Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
έχετε κάποιο link, τηλέφωνο για τη Λόλα;

Προέκυψε πρόβλημα με την εύρεση του ιστότοπου.​

Δεν μπορούμε να συνδεθούμε στον διακομιστή στο www.dominalola.com.

Εάν πληκτρολογήσατε τη σωστή διεύθυνση, μπορείτε να:
  • Δοκιμάσετε ξανά αργότερα
  • Ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο δίκτυο
  • Ελέγξετε εάν το Firefox έχει άδεια πρόσβασης στο διαδίκτυο (ενδέχεται να έχετε συνδεθεί, αλλά μέσω τείχους προστασίας)
  • αυτό μου βγάζει

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω ότι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο bdsm... για το αν είναι οι καλύτερες επέτρεψε μου να έχω άλλη γνώμη....
Δεν είμαστε για να συμφωνούμε σε όλα για εμένα γράφω από αυτές που έχω δει λολα και ερικα οι καλύτερες

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
καλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!
Little-Known-Facts-About-Menopause.jpg
Λολα και έρικα ούτε γκάζια έχουν μειώσει το αντίθετο και είναι και έμπειρες συν την μισέλ βέβαια

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Αν εννοείς τη Domina Olga εγω που μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο, ήταν κυρία και κατατοπιστική καμία σχεση με αυτά που δειχνεις

Αν εννοείς τη Domina Olga εγω που μιλησα μαζί της στο τηλέφωνο, ήταν κυρία και κατατοπιστική καμία σχεση με αυτά που δειχνεις
Δεν είναι η ίδια της έχει μπερδέψει

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
καλύτερες είναι αυτές που έχουν λίγα "χιλιόμετρα".......διότι ως γνωστόν τα πολλά "χιλιόμετρα" μειώνουν την απόδοση της μηχανής!
Little-Known-Facts-About-Menopause.jpg
Γράψε μας ποιες έχεις δει και αξίζουν από τις καινούργιες όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Πέρσα Σωτηρίου..... Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Επί του παρόντος all in στην ΙΣΙΔΑΡΑ!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Πω ρε φίλε, η περσα ήταν πολύ δυνατή.
Πανέμορφη Αμαζόνα... Δεν ήταν του καθαρά old school αυταρχικό. Ήταν απίστευτα αισθησθιακή και αυστηρή όσο χρειαζόνταν! Μοναδική...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Πανέμορφη Αμαζόνα... Δεν ήταν του καθαρά old school αυταρχικό. Ήταν απίστευτα αισθησθιακή και αυστηρή όσο χρειαζόνταν! Μοναδική...
Η τελευταία καλη ανακάλυψη του same place

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Η τελευταία καλη ανακάλυψη του same place
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Για μένα η παρουσία της τάραξε τον χώρο. Αφήσε την σφραγίδα της σε μια εποχή στην οποία ο χώρος του εναλλακτικού ερωτισμού ήταν στο peak του. Ξεχώρισε σε μια εποχή που οι γνωστότερες αφέντρες ήταν στα καλύτερα τους και έγινε μία από αυτές. Για μένα τότε η τοπ (χωρίς να συμπεριλαμβάνω τη Λόλα μιας και δυστυχώς ποτέ μου δεν την συνάντησα).
Όντως εντυπωσιακότατη παρουσία η Persa, δυστυχώς την είχα δει μόνο σε ένα spank party ή το 2017 ή το 2018 ήταν.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81

Έχεις κάποιος εμπειρία ;;
Έχω πάει εγώ. Ψηλή με τατουάζ (εμένα δεν με ενόχλησε) ήταν κάπως μαγκωμένη. Ίσως έφταιγα και εγώ δεν ήμουν χαλαρός. Καλά πέρασα αλλά είμαι και πρωτάρης και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνει κάτι παραπάνω

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Γράψε μας ποιες έχεις δει και αξίζουν από τις καινούργιες όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες
το ποιά αξίζει είναι υποκειμενικό.....
το αντικειμενικό είναι πως η πάροδος του χρόνου φαίνεται και επηρεάζει το performance μιας mistress......

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Έχω πάει εγώ. Ψηλή με τατουάζ (εμένα δεν με ενόχλησε) ήταν κάπως μαγκωμένη. Ίσως έφταιγα και εγώ δεν ήμουν χαλαρός. Καλά πέρασα αλλά είμαι και πρωτάρης και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνει κάτι παραπάνω
Πόσο πήγε το μαλλί?

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Κάποιες άλλες που έψαχνα ζητάγανε και περισσότερα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Κάποιες άλλες που έψαχνα ζητάγανε και περισσότερα.
Η Λόλα παίρνει 150 με το ξενοδοχείο μέσα για 1 ώρα, γενικά οι τιμές για μια ώρα είναι κοντά στα 100, πως σου ζητούσαν 200 για 1.30 δεν ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom