Ας καταθεσω κι εγω καποιες εμπειριες που ειχα με μερικες απο τις κυριες της Αθηνας.
-Mistress Alexandra.
Αρκετα παλια,πολυ πριν αναχωρησει για εξωτερικο και επιστρεψει.Στον χωρο του underground που τοτε ηταν πολυ προχωρημενος και προσεγμενος.Φιλικη στην αρχικη μας κουβεντα στο "μπαρακι",οπου συζητησαμε πιο διεξοδικα τι θελω και μου αρεσει.Στα του σεσσιον εχω να πω οτι ηταν απο τις καλυτερες που εχω συναντησει.Η μονη ενσταση ειναι στην "τυποποιηση" και στην ελλειψη φαντασιας ετσι ωστε να ανεβει λεβελ η συνεδρια.Ναι εγιναν ολα οπως ειχαμε πει,αλλα ελειπε αυτο το "κατι παραπανω" που θα το εκανε τελειο.
-Mistress Julliete.
Δοκιμασα και την ετερη κυρια τοτε που εαν θυμαμαι καλα ηταν και switch.Με την Julliete εκανα 2 σεσσιον.Στον ιδιο παλι χωρο του underground.Η πρωτη φορα αφησε πολλες υποσχεσεις οτι η δευτερη θα ηταν ακομα καλυτερη.Δυστυχως η 2η φορα ηταν απογοητευτικη.Ενω στο πρωτο σεσσιον ειχε φτασει στα στανταρ της Αλεξανδρας,στο δευτερο ηταν και αυτη τυποποιημενη και εδειχνε σημαδια "αντε τελειωνε να φυγω".
-Domina Isida Karra
Εχω βρεθει 2 φορες με την συγκεκριμενη.Μια σε διαμερισμα και μια στον καινουργιο χωρο της.Δεν ξερω τι να πω για αυτο το πλασμα.Προσωπικη αποψη ειναι οτι δεν ειναι φτιαγμενη για αυτον τον ρολο.Ισως το μινιον παρουσιαστικο να μην βοηθαει ή ισως το οτι ειναι πιο "καλοσυνατη" απ'οτι αυστηρη.Ναι μεν ξεκινησε με καποια "θα σου κανω","θα δεις τι θα παθεις",αλλα θεωρω οτι δεν μπορει να αντεπεξελθει στον ρολο αυτο.Η μονη κυρια απο αρκετες που εχω συναντησει,που μου εδεσε τα χερια μπροστα.Εν τω μεταξυ,μην εχοντας και το παρουσιαστικο να το υποστηριξει,μπορεις ανετα να την σταματησεις.Με το εγκεφαλικο κομματι δεν το εχει,τουλαχιστον με εμενα δεν το ειχε.Η αληθεια ειναι οτι μου εβγαλε πιο πολυ οτι ειναι sub.Για να μην την αδικησω πρεπει να πω οτι το προσπαθησε αλλα σε εμενα δεν εβγαλε ποτε κατι κυριαρχικο.
-Domina Olga.
Μεχρι στιγμης οτι καλυτερο εχω συναντησει στην Αθηνα.Η μονη που το εχει πολυ με το εγκεφαλικο και η μονη που με εκανε και ξεπερασα τα ορια μου.Εχω κανει 2 σεσσιον μαζι της,στον χωρο της που ειναι μεν μικρος αλλα εχει ολα τα απαραιτητα και μαλιστα δεν με απασχολησε και ιδιαιτερα απο τη στιγμη που ηδη με ειχε στο εγκεφαλικο παιχνιδι κατακτησει.Ειναι επιβλητικη,εγω τη θεωρω πολυ ομορφη και το εχει με την κυριαρχια σε πολυ μεγαλο βαθμο.Για εμενα αυτη τη στιγμη ειναι κορυφη στην Αθηνα.
-Domina Errica.
Εκανα προσπαθεια να τη συναντησω.Η συνομιλια μας ηταν η παρακατω
-Καλημερα θα ηθ..
-Θα με παρεις 3 το μεσημερι τηλεφωνο!
-Οκ απλα ηθελα να ρωτη...
τουτ,τουτ,τουτ.
3 το μεσημερι δεν το σηκωσε ποτε.Την επομενη μερα 11 το πρωι...
-Καλημερα θα..
-Θα με παρεις 5 το απογευμα τηλεφωνο!
-Ναι το ιδιο μου ειπατε και χθες για 3...
τουτ,τουτ,τουτ....
5 το απογευμα δεν το σηκωσε ποτε.Δεν ξαναπροσπαθησα.Πιο αγενης πεθαινεις.
Προσπαθω να θυμηθω μια κυρια πολυ παλια που εμενε πισω απο το χιλτον.Δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα μιλω για εποχες "χρυσης ευκαιριας" με αγγελιες τοτε.Ηταν και αυτη που με μυησε ουσιαστικα στον κοσμο του bdsm και της γυναικειας κυριαρχιας.Επιβλητικη,ψηλη πανεμορφη.Θυμαμαι να με ρωταει στο τηλεφωνο εαν με ενδιαφερει να ειναι ενεργητικη ή αν ειμαι απλα φετιχιστης ποδολαγνος ή κατι αλλο.Της απαντησα θετικα και μπαινοντας στον χωρο της η πρωτη της κουβεντα ηταν "γδυσου και αφησε τα ρουχα σου,εκει".Ενω δεν ειχαμε συναντηθει ποτε με οδηγησε ολογυμνο στο σαλονι για να τα πουμε πριν ξεκινησουμε.Ειχε μια καρεκλα με μια σφηνα πανω και μου λεει "καθησε να τα πουμε".Ειχαμε ηδη ξεκινησει...