Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

count62

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.576
Like
4.724
Πόντοι
456
Δεν είναι αδύνατη η ερικα κανονική στα κιλά της και κούκλα, η ιέρεια του bdsm μαζί με την λόλα οι καλύτερες,έμπειρες,όμορφες και εχέμυθες αφέντρες σαν την λόλα και την έρικα είναι τιμή μας που είναι στην Ελλάδα
έχετε κάποιο link, τηλέφωνο για τη Λόλα;
 

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Μηνύματα
390
Like
484
Πόντοι
21
Χθες το μεσημέρι ήρθε η κυρία Vida στην Αθήνα μαζί με τον σκλάβο της Subslave15. Πήγα και τους πήρα από το σταθμό για να τους πάω στο Airbnb και να κάνω μια συνεδρία με την Vida με το που πάμε στο σπίτι. Δε θα σταθώ στην συνεδρία που όπως πάντα ήταν καταπληκτική. Θα γράψω για την εμπειρία μου στο public παιχνίδι που έγινε το βράδυ στο club Nirvana στα γενέθλια της Αφροδίτης όπου η Vida έκανε ένα show με shibari μαζί με τον Subslave15.
Πρώτα από όλα μου έκανε εντύπωση η εκπαίδευση που έχει πετύχει η κυρία Vida στον Subslave15. Πραγματικά ζηλεύω το παλικάρι. Πήγα στις 9:30 το βράδυ από το σπίτι για να πάμε στο club. Εκεί η κυρία ετοιμαζόταν και έδινε διάφορες εντολές στο παλικάρι (για κάποιες καθαριότητες, να ετοιμάσει πράγματα κτλ.) και εκείνος τις εκτελούσε αμέσως σαν να ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Οι εντολές δινόντουσαν όχι κατά τη διάρκεια session αλλά σε πραγματική κατάσταση πράγμα που κάνει την υποταγή διαφορετική. Αλλιώς είναι να ακολουθείς εντολές κατά τη διάρκεια μια συνεδρίας και αλλιώς σε άσχετες ώρες. Όταν ετοίμασε ο υποτακτικός τα πράγματα κατεβήκαμε για το αυτοκί
Όταν φτάσαμε στο club η θεά έγδυσε και άφησε μόνο με το μποξεράκι τον Subslave15, χαιρέτησε κάποιες φίλες και φίλους της και έκανε κάποιες πρόβες με τον Subslave15. Εγώ καθόμουν σε ψηλό σκαμπό με τα ρούχα μου, έπειτα ήρθε στο τραπέζι η κυρία με τον νεαρό που τον είχε όρθιο ενώ του είχε βάλει κολάρο και λουρί. Ξαφνικά εκεί που μιλούσαμε για διάφορα θέματα η αφέντρα του δίνει εντολή να γονατίσει και να της κάνει μασάζ στα πόδια πράγμα που έκανε αμέσως χωρίς ντροπή και δισταγμό. Μετά με κοιτάζει γελώντας και μου δίνει και εμένα την ίδια εντολή. Ντράπηκα πάρα πολύ και δίστασα αλλά η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που έφυγε σχεδόν αμέσως η σκέψη μου για τον κόσμο που είναι τριγύρω και εκτέλεσα την εντολή. Ο κόσμος μας κοίταζε αλλά πλέον δε με ένοιαζε, άλλωστε ήξερα ότι πολλοί μας ζήλευαν εκείνη τη στιγμή.
Έπειτα μας σήκωσε, εγώ κάθισα στο σκαμπό, η κυρία στο δικό της και ο Subslave15 όρθιος και με κατεβασμένο το κεφάλι. Μετά από κάποια λεπτά η κυρία πήρε ένα μαστίγιο και είπε ότι θα δείρει. Εγώ δίστασα και της είπα ότι ντρέπομαι πράγμα που κατανόησε η κυρία και πήρε στη σκηνή τον Subslave15, τον έβαλε να τουρλώσει τον κώλο του με τα χέρια του σε ένα σκαμπό, του κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να τον δέρνει στον κώλο.
Το θέαμα της κυρίας Vida να δέρνει κάποιον με ερέθισε και της είπα ότι είμαι στη διάθεσή της για να μου κάνει ότι θέλει όσο και να ντρέπομαι. Την επόμενη στιγμή με ανέβασε στη σκηνή, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και μου μαστίγωσε με δύναμη τον γυμνό μου κώλο (ο οποίος ήταν ήδη σημαδεμένος από το μεσημεριανό session). Ντρεπόμουν πάρα πολύ αλλά ταυτόχρονα ήμουν ενθουσιασμένος γιατί ο δημόσιος εξευτελισμός ήταν πάντα μια φαντασίωσή μου και εκείνη την στιγμή γινόταν πραγματικότητα χωρίς μάλιστα να φοράω μάσκα στο πρόσωπο. Όλοι μπορούσαν να διακρίνουν τις εκφράσει του προσώπου μου την ώρα που δεχόταν μαστίγωμα ο κώλος μου. Ένιωθα όλα τα βλέμματα του κόσμου καρφωμένα στην κυρία μου και εμένα και ήξερα ότι πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου.
Όταν τελείωσε το μαστίγωμα γυρίσαμε στο τραπέζι μας και ευχαρίστησα την κυρία μου. Κόσμος περνούσε και μιλούσε με την κυρία μου και της εξέφραζε τον θαυμασμό του. Μετά από κάποια ώρα ήρθε η ώρα που έκανε η κυρία το show της με τον Subslave15 και ήταν υπέροχη φορώντας ένα δερμάτινο κορμάκι που αναδείκνυε το κορμί της. Άκουγα σχόλια τριγύρω για το πόσο εντυπωσιακή είναι (στο δίπλα τραπέζι μάλιστα που καθόντουσαν 2 ζευγάρια, οι 2 γυναίκες σχολίαζαν πως γίνεται να έχει τόσο ωραίο σώμα) και καμάρωνα που στο club ήμουν αυτός που συνόδευε την Vida. Όταν τελείωσε το show διέταξε τον Subslave15 να μαζέψει τα σχοινιά και ήρθε στο τραπέζι όπου μιλήσαμε για διάφορα. Μετά από λίγο και αφού τελείωσε το μάζεμα ο νεαρός, μας έριξε ξανά στα γόνατα, μας διάταξε να της βγάλουμε τα πέδιλα και να της γλύψουμε τις πατούσες και τα δάκτυλα πράγμα που κάναμε αμέσως. Έπειτα έφαγα την πιο νόστιμη τούρτα της ζωής μου. Πήρε ένα κουταλάκι και έβαλε τούρτα στα δάκτυλα των ποδιών της και τρώγαμε από το ένα πέλμα εγώ και από το άλλο ο Subslave15. Περνώντας ένας θαμώνας του club είπε αστειευόμενος στην Vida "δεν ξέρετε ότι δεν κάνει να δίνετε σοκολάτα στα κουτάβια;" και η θεά του απάντησε "το λες επειδή ζηλεύεις;", αυτός απάντησε καταφατικά και έφυγε. Άλλος ένας ήρθε και παρακαλούσε την Vida να της γλύψει τις γάμπες αλλά έφαγε το άκυρό του και έφυγε με το κεφάλι κάτω.
Ύστερα από λίγη ώρα και αφού η αφέντρα μου έβγαλε διάφορες φωτογραφίες με την Αφροδίτη φύγαμε και τους γύρισα στο Airbnb. Μας είπε ότι αν και ήταν πολύ κουρασμένη από το ταξίδι και το show πέρασε πολύ ωραία. Εγώ το πως πέρασα στο club φαινόταν από το πρόσωπό μου γιατί είχε φωτιστεί ολόκληρο. Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα φτάσαμε στο σπίτι, της άνοιξα την πόρτα και της έδωσα μια αγκαλιά που δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ γιατί, όπως πολλοί θα έχετε καταλάβει, λατρεύω την συγκεκριμένη αφέντρα.
* Η κυρία Vida με έχει ξεκλειδώσει, ακόμα και κάποια πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ για άλλες κυρίες, με την Vida μου βγαίνουν τελείως φυσικά. Ακόμα και στις συνεδρίες νιώθω ότι κάνω ότι ευχαριστεί εκείνη και όχι ότι καυλώνει εμένα. Για αυτό την θεωρώ την κορυφαία από όσες έχω συναντήσει. Το μόνο της αρνητικό είναι ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δε μπορώ να την συναντώ όποτε θέλω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom