Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Οκ ..... Μόλις γυρίσω θα γινει η ανακοίνωση για την ημέρα του δώρου στην Αθήνα....Θέλουμε αντίστοιχο δώρο και στην Αθήνα όταν επιστρέφεις... Καύλα
Οκ ..... Μόλις γυρίσω θα γινει η ανακοίνωση για την ημέρα του δώρου στην Αθήνα....Θέλουμε αντίστοιχο δώρο και στην Αθήνα όταν επιστρέφεις... Καύλα
Γυναικάρα Απίστευτη!Έτοιμοι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη?
Σχετική ενημέρωση λοιπόν..
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα κάνω δώρο 1 ώρα
session γενεθλίων
σε 2 άτομα .
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει εδώ πληροφορίες.
Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
2 άτομα λοιπόν , θα έχουν δώρο session στην Θεσσαλονίκη για το
Σάββατο 20 Μαΐου .
Καλημέρα σε όλους
Αυτό ακριβώς παίχτη...Η κυρία Ίσιδα γουστάρει αυτό π κάνει και είναι πολύ βασικό...Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί όλο και περισσσότεροι τραβάμε κόλλημα με την Κυρία Isida... Εκτός από κουκλάρα, είναι και Αφέντρα που γουστάρει άπειρα αυτό που κάνει- και το κάνει και φανταστικά. Λες και είναι στο μυαλό του κάθε υποτακτικού.. Απίστευτη Αφέντρα- Γυναίκα - Τυπάκι!
Η αλήθεια είναι πως καποιες με κατηγορούν πως δεν είμαι επαγγελματίας διότι κάνω αρκετές φορές session χωρίς λεφτά.... δεν μετράει "το χαρτί" όταν η ευχαρίστηση, η ηδονή και η χαρά που θα δώσει και θα πάρει μια Αφέντρα είναι αληθινή.....Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με την κυρία Isida. Ο λόγος είναι ότι είμαι κάπως σφιγμένος οικονομικά αλλά μόλις έρθω στα ίσα μου θα κανονίσω ενα session μαζί της
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, εκτιμώ αφιερώσατε χρόνο να γράψετε τον τρόπο σκέψης σαςΗ αλήθεια είναι πως καποιες με κατηγορούν πως δεν είμαι επαγγελματίας διότι κάνω αρκετές φορές session χωρίς λεφτά.... δεν μετράει "το χαρτί" όταν η ευχαρίστηση, η ηδονή και η χαρά που θα δώσει και θα πάρει μια Αφέντρα είναι αληθινή.....
* Όταν μου μιλούν με ειλικρίνεια κατανοώ απόλυτα κάθε κατάσταση, σέβομαι τους ανθρώπους και δεν τους βλέπω ευρώ με πόδια.
Το ψέμα, Η εκμετάλλευση και η αδικία όμως θα με κάνουν πραγματικο εχθρό σου.
Καλημέρα μας.
Έτοιμοι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη?
Σχετική ενημέρωση λοιπόν..
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα κάνω δώρο 1 ώρα
session γενεθλίων
σε 2 άτομα .
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει εδώ πληροφορίες.
Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
2 άτομα λοιπόν , θα έχουν δώρο session στην Θεσσαλονίκη για το
Σάββατο 20 Μαΐου .
Καλημέρα σε όλους
Όχι λές , ε?Είναι δυνατόν ποτέ κάποιος να είναι έτοιμος για μια συνάντηση μαζί Σας;;;;;
Όχι λές , ε?
Φαντασία να έχεις και όλα καλά....Κρίνοντας από την δικιά μου εμπειρία λέω κατηγορηματικά όχι.
Δεν ξέρεις τι να περιμένεις και από που θα σου ρθει!!!
Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
Ναι. Ότι αυτά τα παιχνίδια είναι αυτά που πρέπει να ενδιαφέρουν και τα άτομα που θα θέλουν να περάσουμε καλά την ημέρα εκείνη ...Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?
Eαν είναι όλα μέσα στην λίστα σίγουρα θα προτιμηθεί.Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?
Ακριβώς αυτό.. Πρέπει ο καθένας να λέει ποια είναι τα ενδιαφέροντα τουΌταν ρωτάω στο τηλέφωνο ακριβώς τα ενδιαφέροντα που έχει ο καθένας, είναι πολύ απλά γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να χάνω τον χρόνο μου με ανούσια πράγματα στη ζωή μου...
Καλό μας βράδυ...
Είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε μόνο με μηνύματα.Κάποιοι προτιμούν να γράψουν τα ενδιαφέροντα τους παρά να τα πουν