Τι να σου πω, δεν ξέρω, 2 μέρες ήμουν στο BDSM Area από τις 5μμ μέχρι τις 10-11μμ (Παρασκευή και Σάββατο), και δεν την είδα. Τώρα αν ήρθε να κάνει καμιά βόλτα, τι να σου πω, θα σε γελάσω. Περίμενα όμως ότι εφόσον βγήκε σε αφίσα, θα εμφανιζόταν στο area να κάτσει 3-4 ώρες τη μέρα το ελάχιστο. Διάολε, η
@Isida kara και η Domina Victoria φάγανε ώρες και ώρες εκεί, ο Gorean Lord επίσης, η Νέμεσις δυστυχώς αγνοείται η τύχη της.
Σε γενικές γραμμές, είδα πολλούς γνωστούς και γνωστές, αρκετούς φίλους και φίλες, ένα πολύ καλό φίλο που αντί να τον δω Θεσσαλονίκη όταν έρχεται καμιά βόλτα το χειμώνα, τον πέτυχα στην Erotic Art να βγαίνει όμορφες φώτο με όμορφες υπάρξεις, γνώρισα τη σκλάβα της Ίσιδας, ένα μοναδικό πλάσμα, γέλασα με την καρδιά μου με διάφορα σκηνικά, κάναμε τρελό χαβαλέ, παίξαμε με μπουρμπουλήθρες από το ραβδάκι της Ζιρκόνια, βάλαμε σκλάβους σε κλουβιά, ο Gorean Lord προσκαλούσε το κοινό να δοκιμάσει flogging το Σάββατο με διάφορες υπάρξεις να το πράττουν, και προσωπικά γνώρισα και κόσμο που δεν ήξερα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ όμορφες κίνκυ στιγμές.