα μόνο για δύο μέρες φεύγει άφραγκη
Μάλλον επειδή η ώριμη απ' το Λονδίνο σας βάζει να την αποθεώνετε και να υποστηρίζετε ότι μοιάζει 30άρα νομίζεις ότι αυτά τα κάνουν και άλλες. Κούνια που σε κούναγε. Αν η Vida μου έλεγε να γράφω ψέματα για αυτή θα με ξενέρωνε τέρμα.
Συνέχισε έτσι και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βλέπεις απαντήσεις μου που θα αναφέρουν πόσο εντυπωσιακή αφέντρα είναι η Vida. Άντε συνέχισε για να γεμίσουν 2-3 σελίδες με το όνομα της Vida.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Μάλλον επειδή η ώριμη απ' το Λονδίνο σας βάζει να την αποθεώνετε και να υποστηρίζετε ότι μοιάζει 30άρα νομίζεις ότι αυτά τα κάνουν και άλλες. Κούνια που σε κούναγε. Αν η Vida μου έλεγε να γράφω ψέματα για αυτή θα με ξενέρωνε τέρμα.
Συνέχισε έτσι και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βλέπεις απαντήσεις μου που θα αναφέρουν πόσο εντυπωσιακή αφέντρα είναι η Vida. Άντε συνέχισε για να γεμίσουν 2-3 σελίδες με το όνομα της Vida.
Δεν πας καλά και δεν είναι τριαντάρα είναι μεγαλύτερη

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Η ώριμη από το Λονδίνο; Βέβαια είναι παραπάνω, πάνω από

Ο πσυχουλης, η πσυχουλα, τα πσυχουλακια μας μωρέ μωρέ...

Ας έγραφες όταν ήταν ενεργή η πέρσα όπως εγώ και για την Αλεξάνδρα είχες γράψει και έπεσες έξω ξαναέπεστρεψε δριμύτερη

Τελευταία τροποποίηση:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Η ώριμη από το Λονδίνο; Βέβαια είναι παραπάνω, πάνω από 50 είναι.
Η βίντα είναι 41 και ξεκίνησε πριν ένα χρόνο η έρικα 45 και ξεκίνησε στα 19 της έχεις μεγάλη εμμονή μόνο για την έρικα γράφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom